Reacties voor: Bill Gates vindt iPad OK, maar ziet liever stylus en toetsenbord

Bill Gates vindt de iPad best een aardig apparaat, maar wat hem betreft had Apple voor een stylus en toetsenbord moeten zorgen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 17 reacties

  1. Niks toetsenbord! Lijkt me juist geweldig dat virtuele keyboard..
    gewoon de kift.

  2. Hm.. een toetsen bord.. dus een scherm en een toetsenbord.. dat noemen we een LAPTOP Bill! *zucht*

  3. Origineel geplaatst door iSponge
    Hm.. een toetsen bord.. dus een scherm en een toetsenbord.. dat noemen we een LAPTOP Bill! *zucht*

    nee, dat noem je een netbook

  4. Origineel geplaatst door Ibrahim
    Origineel geplaatst door iSpongeHm.. een toetsen bord.. dus een scherm en een toetsenbord.. dat noemen we een LAPTOP Bill! *zucht*nee, dat noem je een netbook

    Raar toch, je voeg wat toe aan een tablet (een toetsenbord dus) en je betaald er dan veel minder geld voor!

    (en ja, ik weet dit is kort door de bocht, het is dan ook een grapje :P)

  5. Is maar goed dat bill van microsoft is en niet van apple want hij begrijpt duidelijk niet dat ik genoeg heb van die stomme pennetjes en onhandig kleine toetsenborden. Ik heb paar smartphones met touch versleten (Sony erric. p800, htc mda) en die pennetjes zijn echt verschikkelijk irritant. Je raakt ze kwijt en je moet altijd 2 handen gebruiken wil je de telefoon bedienen. Nee doe mijn maar een Iphone, en ik hoop dat de Ipad netzo goed werkt met touch als de Iphone! Want een ipad met een toetsenbord is gewoon heel onhandig!

    Kom op Bill its 2010!

  6. Origineel geplaatst door Steve
    Origineel geplaatst door IbrahimOrigineel geplaatst door iSpongeHm.. een toetsen bord.. dus een scherm en een toetsenbord.. dat noemen we een LAPTOP Bill! *zucht*nee, dat noem je een netbookRaar toch, je voeg wat toe aan een tablet (een toetsenbord dus) en je betaald er dan veel minder geld voor!(en ja, ik weet dit is kort door de bocht, het is dan ook een grapje )

    Toch zit er waarheid in: Je levert gebruiksgemak in, daarom betaal je minder.

    Waarom zou je een stylus willen? Je bent geboren met 10 styli. Alleen voor artwork zou een stylus fijn zijn. Voor algemene dingen vind ik een stylus erg onhandig.

    Die hele opmerking van Gates slaat eigenlijk nergens op: Je vind een concept zonder toetsenbord en stylus ok, maar er zou een toetsenbord en stylus bij moeten. Alsof je zwarte koffie lekker vindt, maar dan alleen met melk en suiker.

  7. Die hele opmerking van Gates slaat eigenlijk nergens op.

    Dat doen wel meer opmerkingen van Bill niet. Dat komt omdat hij met al zijn medewerkers en miljarden er niet in slaagt op een zelfde wijze een product neer te zetten als zijn concurrenten.

  8. bill gates is gay

  9. @rob:

    Nee, want als hij gay was had hij echt wel gavere dingen ontworpen in het verleden, en was microsoft nu een stijlmerk 😉

  10. Origineel geplaatst door Roger
    @rob: Nee, want als hij gay was had hij echt wel gavere dingen ontworpen in het verleden, en was microsoft nu een stijlmerk

    Daar kan ik het enigsinds mee eens zijn. Maar apple is toch ook een redelijk stijlmerk als je het mij vraagt. Ik hoef me niet te schamen tegenover een ander als ik met een apple product rondloop (of thuiszit). En zover ik weet is Steve getrouwd en heeft hij 4 kinderen. (van z’n vrouw).

