Reacties voor: BigBoss waarschuwt voor Pusher: blokkeert installatie van Cydia

Pusher, de nieuwe jailbreakmethode van RiP Dev, is volgens BigBoss niet aan te raden omdat het voorkomt dat je nog langer Cydia kunt installeren. Cydia is de grootste concurrent van Installer, dat ook door RiP Dev wordt gemaakt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 18 reacties

  1. Sinds installer bij RIPDev in handen is is het bergafwaarts gegaan met het programma. Ik heb het ook al niet meer op mijn iPhone staan vanwege de vele problemen en de matige inhoud. Pusher zegt het ook al een beetje agressief
    jezelf opdringen ten kostte van Cydia.

  2. Precies wat Michael zegt. Ik zou niet meer zonder Cydia willen en ik heb vanaf 2.2 jailbreak ook installer er niet meer op staan.

  3. Origineel geplaatst door Djpollux
    Precies wat Michael zegt. Ik zou niet meer zonder Cydia willen en ik heb vanaf 2.2 jailbreak ook installer er niet meer op staan.

    idem!

  4. Ik gebruik Installer inderdaad eigenlijk ook nooit meer, maar weet iemand misschien hoe ik Installer kan verwijderen? Ik gebruikt toch alleen maar Cydia.

  5. Helemaal eens met Michael!

    Voor mij alleen nog maar Cydia. Die jongens (en meiden?) van RiP Dev hebben er, sinds ze installer in handen hebben, een zooitje van gemaakt. En ook Pusher van deze jongens zou ik maar niet installeren/gebruiken, want Pusher schijnt de toegang tot je systeem partitie kreupel te maken en heel je iPhone in de n..k te helpen (bij welk programma hebben we dat meer gelezen?)!

  6. Origineel geplaatst door Koen
    Ik gebruik Installer inderdaad eigenlijk ook nooit meer, maar weet iemand misschien hoe ik Installer kan verwijderen? Ik gebruikt toch alleen maar Cydia.

    Via ssh kan je het eraf halen.

  7. Na mijn eerste Jailbrake had ik Installer er al snel weer vanaf gehaald. Het liep niet lekker en stond weinig tussen wat ik wilde hebben. Bij mijn upgrade naar 2.2 heb ik meteen al tijdens de installatie Installer uitgevinkt.

    Vind het overigens ook een tamelijk kinderachtige aktie van het Dev Team eigenlijk.

    …maar weet iemand misschien hoe ik Installer kan verwijderen?

    Ik heb dat destijds gewoon gedaan door met Transmit via SSH de app van de iPhone te wissen. Ook een handige methode om bijvoorbeeld apps te wissen die standaard op de iPhone staan en zich niet laten wissen, zoals bijvoorbeeld “Aandelen”, waar ik echt helemaal niks mee heb.

  8. dev team gaat beter RIP

  9. Vind het overigens ook een tamelijk kinderachtige aktie van het Dev Team eigenlijk.

    Hoe bedoel je kinderachtig van het Devteam het is ripdev die voor ellende zorgt!

  10. Wel raar is dat DEV Cydia wel nog in hun PWN tool stoppen.
    Anyway, installer ziet er leuk uit, maar werkt niet echt naar behoren en heeft idd geen toegevoegde waarde. Ik heb installer gepoofed met Bospreff.

  11. Niet het Dev team en ripdev met elkaar verwarren mensen!

  12. Ik vind zelf installer prettiger werken dan cydia, omdat je alle apps die je selecteerd kan laten downloaden, en niet zoals bij cydia, per app moet installeren. dat kost me elke keer zoveel tijd, omdat ik meestal meer dan 5 tegelijk wil installeren. ik kijk om de paar dagen naar de wijzigigen, en daar selecteer ik uit. dat maakt cydia lastiger dan installer, maar bij installer staan zo weinig applicaties, vergeleken met cydia.

  13. Is het nou Dev Rip, Rip Dev, Dev Team, Rip Team, Team Dev, Team Rip, Ripdev, DevRip, DevTeamRip, RipTeamDev? of toch Rip Dev en Team Dev met Devteam samen toch RipDev en devRip als team samen, toch? Ja R.I.P. dev.

  14. Geef mij maar Cydia & Dev team. Werkt goed en duidelijk. Geen leugens en zooi van Ripdev. Installer, of het nu wel of niet goed werkt, gebruik ik niet omdat via Cydia veel meer te krijgen is.

  15. @Gammel – Hét Dev Team is hét team dat voor goede jailbrakes en unlocks zorgt met hun tools Pwn Tool en QuickPwn.
    Het ‘Rip Dev’-team is een russisch developers team dat programma’s maakt en misschien ook wel iets met jailbreak en unlock doet, maar een beetje achterop is geraakt en (uit dit bericht blijkend) op sneaky wijze proberen weer wat bekendheid te vergaren.
    Hét Dev Team, dat is de bekende.
    het RipDev-team is de wat onbekendere…

  16. ik vind zelf installer niets aan
    ik wil 10 keer cydia dan installer.

  17. vroeger (in den beginne met fw 1.1.1 en 1.1.2) was installer echt de shit! nu gebruik ik alleen nog maar de AppStore en sinds ik op 2.1 en nu dan op 2.2 draai heb ik zelfs geen jailbreak meer 🙂

  18. na alle komentaar hier toch maar eens deze tool gebruit wat direkt op valt is dat je niks kunt installeren en sources ziet installer wel maar kan deze niet opslaan dus conclusie nutteloos

    suc6 voor wie het nog verder probeert

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.