Reacties voor: Bijzonder Dreamboard-thema imiteert OS X Lion op de iPhone (jailbreak)

OS X Lion Ultimatum is een bijzonder thema voor Dreamboard, waarmee je allerlei elementen uit OS X Lion overneemt op de iPhone, zoals Mission Control, LaunchPad, Stacks en de Dock.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 44 reacties

  1. Erg mooi thema. Jammer dat deze er niet voor de iPad is. Dat zou echt gaaf zijn.

  2. Reeds aangeschaft en geimplementeerd. Ziet er heel goed uit hoewel je bij het switchen van je huidige thema naar de lion thema wel elke keer de weer diget in moet stellen in os x lion ultimatum. Maar voor de rest alle lof. Als je het geld ervoor over hebt is dit zeker eentje om niet te missen. Bij dit thema kan je ook echt spreken van een HD thema dat goed tot uitdrukking komt op de iphone. Pas wel op met bepaalde functies in dit thema die nog andere verreiste tweaks nodig hebben. Deze zijn via Cydia gratis te downloaden en zeker de moeite waard. (dit is afhankelijk van je instellingen)

  3. Applaus! Zoals jordi al zegt: kom maar op met de iPad versie!

  4. @Ben: Hoe snel is dit thema? Ik heb een paar summerboard thema’s gebruikt, maar die waren ontzettend traag.

  5. Ziet er erg vet uit maaaaar kan je er nu ook mee bellen, want dat zie ik nergens of mis ik iets?

  6. @Mike: In het filmpje staat “Phone”. Dus ja, je kan bellen.

  7. Wordt je telefoon er niet ontzettend traag van?
    Het ziet er iig wel bizar compleet uit, het beste thema dat ik tot nu toe gezien heb ook lettend op de functionaliteit ervan.

  8. Of je telefoon traag word weet ik niet, maar die repo is zo onbetrouwbaar wat bereikbaarheid en snelheid betreft dat de repo toevoegen wel een hele nare gevolgen voor je cydia kan hebben. ( lees verschrikkelijk lange laadtijden)
    En een repo verwijderen is niet echt makkelijk.

    Correctie: Repo verwijderen is tegenwoordig wel een eitje.

  9. Ik heb de theme een aantal dagen getest en hij is erg goed. Er zitten echter wel wat haken en ogen aan. Hij maakt je iPhone wel trager en er zijn nogal wat issues met RAM dat weglekt. Ook heb je nog een aantal andere tweaks nodig als je hem precies goed wilt laten werken. Onder andere color keybord (voor een MacBook keybord look) is een betaalde tweak. Verder heb je geen spotlite meer (tenminste dat denk ik want mijn versie ondersteunde dat niet) dus even snel iets zoeken op je telefoon is er niet bij.

    De reden dat ik hem er weer vanaf heb gegooid is omdat je apps toch wat lastiger bereikbaar zijn. De theme zelf kost ook 3,49 (dollar dacht ik).

  10. ziet er echt geweldig uit, jammer dat ze ditsoort mensen niet bij Apple laten werken. Als deze gast nou is bij Apple ging werken, dan zou ios sneller veel mooier worden.

    maar even over het thema, weet iemand of dit een net nieuw thema is of dat deze al een keer is geupdatet, is het nog in ”net af, eigenlijk nog beta” fase???

    ik zou graag wat reacties zien van mensen die het thema gebruiken op iphone/ipod touch (4g)

    alvast bedankt

  11. Wow wat zal dit zalig zijn op een ipad 2.
    Ik denk dat ik zelfs een ipad ga kopen als dit er op komt XD.

  12. Op de iPad zou dit geweldig zijn! iPhone lijkt me niks, ik denk dat het te veel gepriel is met de kleine knopjes, toch geweldig gemaakt, en gigantische complimenten naar de ontwikkelaars!

  13. Ziet er wel gelikt
    uit zeg

  14. Ziet er wel erg vet uit jammer dat me Ipod touch kan jailbraiken laatste firmware .

  15. Ben ook even bezig geweest op iPhone
    Laden ging traag.dreamboard geïnstalleerd ging goed,toen het thema gezocht,gevonden maar! Is wel een betaling voor nodig.
    Vind het wel jammer.
    Wel wat probleempjes ondervonden met verwijderen.
    Zou het wel graag proberen op de iPad

  16. De repo laat zich maar niet toevoegen bij mij (time out).

    Morgen maar eens opnieuw proberen.

  17. @Ben: Hey ben weet jij hoe dat zit? Als ik de dowload link aanklik opent safari en dan komt als de download klaar is iFile in beeld. Maar als ik open met ifile kies dan gebeurd er niks?

  18. Verificatie fout 🙁

  19. Origineel geplaatst door Erik
    Verificatie fout

    Mij lukt het ook niet om de repo toe te voegen… 🙁 kan iemand misschien even een .deb van theme outlet 2 uploaden?

  20. @WvB22: Ik zag het (eer)gisteren al bij een comment staan en na het zien twijfelde ik nog. Aan de hand van jouw belevingen ga ik hem toch niet kopen. Dank je wel.

