Reacties voor: Bevel: 3D-camera scant objecten op je iPhone

De Bevel is een kleine 3D-camera die je op de iPhone bevestigt. De camera legt 3D-objecten vast, die je vervolgens van alle kanten kunt bekijken in de bijbehorende iOS-app. De makers zijn naar Kickstarter gestapt.
Lees het complete artikel → Bevel: 3D-camera scant objecten op je iPhone
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 8 reacties

  1. ..straks standaard (ooit) in de iPhone.

  2. Jammer dat er ook nog eens de helft aan verzendkosten bovenop komt, plus nog eventuele invoerrechten, wordt toch een duur dingetje zo! Voor €50 of minder had ik hem wel gekocht!

  3. Dat lensje doet mij heel erg denken aan zo’n goedkope laserwaterpas.
    Het is iig GEEN camera; ik denk dat ze de laser aansturen via de geluidspoort en als referentie gebruiken in de app, met gebruik van de standaard camera.
    De laser is dan een heel simpel grid, met vaste positie t.o.v. de camera dankzij plug en clip…

    En aangezien ik zo’n waterpas voor minder dan €10 kan kopen vraag ik me af wat er voor de rest van dat geld dan in dat kastje zit.

  4. Weer een project dat veel te laat geproduceerd gaat worden als het gefund wordt….en waarschijnlijk krijgt dan iedereen een mislukt product als je al iets krijgt.
    Kickstarter is de laatste tijd een plek waar oplichters vrij spel hebben dus fund niks als je je geld niet kan missen.
    De kans is namenlijk groot dat je nooit iets ontvangt.
    Kickstarter doet er ook niks aan om de project makers te dwingen geld terug te geven of een product te leveren als een project mislukt terwijl het geldbedrag wel opgehaald wordt.

  5. @Onzinbus: Je doet je naam eer aan. Dat doet kickstarter namelijk wel. Dat er laatste tijd meer projecten falen Is puur omdat de projecten ook als paddestoelen uit de grond schieten. Niet alles kan een succes zijn.

    Dat dat dan direct betekent dat alle producten ruk zijn.. dat is natuurlijk onzin.

  6. Het resultaat ziet er goed uit, maar ik snap niet helemaal hoe het werkt. Hoe kan een laserapparaatje in je hoofdtelefooningang via een app nou zorgen dat je camera een 3D foto maakt. Want zo werkt het toch?

  7. @Sander: Dit zijn enkel mijn ervaringen.Ik heb al meer dan 50 projecten gefund maar sinds 2014 zijn er erg weinig goede tech projecten afgeleverd en erg veel mensen hun geld verloren aan tech projecten die wel hun doel gehaald hebben maar nooit geleverd zijn of waar een erg slecht product geleverd werd.Gewoon feiten….

  8. gaaf ding, heb m gekocht en het werkt perfect ! echt n aanrader, besteld voor 49$ en met invoerrechten en alles €60 betaald dus valt mee

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.