Reacties voor: Bewijs voor nieuwe iPhone en thuisactivatie

Winkelmedewerkers van Apple beweren dat de voorraad 8GB iPhones langzaam op begint te raken; een teken dat het model uit het assortiment verdwijnt? Ook zijn er aanwijzingen voor een activatiemethode die je thuis kunt uitvoeren.
Lees het complete artikel → Bewijs voor nieuwe iPhone en thuisactivatie
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 31 reacties

  1. 16gb is persoonlijk voldoende voor mij, de prijs van 615 euro ook mééér dan voldoende, wat zou een 32gb dan wel niet kosten (België)?

  2. hoop dat er binnenkort weer een nieuwe iPhone uitkomt=))

  3. het lijkt mij vrij logisch dat de 8 eruit gaat en de 32 komt, dat gaat bijna altijd zo met iPods en iPhones Ik vind het ook geen nieuws als hier geruchten over zijn. Als hij officieel aangekondigd is wordt het nieuws

  4. dat ze eerst maar alle problemen oplossen.

    En zorgen dat de belfuncties en sms/mms functies uitgebreid worden zoals elke andere gsm in de wereld.

  5. Zou niet verkeerd zijn. Ik ben momenteel veel muziek aan het omzetten in het Apple lossless formaat, dat klinkt geweldig – ook als je de iphone aansluit op de audio installatie – maar neemt wel wat meer ruimte in beslag.

  6. als de 8gb verdwijnt is dat wel erg voor die mensen die een 8gb hebben gekocht ik zelf ook :@

  7. Jan, waarom zou het erg zijn. Jouw iPhone verliest geen enkele functionaliteit als de 32 Gb uitkomt 🙂 Het nieuwe model zal waarschijnlijk ook geen nieuwe functionaliteit hebben…enkel meer opslag.

  8. hij verliest wel waarde als je em wil doorverkopen denk ik 😛

  9. Kijk ‘ns hoeveel er nu nog voor het “oude” model, de 2G, gevraagd wordt.

  10. maakt de 8gb versie wel zeldzamer 😉 maar kan er wel mee uit de voeten de komende 2 jaar ;p
    Tegen die tijd zijn er toch wel weer vettere gadgets…

  11. waarom niet gelijk 128Gb – altijd dat gemilliemuis terwijl geheugen toch niet veel meer kost.

  12. Als de 8 eruit gaat, doet dat wel degelijk afbreuk. Ik heb zelf ook een 8 omdat ik een 16 simpelweg niet vol krijg. Kan wel 2200 foto’s maken van maatjes met een biertje in hun hand en de hond die aan z’n ballen zit te snuffelen, maar daar doe ik niet aan.

    Ik zou me redelijk bekocht voelen als de 8 er al uit zou gaan. Meen ik serieus. Stel je voor, je hebt 3 maanden de allernieuwste telefoon, en die is na 3 maanden al EOL (End of life)..

  13. @Bacillus:

    Je hebt werkelijk geen idee waar je het over hebt he?

  14. le0 ben er helemaal met je eens heb je een exclusieve tel bestaat ie niet. Meer

  15. Lol @ Le0

    enniewee, klinkt goed!
    iPhone 32GB, prijsverlaging én thuisactivatie?! Abo-subsidie zal dan ook wel lager liggen, dus zul je zo’n €300 voor de iPhone moeten betalen, maar als je dan net als met de iPhone 1.0 gewoon via PwnageTool kunt activeren, zit je niet aan het abonnement vast. Een smerig truukje misschien, maar wel handig 😉

    Maarja, of dit ook gaat gebeuren hè… We zien het vanzelf 🙂

  16. ik weet als er een 32GB.uitkomt ik hem neem na ik een goeie prijs van mijn 3G 8GB heb gekregen hier in Belgie kryg je voor een 1G 250€. Hoeveel ie gaat kosten ?? Ik vind nu al dat ik met 8GIG al niet toe kom ik zit al over de helft en heb nog heel mijn collectie cf nog over te nemen

    Ps:waarom word ik niet gemaild als ik onderstaande link toch aan kruis??

  17. @le0 ik heb mijn 16 gig al bijjna vol. Je kan namelijk veelmeer doen met je iPhone dan foto, maken.

  18. Kunnen we dan ook upgraden? of moet je speciaal weer nieuwe abbo afsluiten?

  19. als die thuisactivatoe wordt doorgevoerd haal ik denk ik een 8 gb.
    ik heb nu al een iphone2g 8 gb en dat bevalt me prima.
    Nu maar hopen dat die niet verdwijnen uit het assortiment.