  21. @Flex: Hij werkt nu wel 😉

  22. @WvB22: ik deel ook jou ervaring.
    Ziet er heel mooi uit inderdaad , maar vind het wel onhandig op de iPhone.
    Het ziet eruit als een Mac , maar doet niet echt wat OS X Lion doet.
    Het is en blijft een theme. Ik heb hem ook maar weer eraf gegooid en denk niet dat ik het op mijn iPad zal installeren.

    Voor wie het leuk vind , gewoon doen.

  23. Origineel geplaatst door Erik
    @Flex: Hij werkt nu wel;)

    hm.. hier nog steeds niet..

  24. Zit ik op YouTube kijk ik hier een filmpje over, ga ik naar ipc gaat het hier ook over. Ontopic: wel een super gaaf thema er zit zelfs een soort van OS-X instalatie scherm bij.

  25. ik geloof het wel telkens time out en wat ik zo links rechts lees denk ik dat ik het maar laat

    bedankt zover

  26. Ik kan niet wachten op de ipad versie, mn ipod draait namelijk op IOS 5 en die is alleen nog tethered te jailbreaken 🙁

  27. time out error is weg!

  28. Ipod touch 4 users: je kan deze beter niet installeren, ik heb met 0 programma’s open nog maar 9mb ram over (normaal 130mb)

  29. hij is inderdaad weg de time out ga het toch maar ff proberen

  30. Leuk, werkt prima. En dat voor $3.50, erg leuk.
    Eens kijken hoe lang het duurt voor ik weer naar origineel ga 🙂
    Werkt goed op iphone, clicken op menu items is goed gemaakt, werkt prima. Als de repo niet wil, het is druk schreef de maker, dus heb een beetje geduld.

  31. Sorry hoor, maar dit concept slaat echt nergens op. Ook vele bovenstaande reacties snap ik niet. Dit heeft niks te maken met useability. Dit is de desktop weer naar de iPhone brengen, maar dan totaal op de verkeerde manier. Dit is wel een beetje reslectloos tegenover Apple. Waarom draggable venstertjes net mini knopjes.

    De iPhone is oa zo succesvol vanwege de interface die simpel, elegant en strak is. Ik vind dit echt niet kunnen.

  32. @kees: Wat is het probleem voor jou dan? Dit is gewoon een thema dat je via dreamboard kunt installeren omdat er mensen zijn die wel eens iets anders willen op hun iphone, wat is daar in hemelsnaam respectloos aan?

  33. Volgens Apple is een JB al respectloos hoor, dus een theme…

    Ziet er wel super uit maar vind het een hoop geld om zonaar te proberen. Ik wacht nog even, al is het voor de ipad wel heel cool en het proberen waard 😉

  34. Dit is gewoon een van de mooiste themes op dit moment. Geweldig uitgewerkt en met oog voor heel veel detail. Theme is gemaakt door een student die nu een aardig centje bijverdiendt. In het begin kon je deze theme alleen krijgen door een paypal donatie en daarna lang wachten tot de maker je een link stuurde. Gelukkig is dat nu opgelost door een klantvriendelijkere manier van aanschaffen. De theme is geen beta meer en redelijk stabiel. Vreet alleen een enorme berg RAM en is daardoor na een tijdje niet echt snappy meer. Respringen van springboard werd ook een drama. Soms liep mijn iPhone vast. Ik denk echter niet dat het direct te wijten was aan dit theme maar dat bepaalde apps van cydia ruzie kregen met elkaar (volgens mij vinden vooral dream board en winter board elkaar niet zo aardig).

  35. Krijg een Time-out. Volgens mij is het een beetje druk op die Repo

  36. Terug naar windows mobile, haha straks zitten we weer met een pennetje op het scherm!

  37. wat een gedoe! thema vind ik geweldig dus gekocht nu ongeveer 5 x gedownload en dan moet ik hem openen met ifile en dan krijg ik schijf vol?? foto’s of films verwijderen? nu weer aan het proberen en als het niet lukt laat dan maar!

  38. ja ik heb een gedownload maar het werkt niet echt handig omdat het te klein is maar ziet er mooi uit!
    op de ipad lijkt het me helemaal gaaf!

  39. WoW .. Geniaal.. !
    Nu idd een iPad versie dat zou geweldig zijn.
    Uiteraard wordt de iPhone er wel erg traag van, en waarschijnlijk werkt het allemaal niet zo nouw met Landscape.

    Maar al om al wel een prestatie! Prachtig..

  40. Nee dank je, dat is toch niet handig op de iphone, de iphone is groot geworden door ios en de mac door os x. Totaal onzinnig om dit op je iphone of ipad te zetten. Alleen voor de leuk is mijn mening. Wel heel knap gemaakt natuurlijk.

  41. helemaal vet, installeren!!!

  42. Wat ik niet begrijp is waarom je deze niet op de iPad kan installeren? Al iemand geprobeerd? Ziet het er dan niet meer uit?

  43. HELP! sorry, maar ik heb The Theme Outlet geinstalleerd maar er staat : The store is temporarilty closed for maintenance. wat kan/ moet ik doen?

  44. Ik heb het op de iPad, maar dan gebruikt het maar 1/4 van je scherm. Ik hoop dat het er wel komt voor iPad.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.