Reacties voor: Bing voor iPhone voortaan alleen in Amerikaanse App Store

Microsoft heeft Bing na drie maanden uit de internationale App Stores gehaald. Volgens Microsoft was het een fout die ze al binnen 24 uur hadden ontdekt, maar het duurde behoorlijk lang voor de actie werd uitgevoerd. Je kunt nu alleen voor Bing in de Amerikaanse App Store terecht.

Reacties: 18 reacties

  1. Nou, ik weet een ding zeker, bing komt niet standaard op de iPhone! Hallo Microsoft en Apple is geen combinatie..

  2. Ik heb het nog steeds op mijn iPod staan en het werkt soms wel erg fijn.

  3. dit is wel een erg oud bericht want het is er al lang uit hoor,, of hebben ze bing er opniew in gezet.

  4. Het wat inderdaad al eerder uit, maar vervolgens werd het uit de app store gehaald. Nu is het alleen beschikbaar in Amerika, zoals in de tekst al staat…

  5. Even een van mijn goede vrienden op een amerikaans forum aanspreken, en vragen of ze zo aardig willen zijn hem even naar mij te sturen. Ik heb ook allemaal apps die eigenlijk alleen in Canada gereleased zijn… 😀 (i luv my jailbreak )

  6. “Wie bing alsnog wil gebruiken moet even een Amerikaans iTunes-account aanmaken.”

    Dat werkt niet als je iPhone al een NL account heeft. Je kunt ze wel downloaden maar na het syncen met de iPhone krijg je een melding dat je niet ge-authoriseert bent om Bing te installeren.

  7. er zaten te veel bugs in bing, veel vastlopen, de maps functie werkte ook voor geen meter, je kon niet zoeken en je kon geen route plannen, je kon alleen de locatie bepalen.

  8. Origineel geplaatst door 4RN01D
    “Wie bing alsnog wil gebruiken moet even een Amerikaans iTunes-account aanmaken.”Dat werkt niet als je iPhone al een NL account heeft. Je kunt ze wel downloaden maar na het syncen met de iPhone krijg je een melding dat je niet ge-authoriseert bent om Bing te installeren.

    Ik heb anders zowel apps uit de amerikaanse als de nederlandse appstore op mijn iphone staan. Helemaal geen probleem hoor. Enige probleem is dat je moet wisselen van store als er een update is.

    Om toch zeker te zijn dat ik geen onzn uitkraam even bing geprobeerd en werkt gewoon.

  9. @Mark: Echt waar? Wissel je dan ook van account op je iPhone of alleen in iTunes? En doe je dat zonder Jailbreak of met.

  10. Origineel geplaatst door iPhowned
    Nou, ik weet een ding zeker, bing komt niet standaard op de iPhone! Hallo Microsoft en Apple is geen combinatie..

    Wat een geleuter, alsof er geen andere MS producten zijn op macs….

  11. Zucht.
    Developers, vind U het vreemd dat er met dit geweldig consistente marketingbeleid een iflegaal circuit ontstaat…

  12. @Mark: Ahhh ik heb het nu ook voor mekaar. Thanx!

  13. Misschien weggehaald omdat de app nog niet voor andere landen gelokaliseerd was? Alleen snap ik niet waarom dit zou zo veel tijd kosten, lijkt me een heel simpel applicatie met weinig tekst. And anyway, ik sta niet te trappelen om Bing te kunnen gebruiken…

  14. Bing! = D.O.A.
    Who needs it?
    Right… nuff said…

  15. Origineel geplaatst door iPhowned
    Nou, ik weet een ding zeker, bing komt niet standaard op de iPhone! Hallo Microsoft en Apple is geen combinatie..

    Ik zou hier nog niet zo zeker van zijn. Ome Steve is zo pissig op Google dat ik hem er nog wel voor aan zie om met MS in zee te gaan om Google een hak te zetten.

  16. En hoe krijg ik een Amerikaans I tunes account??

  17. For a us account choose a free app and use hotels.com for your fake address, the us app store is 100% beter than the crap dutch store , no video,s in itunes , in the us itunes store you get every week 3 free songs 1 pop video plus over 20 pilot episodes of tv shows all free, its about time the dutch store had video , but brien are against apple on this case so it will never happen , as for bing its ok as an app , and going on apples recent comments over google soon the name google will only be found on android and your pc as apple will remove and block the service one day soon , maybe in os 4.0

  18. @Thumper_uk:

    maar met US card and according adress

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.