Reacties voor: Bezitters iPhone en iPod touch met iOS 3.1.3 klagen over apps installeren

Een aantal bezitters van een iPhone of iPod touch met iOS 3.1.3 klaagt dat ze geen apps kunnen installeren. Het probleem zou zich al een paar dagen voordoen in de App Store. Mogelijk komt het probleem door een server-update van Apple, waardoor toestellen met oudere iOS-versies zijn getroffen. De klagers kunnen geen nieuwe apps installeren, […]
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 33 reacties

  1. Eigen schuld dikke bult. Moet je maar updaten en niet moeilijk lopen doen.

  2. Volgens mij moet jij eens leren lezen!!!!!!

  3. Op het scherm van een app werkt geen van de knoppen.
    Je kunt nergens op klikken, ook verschijnen de screenshots niet en ziet het icoon er lelijk uit (geen afgeronde hoeken).

    Ik heb het op 2 verschillende iPhone 3.1.3 devices getest, 1tje met en 1tje zonder jailbreak, beide hebben hetzelfde probleem.

  4. Kunnen ze niet gewoon via de store in iTunes de programma’s downloaden en op die manier synchroniseren?

  5. Heb ik ook. Ik heb iOS 5 en kan alleen de betaalde top 25 bekijken, omdat knoppen missen?!?!

  6. Gonny,

    kan je ook zo’n poll maken voor de mensen die problemen hebben met hotmail op de iPhone. Op het forum lees ik er maar weinig over en op de site al helemaal niet.

    Vraag me af hoeveel mensen daar een probleem mee hebben, op het forum van hotmailhelp zie ik steeds meer berichten voorbij komen.

  7. Geloof niet dat het alleen de mensen treft met IOS 3.1.3.De AppStore is al tijden zo traag als dikke …. en ik hoor om mij heen allerlei problemen.En daar zijn ook mensen bij met een iPhone 4 bij..

  8. Ik dacht al dat mn iPhone 2g kapot was… Kan ook geen apps meer installeren

  9. Ik ben nu wel benieuwd wat al die mensen met ‘Ander antwoord’ voor probleem hebben. Ik hoop niet dat dat mensen met iOS 4.x en 5.x zijn die dolgraag óók de poll wilden invullen.

  10. Ik heb altijd last van iCloud op de iPhone als hij mail ophaalt geeft hij telkens
    “Email ophalen mislukt, verbinding met de server is mislukt” aan wat nogal irritant is

  11. Origineel geplaatst door Roy
    Eigen schuld dikke bult. Moet je maar updaten en niet moeilijk lopen doen.

    Leren lezen Roy..En niet iedereen gelijk over één kam scheren.

    iOS 3.1.3 is de laatste versie die voor de eerste generatie iPhone en de eerste generatie iPod touch werd uitgebracht.

  12. @whittewolf: Heb een 3gs met 5.1 erop en sinds een aantal dagen hetzelfde probleem! Als ik een app wil kopen vervolgens het wachtwoord wil typen floept hij eruit en krijg een scherm te zien dat ik momenteel niets kan kopen??????

  13. Origineel geplaatst door Roy
    Eigen schuld dikke bult. Moet je maar updaten en niet moeilijk lopen doen.

    Dus als ik nog een perfect werkende 1st gen iPod touch heb, dan moet ik maar even 300 euro op tafel leggen anders doe ik moeilijk?

  14. Heb het probleem ook. Heb apple gecontacteerd en dit is hun k*treactie:

    I understand that you are unable to click on the purchase buttons in the App Store. I realize you must be eager to resolve this issue quickly, and I will do my best to assist you.

    Ben, to resolve your issue I would suggest download an app on your computer and then syncing it to the device. If you are able to do this you will need to contact iPhone tech as this will be something with the device not being able to connect to the store properly.

    Please feel free to contact us should you have any other questions. I’ll be glad to assist you. Thank you for choosing iTunes Store.