  20. Het wordt tijd dat de 32 gig versie er komt.
    Ik heb nog geen iphone gekocht omdat ik een muziekcollectie heb van rond de 30 GB

    En nee ik ga niet elke avond mijn iphone aansluiten om nieuwe muziek over te zetten (zoals mensen doen bij de 8 of 16 gig)…
    pure tijdverspilling. Ik wil inneens alles synchroniseren.

    Ik vind trouwens dat er hier veel zagen over het feit dat dit niet kan omdat hun iphone verouderd zal zijn. hebben jullie ooit al eens een pc gekocht? Op die markt loop je na een week of 2 al achter.

  21. Kunnen we dan toch weer een goedkope iPhone uit Amerika verwachten? Of hier zelfs in Nederland de activatieprocedure vergeten/skippen? Dit bericht geeft nog niet veel duidelijkheid.

  22. ik denk dat ze er echt wel iets op verzinnen dat mensen niet zomaar een iPhone kunnen kpen en daarna zeggen ja ja,, ik ga thuis wel activeren en dat dan helemaal niet doen zoals met de 2G, waarna je hem gewoon fijn en wel unlocked en activeert…

  23. 32gb zou zelfs te weinig zijn voor de hele collectie.

    Hou het wel bij de 8gb.. En vindt het wel wat hebben.. Nieuwe muziek erop zetten, soort van voorplezier voor wat ik ga luisteren.

  24. wat een geneuzel jongens over het aantal gb’s
    Het is toch nooit genoeg en er komt altijd wel weer een met grotere capaciteit. Ik heb nu al 7500 minuten aan muziek erop en nog 8 gig over

  25. Hopen dat we dan wel een 100€ tegoedbon krijgen zoals vroeger in de US

  26. Jammie, ben ik blij dat ik nog geen 3G heb gekocht, dat ding van me werk is prima maar zelf wil ik wel een 32GB versie! Hoop ik ook dat ze die lelijke plastic achterkant vervangen voor een iPod Touch-achtige achterkant. Ik wacht nog lekker een paar maandjes! 😉 🙂

    @Dromedaris
    Die gaat hetzelfde als de 16GB nu kost, kosten. De 16GB kost dan –> 8GB.

    @chris
    Wat denk je zelf?

    @ Gregor
    Waarom? Had je maar moeten wachten. Als je in een boerendorp woont kun je geloof ik makkelijk je contract laten ontbinden. Als Apple €100 retour geeft doen ze dat met App Store credits lijkt mij.

  27. Vorig jaar gaven ze $100 aan tegoed in de Apple Store. Je krijgt dus geen geld terug, maar je bespaart op toekomstige aankopen bij Apple.

  28. Heb nu 16Gb, daarvoor een 2g 8Gb, maakt mij persoonlijk niets uit. Als 8 te klein is, is 16 of 32 dat ook. Het blijft gewoon een telefoon met internet en multimedia activiteit. Als je kijkt hoeveel songs er op 8 of 16gb kunnen, ……. Ik heb niet de behoefte om mijn hele collectie mee te nemen, een gedeelte is leuk, maar niet meer dan dat!! Een iPod classic is beter geschikt voor de grotere collecties.

    Daarbij vind ik “het minder waard worden” complete onzin. Een telefoon koop je omdat ie bij je past, en niet om de restwaarde.

    Naar mijn idee is het gadget gehalte van de iPhone al erg hoog, en is de waarde van het toestel vele malen stabieler dan al die andere Nokia en Samsung dingen die elke week een nieuwer en hipper model uitbrengen.

    Zie het als een USB stick, paar jaar geleden was 128mb super groot en super handig, nu zijn ze steeds groter, maar ze hebben niet meer waarde, als de mbs bij je passen, kun je hem nogsteeds gewoon gebruiken.

  29. heb zelf een 16gb, heb wel een persoonlijke muziekcollectie van meer dan 200GB, wees gewoon wat selectief want luister je echt naar ieder album?

    verder zijn er nog altijd internetradios en is er nog youtube…

    Ik geef toe dat ik eerder een 32gb zou gekocht hebben dan een 16gb moest die bij de release beschikbaar geweest zijn, uit puur gemak maar om binnen enkele maanden de overstap te maken.. nee

  30. Ik kon niet joh w8en joh op die 30gb terwijl ik wel wist dat ie binnen 6 maanden het licht zou zien. Heb nou afgesproken met mn vriendin dat zij m dan gaat halen en dan ruilen we lol

  31. 1 terabite op je iphone!!!!!

    Gewoon in de app store Simplify downloaden en je lacht iedereen uit.
    Je kunt dan via 3G je eigen hdd van thuis streamen.

    Werkt geweldig.

    Later`s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.