  11. Origineel geplaatst door marcooo
    Die hele opmerking van Gates slaat eigenlijk nergens op.Dat doen wel meer opmerkingen van Bill niet. Dat komt omdat hij met al zijn medewerkers en miljarden er niet in slaagt op een zelfde wijze een product neer te zetten als zijn concurrenten.

    Het blijkt ook dat hij er niks van snapt:
    Bij de iPad vindt Gates niet dat zijn bedrijf de boot gemist heeft: It’s a nice reader, but there’s nothing on the iPad I look at and say, ‘Oh, I wish Microsoft had done that’.
    Precies daar heeft hij de boot gemist. Hij wil meer dingen toevoegen zoals een stylus etc., maar hij snapt niet dat je het juist eenvoudig en duidelijk moet houden. Juist het gebrek aan toegevoegde rotzooi zoals knoppen en lampjes maakt de iPhone zo gemakkelijk in gebruik.

  12. Tja,

    toetsenbord en stylus….

    dan heb je het concept dus duidelijk niet begrepen!

  13. Bij de iPad is het mogelijk (optioneel) om een extra toetsenbord te gebruiken.
    YESS, supers, en dan is het meteen een echte computer geworden! En dan is hij nog steeds lekker met de hand te gebruiken, oh wat geweldig!

    En wat een stylus betreft: dat komt helemaal goed, want bij de lancering van de iPad kun je al meteen de Pogo Stylus gebruiken.

    Nee, dat bedoeld Gates niet. Gates zegt dat Apple dit zou moeten doen. Beetje raar ook, een apparaat dat voor grafische kiddo’s super zou zijn, maar Apple maakt zelf geen stylus. Das toch een kwart van je markt weg. Leuk third party developers, maar thats not the point.
    Gates’ andere wensen kunnen ook gemakkelijk worden ingewilligd: er zit een microfoon op de iPad
    … maar je kunt er niet mee bellen?
    en er zijn in de App Store applicaties te vinden waarmee je spraakcommando’s kunt geven (Nuance Dragon Search bijvoorbeeld).
    Ja, maar weer idem aan punt een: Waarom ondersteund Apple zelf spraakcommando’s dan niet? En wat kun je in s’hemelsnaam met die Dragon Search dinges? Die kan je hele Ipad dan met je stem bedienen? Volgens mij niet hoor, want dat ding heeft geen multitasking!

    Gewoon, om iedereen een beetje scherp te houden. Microsoft afvallen is zeer terecht, de laaste jaren hebben ze de boot flink gemist, maar als iemand zegt “die banaan is niet lekker” en jij geeft als antwoord “fietsen horen niet in het water, sukkel” dan is er toch lichtelijk sprake van appels (hehe) met peren vergelijken, of nog beter: onzinnige dichtgetiktheid.

  14. Bill Bill Bill,
    ge hebt vroeger ook al zo’n domme opmerkingen gemaakt.

  15. Wat een visie! Het is dat microsoft nog groot is in de besturingssysteem (desktop, server), datbase en office markt maar op het mobiele gebied slaan ze qua visie de plank totaal mis. Laten ze Bill Gates en Steve Balmer vervangen..wat een visionairs..

    Windows Mobile 7 is een drama qua gebruikersinterface.
    En dan aangeven in je visie dat je liever met een toetsenbord of stylus werkt. In welke tijd leef je????
    Natuurlijk heeft een toetsenbord voordelen voor je werk of om grote teksten mee te tikken. Maar de gebruikersinterface van Apple is zo geweldig en zo goed, stabiel werkend dat de Ipad een enorm succes gaat worden op de mobile entertainment markt.

  16. Hoe kom je erbij dat de iPad voor grafische kiddo’s? olgensmij is de iPad juist niet voor die doelgroep, maargoed.@Henk de Grave:

  17. @rob: zeg wat is dit voor iets dit is een normale site dus doe dan ook normaal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.