Reacties voor: BigBoss waarschuwt voor gevaren van ZiPhone

BigBoss waarschuwt op zijn blog voor de gevaren van Ziphone, de unlock-oplossing van Zibri die niet alleen slordig is geschreven, maar ook tot corruptie en ongevraagd unlocken kan leiden.
Lees het complete artikel → BigBoss waarschuwt voor gevaren van ZiPhone
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. heb mijn iphone al 4 keer unlocked met eerste 3 keer met ziphone maar ging na een week of twee standaard vast lopen op een manier dat de helft van de functies niet meer werkte.
    nu met iliberty+ gedaan, nu al een solid maand geen last meer!

  2. Ik zal met de nieuwe versie eens iliberty+ oid gaan proberen. Ik gebruikte nu altijd ZiPhone maar ik krijg inderdaad vaak een instabiel systeem, wat toch niet echt fijn is. Tevens heb ik vaak last van het feit dat WiFi soms even niet meer werkt. Ik dacht eerst altijd dat dit niet efhankelijk is van de unlockmethode, maar blijkbaar dus wel.

  3. vindt het raar dat ik nietmeer zoveel van iplus hoor
    van ziphone staat al een tijdje online heb gelukkig dit nooit gebruikt !

  4. Ik heb mijn iPhone geupdate van 1.1.3. naar 1.1.4. met ZiPhone werkt perfect bij mij zonder problemen.

    Bootloader is 4.6.

  5. Heb nog nooit problemen gehad met Ziphone …
    Ik heb wel standaard de 3.9 Bootloader dus die wordt nooit gedownlgrade oof heb ik het fout hier.

  6. pwnage tool blijft toch wel echt de beste hierin hoor.. misschien iets meer werk maar zoveel meer stabiliteit

  7. Ik heb twee telefoons (3.9/1.1.4) beide met ZiPhone (Mac) ulocked . Pwnage lukte niet. Geen problemen. Is Liberty windows only? Ook geen probleem, dan start ik op met bootcamp. Ik hoop op een snelle kraak van FW 2.0…

  8. Vreemd hoor, ik heb wel in het totaal 10 keer gebruik gemaakt van Ziphone om een IpodTouch te jailbreaken, en het werkt snel en perfect, Verder geen problemen gehad met vastlopen of rare dingen die zich voordoen.

    Echter heb ik wel opgemerkt, dat je moet opletten welke applicatie’s je installeert, want die kunnen het functioneren van je Touch/Phone zeker wel verstoren, maar dat heeft niks te maken met Zibri’s ZiPhone !

    Ik ben van mening dat er wel 3de party programma’s zijn, die erg slordig zijn geschreven; alleen het installatieproces van dergelijke programmatuur zorgt al voor de nodige foutmeldingen en/of problemen.

  9. ik heb ook altijd met ZiPhone gewerkt. Heb er een 15-tal iphones mee unlocked, nooit probleem gehad. Wel soms unlocked maar geen jailbreak terwijl die opdracht wel gegeven was.. Maar dat was natuurlijk snel opgelost met een extra jailbreak.

    mijn vraag is eigenlijk of je van een gedowngrade BL 4.6 naar BL 3.9 terug kan upgraden naar BL 4.6?

  10. Ik heb een al gekraakte iphone gekocht. Waaraan kan ik zien hoe die is geunlocked? Ik heb zo af en toe problemen met WIFI verbindingen

  11. thomas: met BootNeuter kan je je 3.9 (terug) naar 4.6 flashen..

  12. Wat about iJailbreak? Ik vind dat echt prettig, is die wel oké?

  13. Wij hebben meer dan 100 iPhones unlocked met Ziphone
    geen problemen..

  14. ik wou net zeggen, bij mij loopt dat prima. heb wel een ipod touch dan;) maar ik heb eigenlijk nooit last gehad van ziphone… maar dat ligt er ook aan hoe je je iphone/ipod gebruikt denk ik

  15. word al meer als genoeg gezegd op t forum vo Ziphone niet te gebruiken.

  16. Heb al heel veel slechte dingen gehoord van ziphone, gebruik nu altijd pwnage. Heb hier wel osx86 voor moeten installeren maar het is het allemaal waard, nu is men iphone veel stabieler en ook veiliger als toen 🙂
    En met pwnage kun je alles mooi regelen xD

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.