  15. @Gonny van der Zwaag: Waarom niet? Dan moet je er ook niet naar vragen.

    Indien je iOS 4/5 hebt, kan je deze poll prima beantwoorden. Dan heb je namelijk, zoals de poll aangeeft, een ander antwoord. Beetje onzin om te zeggen dat mensen met iOS 4/5 niet ‘mee mogen doen’.

  16. Het ligt natuurlijk niet alleen aan de store zelf.
    Er zijn namelijk heel veel apps die 3.1.3 helemaal niet supporten.

  17. @Bram W: Dat er mensen zijn met iOS 4 en 5 is voor dit probleem niet relevant. Het gaat om het niet kunnen installeren van apps. Ik heb de poll aangepast, zodat iedereen zijn ei kwijt kan.

  18. Kort geleden kon ik ook geen apps meer instaleren of updaten op me ipod. Ik had toen ios 5.0.1. Me hele ipod hersteld en dee het weer.

  19. Yes, ik dacht dat ik de enige was die nog met 3.1.3 zat
    fijn om te zien dat er nog meer mensen nog met “dinoversies” werken^^

    Dit probleem is wel ontzettend irritant… maar nu weet ik tenminste dat het niet aan me iPhone lag.

  20. @Gonny van der Zwaag: Een stuk beter zo 🙂

  21. Ik heb een iPhone 3G die alleen nog met redelijke snelheid werkt op 3.1.3.. Weinig apps werken nog op 3.1.3., dus je bent aan jailbreaken verbonden om ook oudere versies van legaal gratis apps te downloaden. Apps updaten lukt ook niet meer. En inderdaad, op 3.1.3. werkt geen eens meer het download-knopje in de AppStore. Erg lastig allemaal, je wordt eigenlijk gedwongen om een nieuw model te kopen, terwijl ik eigenlijk verder helemaal nog tevreden ben met mijn iPhone 3G.

  22. Ik heb ook problemen met de AppStore maar dan met een IPad2 met de nieuwste iOS. Met de iPhone geen problemen.

  23. Pffff gelukkig, sinds zaterdag last van maar kon op geen een forum het probleem vinden. Ik hoop dat ze er snel wat aan gaan doen.

  24. Allemaal doorgestoken kaart. Zo moet je wel updaten, word je telefoon steeds langzamer en stap je vanzelf wel over naar nieuw toestel. Dan kun je weer twee jaar vooruit.

  25. Hier heb ik helemaal geen problemen mee.
    Voor je het weet moeten we als devs net als bij IE diverse verschillende versies ondersteunen.

    Je mag met paard en wagen ook niet op de snelweg.

  26. Hier ook idd. Heb naast een iphone 4d en ipad 2, ook nog een oudere ipod touch die niet verder kan dan 3.1.3. Maar ik gebruik hem al webradio device. Helaas sinds enkele dagen geen apps meer op te installeren!

  27. Ik heb een 3G en daar kan ik de laatste 2 apps die ik gedownload heb niet installeren.

  28. Ik heb dit ook, en ik heb ios5

  29. Sorry hoor maar dat is net als een pentium 3 PC hebben met windows 2000 en dan klagen dat je geen gebruik kunt maken van moderne software. Dat er nog mensen zijn die zo achterlopen!!

  30. Ik heb het probleem ook.

  31. 3.1.3?? Ik heb gwn 5.0.1 maar ik kan laatste tijd vrij weinig. Ik kan geen updates aanklikken. Het wordt geselecteerd maar dan gebeurd er niks

  32. Sinds kort staat er op mijn iPod Touch 2g bij al gekochte apps (geen gratis) installeer ipv koop, dit was al eerder op mijn iPad, bij werkt het ook gewoon goed. Ik zit btw op 4.2.1

  33. @Woutert: dat is al maanden zo.

    Wat mij opvalt is dat op de iPad 2 (os5) de “update alles” knop weg is soms. Ook reageert de appstore soms compleet niet

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.