Reacties voor: Beveiligingslek ontdekt in duizenden iOS-apps

Beveiligingsbedrijf FireEye heeft een nieuwe kwetsbaarheid in de App Store ontdekt waar duizenden apps door getroffen zijn. Via achterdeurtjes in apps kunnen gebruikersgegevens ingezien worden.
Lees het complete artikel → Beveiligingslek ontdekt in duizenden iOS-apps
Lars Paymans -

Reacties: 5 reacties

  1. Perfect dat ze dit aan Apple melden. Ik zou alleen zelf ook graag willen weten welke apps dit zijn. Of er misbruik van gemaakt is of niet, maakt me niet uit. Dan kan ik zelf bepalen of ik een app verwijder. Ik heb nu geen idee. En iedereen is nu op de hoogte, dus ook de kwaadwillenden.

  2. @Michel: Je bent wel erg snel tevreden.
    Want als Apple er vervolgens 2 weken niets (waarneembaars) mee doet, wat heb je er dan aan ?

  3. Tja als dit zo door gaat mag Apple de prijs van de iPhone verlagen. Ze blazen hoog van de toren dat het allemaal veilig is en mede daarom duurder. De laatste tijd zijn ze wel erg vaak in het nieuws met grote beveiliging’s problemen.

  4. Origineel geplaatst door Marc
    Tja als dit zo door gaat mag Apple de prijs van de iPhone verlagen. Ze blazen hoog van de toren dat het allemaal veilig is en mede daarom duurder. De laatste tijd zijn ze wel erg vaak in het nieuws met grote beveiliging’s problemen.

    Dus als de prijs van jouw iPhone 200€ goedkoper is, dan is dit voor jou geen probleem en kan dit allemaal?

  5. Als dat zo doorgaat moeten we straks nog allemaal aan de Windows Phone 😆
    Android is natuurlijk ook geen alternatief, dat kent nog veel meer lekken die op de meeste telefoons zéker niet verholpen gaan worden.

    WP8.1/10 is het enige smartphone OS dat (nog) niet zo negatief in het nieuws is geweest 🤔 Wie had dat een paar jaar terug nog kunnen denken, dat uitgerekend MS het veiligste OS zou bieden 😁

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.