Reacties voor: BetterChat for WhatsApp: een persoonlijke Mac-app voor WhatsApp

BetterChat for WhatsApp is een handige WhatsApp-app voor de Mac die je je chats laat opfleuren met eigen gekozen achtergronden. Ook ondersteunt de app interactieve notificaties en meer.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. gebruik chitchat gratis….

  2. Waarom zou je een app gebruiken als je gewoon simpel de webapp kan gebruiken. Je weet niet wat de app met je gegevens doet. Want installeert deze een certificaat op de achtergrond om alsnog je chats te kunnen sniffen en dan opslaat op een onbeveiligde server die voor iedereen te bekijken is.

  3. @Tom: Wat precies is wat whatsapp doet.

  4. Zonder uitzondering zijn al die verpakte webapps voor Whatsapp tergend traag in connectie maken met de iPhone, berichten ontvangen, berichten versturen,… Verschrikkelijk.

  5. Origineel geplaatst door Joren
    Zonder uitzondering zijn al die verpakte webapps voor Whatsapp tergend traag in connectie maken met de iPhone, berichten ontvangen, berichten versturen,… Verschrikkelijk.

    Tja. Zo lang die prutsers van WhatsApp zelf niks natives uitbrengen….

  6. Franz is leuk, maar knippen plakken of een foto slepen gaat niet.

  7. @mark: uhm… Dat gaat gewoon in de web client.

  8. De noodzaak om je iPhone met whatsapp in de buurt te houden vind ik beroerd. Het blijft behelpen, wat voor schilletje er ook omheen wordt geplakt. Waarom geen native app zoals ook Telegram heeft? Dat werkt perfect.

  9. Origineel geplaatst door Joren
    Zonder uitzondering zijn al die verpakte webapps voor Whatsapp tergend traag in connectie maken met de iPhone, berichten ontvangen, berichten versturen,… Verschrikkelijk.

    Inderdaad verschrikkelijk. Zeker de emoticons. Die zijn belachelijk traag en laggy. Pffff. Geld terug! Boeeee 🙂

  10. De app is ondertussen alweer uit de app store verwijderd. Hun site zegt het volgende hierover: “We are working on making the app even better. BetterApp for Whatsapp will be back soon!” Beetje gek om eerst een app te lanceren en dan weer terug te trekken.

    Ook de euro betaald, maar de app biedt eigenlijk niks meer dan de (gratis) alternatieven. Dark mode is leuk, maar slecht geïmplementeerd. De kleuren van verschillende namen contrasteren slecht tegen de achtergrond, waardoor het slecht leesbaar is. Zolang er geen native client komt (wat echt wel tijd wordt), blijf ik voorlopig maar bij ChitChat.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.