Reacties voor: Beveilig je applicaties met Lockdown (jailbreak)

Bij sommige applicaties wil je niet dat andere mensen ze opstarten. Lockdown is een gratis applicatie in Cydia waarmee je het opstarten van applicaties beveiligt door het invullen van een code.
Lees het complete artikel → Beveilig je applicaties met Lockdown (jailbreak)
Emiel Janson - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 49 reacties

  1. Werkt hier top! Hier wachtte ik al een tijdje op!

  2. LOCKDOWN bestaat dus al lang. Wel een handige app

  3. @thomaspilot:

    Probeer jij te rijmen of meen je dat echt 😛

  4. heb ik er al een tijdje op staan. bestaat inderdaad al een tijdje. bevalt wel goed.

  5. 3.0 proof?

  6. Ik vind het maar een nutteloze app, je kan de iphone al beveiligen, om dat ook per app te gaan doen zie ik geen meerwaarde in.

  7. Toen ik van 2.2.1 naar 3.0 ging werkte het niet meer. Als je dan de password voor een locked app intikt, crasht je iPhone.

  8. @Liquid2ubstanc3: als iemand een spelletje op je iPhone speelt en jij gaat even naar de andere kamer, dan wil je natuurlijk niet dat ze door je persoonlijke mailtjes, sms’jes of zelfs foto’s gaan..

  9. Of je zet gewoon een code voor het ontgrendelen..;)
    Bij dit soort iPhone vervuilende niet echt handige apps vraag ik me af of ze eerst het probleem of de “app” hebben verzonnen.

  10. Buiten dat er dingen zijn die je misschien niet aan anderen wil laten zien is het ook een mooie manier om je telefoon totaal waardeloos te maken wanneer hij gestolen zou worden.
    Als de dief een restore zou doen is lockdown natuurlijk ook weg, maar goed hij had iig geen toegang tot je notities, mail etc.
    Dat is namelijk wat ik haast erger zou vinden dan het verliezen van de iPhone zelf. Het feit dat de dief toegang heeft tot veel van mijn prive leven.

  11. Jammer dat het niet op alle applicaties werkt. Bijv. bij mail of contacten kan je via de zoek functie nog steeds in de gegevens kijken.

  12. @Mister Y:
    Haha, ik had het zelf niet eens door!
    Werkt trouwens perfect op 3.0!
    Ik vind dit een handige app aangezien ik wel eens mijn iPhone uit de hand geef en dan geen controle meer heb over mijn gegevens!
    En trouwens als ik bezig ben met een spel en ik stop hem om er een keertje later mee door te spelen kan deze niet zomaar geopend worden!

  13. Heb de app ook al een eeuwigheid er op staan. Maar idd een handig apje.

  14. @Riaz:
    Dat wordt denk ik nog een lastige klus om te zorgen dat de beveiligde apps ook worden uitgesloten van zoeken via spotlight.

  15. @Xinchou:
    een update heeft dit opgelost, hij crasht nu echt heel af en toe, dan gaat ie naar safe mode en na een restart (wat een respring is eigenlijk) doet ie t weer!! Werkt hier al ruim een half jaar goed!!!

  16. Free stuff ?? Voor altijd gratis? Ga het zeker testen als ik thuis ben;)

  17. Bestaat inderdaad allang, nuttig voor mensen waarvan hun iPhone vaak in andere handen ligt.

  18. Super handig!!!

  19. ziets moet nou ook es in de app store komen.

  20. @sasf:

    dat kan ook worden beveiligd, echt een onwijs handige app samen met sbsettings is dit voor mij de reden om te jailbreaken. iphone is het apparaat en iedereen wil daar natuurlijk mee spelen met al die spelletjes, op deze manier kan je je iphone met een gerust hart uitlenen zonder dat andere mensen je privacy schaden of je iphone verkloten door onwetend in cydia te zitten etc. Ideaal

  21. kan iemand mij uitleggen wat de Repo van BigBoss is?
    Alvast bedankt

  22. 1 woord GEWELDIG! 😀

  23. @Edwin Vlasveld: het is me al gelukt 🙂

  24. maken die sukkels zo’n app kan je geeneens een lock doen op je video’s….

  25. @Fuji: dat zijn er 3 XD

  26. Ik kan om de een of andere vage rede niet op Cydia. Server timed out of iets dergelijks. Later nog maar eens proberen.

  27. Dat lockdown werkt helemaal niet goed. Als je bijvoorbeeld de Cydia app beveiligd hebt, kan je er alsnog in komen door in mobile safari cydia:// in te tikken en op “go” te drukken.

  28. Als jij Foto’s lockt en je camera NIET, dan kun je ook via de camera bij de foto’s komen. Dus lock ook je camera als je niet wilt dat ze naar je afbeeldingen/video’s kunnen kijken 🙂

    Origineel geplaatst door Mathijs Bernson
    Dat lockdown werkt helemaal niet goed. Als je bijvoorbeeld de Cydia app beveiligd hebt, kan je er alsnog in komen door in mobile safari cydia:// in te tikken en op “go” te drukken.

