Reacties voor: Eerste generatie Apple TV heeft iTunes-verbindingsproblemen

Bezitters van de eerste generatie Apple TV klagen over connectieproblemen met de iTunes Store.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 21 reacties

  1. Apple kennende komende ze snel met een oplossing voor dit probleem.

  2. Mijn apple tv 3 werkt ook sinds 20 april niet meer. Hij reageert niet meer op airplay. Heeft iemand hier zelfde probleem?

  3. @Alex: Sinds de laatste update van mijn Apple TV 3 valt bij mij ook Airplay weg. Na een herstart van de Apple TV is Airplay weer beschikbaar. Na een tijdje Airplay niet gebruiken, verdwijnt Airplay weer.

  4. @Alex: Ik het het gisteren nog geprobeerd en het werkt goed.
    Wellicht even je Apple TV of modem resetten. En check ook of je op hetzelfde netwerk zit als je dual band hebt.

  5. Origineel geplaatst door Alex
    Mijn apple tv 3 werkt ook sinds 20 april niet meer. Hij reageert niet meer op airplay. Heeft iemand hier zelfde probleem?

    Ik heb twee ATV3 thuis, bij deze moet ik elke keer opnieuw laten opstarten, anders geen netwerkverbinding. Daarna doen ze het wel, wereld vergaat niet, het is alleen vervellend. Maakt gebruik airplay lastig.

  6. Origineel geplaatst door Alex
    Mijn apple tv 3 werkt ook sinds 20 april niet meer. Hij reageert niet meer op airplay. Heeft iemand hier zelfde probleem?

    Klopt. Heb ook Apple tv en werkt al enige weken niet meer goed. Moet elke keer opnieuw opstarten en verbinding tussen iphone en Apple tv bij video streamen valt steeds weg. Volgens mij na updaten Apple tv.

  7. @Tom: Voldoet jouw Apple TV toevallig hieraan? Dan kun je je Apple TV gratis laten inruilen.

  8. Origineel geplaatst door GastonM
    Voldoet jouw Apple TV toevallig hieraan? Dan kun je je Apple TV gratis laten inruilen.

    Alle twee de ATV3 zitten aan de utp vast. Toch voor de zekerheid gekeken en jahoor, alle twee hebben hebben dit serienummer. Bedankt voor de tip, ga ze vandaag nog omruilen.

  9. Ik heb gewoon een tv van Samsung en nooit ergens last van. Hoe moeilijk kan het zijn.

  10. Origineel geplaatst door GastonM
    Voldoet jouw Apple TV toevallig hieraan? Dan kun je je Apple TV gratis laten inruilen.

    Dit was een jaar geleden, ben benieuwd of dat nog steeds kan. Mijn ATV heeft ook dit serienummer maar volgens de Apple support geen recht meer of vervanging/herstel. Ben benieuwd of dat omruilen nog lukt.

  11. Hier ook verbindingsproblemen met ATV3 bij streamen/ airplay

  12. Ik heb de laatste tijd ook verbindingsproblemen met mijn ATV3.

  13. Het is helemaal een baggerproduct. Ook al werkt ie wel, dan nog is het niets itt andere players. Apple maakt steeds meer overrated producten. M’n iPad Mini Retina knalt ook nog steeds eruit in Safari met low memory meldingen, dus is nog steeds niet opgelost in 7.1. Voorlopig mijn laatste aankoop van Apple producten buiten de nieuwe iPhone, die zal ik waarschijnlijk wel kopen. Het is te hopen dat de ondersteuning en populariteit van win8 tablets een beetje door gaat drukken, want dit is de toekomst. Dat wordt mijn volgende aankoop, ook vanuit zakelijk oogpunt. Apple kwaliteit gaat zwaar achteruit, maar de prijzen omhoog.

  14. Origineel geplaatst door Redondo1982
    Het is helemaal een baggerproduct. Ook al werkt ie wel, dan nog is het niets itt andere players.

    Het gaat hier over een Apple TV 1 uit 2007 met het antieke besturingssysteem OS X 10.4.7 Tiger. Dat stokoude ding is toch niet te vergelijken met moderne media spelers.

  15. Origineel geplaatst door linkemink
    Dit was een jaar geleden, ben benieuwd of dat nog steeds kan. Mijn ATV heeft ook dit serienummer maar volgens de Apple support geen recht meer of vervanging/herstel. Ben benieuwd of dat omruilen nog lukt.

    Ik heb het probleem ook gehad en AppleTV 3 (2012) gebeld. Heb me verhaal gedaan en serie nummer verteld. Werd ook door verbonden met de helpdesk en hoefde daar me verhaal niet meer te doen, kreeg gelijk te horen dat hij omgeruild werd. Volgende dag netjes UPS en opgehaald. Ik werd alleen gebeld door Apple afgelopen vrijdag dat er wat verkeerd was gegaan in de procedure en krijg een nu een hele nieuwe incl garantie.

  16. hier werkt de atv3 ook niet op netflix en itunes store,zelfs beeldscherm beveiliging niet.
    Na restart werk die weer,funny 🙁

  17. Dit probleem met de ATV1 is echt niet van de laatste tijd. Heb al veel langer het probleem dat de verbinding met iTunes soms is weggevallen en hij dus niet meer gesynchroniseerd wordt. Simpelweg opnieuw opstarten en opgelost.
    Misschien toch die ATV2 die hier nog geseald in de doos ligt te verstoffen ‘ns in gebruik gaan nemen. 😉

  18. Het vreemde is dat mijn atv3 deze verschijnselen had! Later niet meer (ondertussen die geruild voor een atv1 (die maar omgebouwd met HD kaart en SSD op xbmc) en toch ook weer een atv3 gekocht vanwege de gebruiksvriendelijkheid …

  19. Die eerste Apple tv is trouwens wel mooi

  20. Ook ik heb hetzelfde probleem met de ATV3. Sinds een aantal weken valt de airplay verbinding steeds weg. Zeer vervelend! Ook het streamen van films en het donwloaden van content gaat ineens een stuk slechter.

    geen idee mat wik met dit probleem aan moet.

  21. Origineel geplaatst door Martijn
    Origineel geplaatst door linkeminkDit was een jaar geleden, ben benieuwd of dat nog steeds kan. Mijn ATV heeft ook dit serienummer maar volgens de Apple support geen recht meer of vervanging/herstel. Ben benieuwd of dat omruilen nog lukt.Ik heb het probleem ook gehad en AppleTV 3 (2012) gebeld. Heb me verhaal gedaan en serie nummer verteld. Werd ook door verbonden met de helpdesk en hoefde daar me verhaal niet meer te doen, kreeg gelijk te horen dat hij omgeruild werd. Volgende dag netjes UPS en opgehaald. Ik werd alleen gebeld door Apple afgelopen vrijdag dat er wat verkeerd was gegaan in de procedure en krijg een nu een hele nieuwe incl garantie.

    Thnx, ga het ook proberen, heb ook steeds verbindingsproblemen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.