  29. haha deze app is al zoooooooooooooooo oud, ik weet niet hoe lang ik deze al gebruikt. het is een standaard app geworden voor mij, het werkt perfect.

  30. Origineel geplaatst door barabaz
    haha deze app is al zoooooooooooooooo oud, ik weet niet hoe lang ik deze al gebruikt. het is een standaard app geworden voor mij, het werkt perfect.

    Het grote nieuws bij deze app is dat deze nu geschikt is gemaakt voor iPhone OS 3.0. Ik ga Emiel vragen om dat nog toe te voegen.

  31. Sorry voor de onduidelijkheid. Dat het geschikt was voor 3.0 kwam helemaal niet naar voren. Even toegevoegd. Bedankt voor de verdere feedback.

  32. Lockdown werkt indd nu voor 3.0 sinds laatste update maar nog niet echt perfect heb ik gemerkt. Zoals bijv je krijgt een sms binnen en drukt op bekijken dan zal die niet meer om de wachtwoord vragen (Wat vroeger wel zo was).

    Persoonlijk gebruik ik nu mAdvLock die dat wel doet (Sinds 3.0 vroeger gebruikte ik altijd met plezier dus lockdown). Alleen zit wel prijskaartje aan. (En mAdvLock was in een van de laatste updates compitable gemaakt met mobilesubstate). En mAdvLock heeft nog wat extra feats

  33. Mathijs, een gemiddelde gebruiker die je foon ff gebruikt weet dat toch niet. Maar wellicht kunnen ze dat later met een update ff fixen?

  34. Kijk dis is echt beter. Werkt prima en ook fijn dat je hem ook helemaal uit kunt zetten mer een switch! Goed overna gedacht thx voor de tip

  35. werkt prettig maarre hoe lock ik mijn SMS/MMS? Ik zie die niet in de lijst staan nl.
    Oké bedankt!

  36. dit is egt 100.000 x handiger dan die iphne vergrendeling,
    nu hoef ik niet iedere x die klote code intevoeren, alleen wnnr ik me smsjes wil lezen;)
    edit:
    @salvie je moet text blockeren ik zocht eerst ook naar messages fzo maartoen zag ik text er tussen staan.

  37. is dit tegenwoordig gratis? in 2.2.1 moest je er volgens mij voor betalen… ik gebruik het al een paar maanden met alle tevredenheid. ik heb wel een gehackte versie, d=waar je niet voor hoefde te betalen 😉

  38. @EdoubleDee: Ja, het is gratis. Kijk maar even in cydia.

  39. jongens…. super handige app… had em al een tijdje… maar in principe is het nutteloos… vooral als je ook SBSettings erop heb staan…
    Mensen die dat hebben hoef je alleen maar je iPhone op Save mode te zetten, en je kunt overal bij….
    Is daarvoor OOK een truuk voor..??

  40. @Soeki:

    alsof mensen die even je iphone gebruiken dat allemaal weten…

  41. Origineel geplaatst door Soeki
    jongens…. super handige app… had em al een tijdje… maar in principe is het nutteloos… vooral als je ook SBSettings erop heb staan…
    Mensen die dat hebben hoef je alleen maar je iPhone op Save mode te zetten, en je kunt overal bij….
    Is daarvoor OOK een truuk voor..??

    Nee onmogelijk of je moet op een of andere manier safe mode weghalen. Maar dan moet je bij bigboss zijn. En ook al is het knopje niet meer. Gaat er iets mis zal je iphone toch in safemode gaan en nog steeds de extra processes killen

  42. @Liquid2ubstanc3: @Robin:
    De ingebouwde functie van de iPhone blokkeert de volledige iPhone. Wil je ‘m gebruiken dan moet je ‘m unlocken waarna je overal bij kunt. Het is dus een alles of niets methode.

    Deze jailbreak app is een stukje finetuning: je kunt nu per applicatie instellen of deze beveiligd moet worden. M.a.w. als jij je iPhone unlocked dan kun je maar bij een x aantal apps komen. Mensen die graag hun smsjes en mail willen beveiligen hebben dan eerder wat aan deze app dan aan de ingebouwde functie.

  43. Waarom kan ik mijn berichten niet beveiligigen??

    Gr,

    Jermaine

  44. Je ziet ‘Text’ staan, deze moet je selecteren om berichten te (un)locken.

    Origineel geplaatst door Jermaine
    Waarom kan ik mijn berichten niet beveiligigen??Gr,Jermaine

  45. Origineel geplaatst door Jermaine
    Waarom kan ik mijn berichten niet beveiligigen??Gr,Jermaine

    Jij hebt wat te verbergen… ghehe…

  46. Onwijs bedankt, het werkt!@maus: @maus:

  47. geweldig !

  48. Je kunt ook de beveiliging omzeilen door bij sbsettings -> mobile substrate de toggle aanvinken/ uitvinken bij Lockdown en dan werkt de beveliging ook niet meer zonder dat je een code in hebt hoeven voeren voor Lockdown.

  49. Foutje gevonden in dit programma:
    Als je je berichten locked maar niet je contacten, dan kan je via je contacten door op “bericht” te drukken alsnog in je berichten komen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.