Reacties voor: Betere foto’s van Navigon autocradle

Navigon heeft betere foto's beschikbaar gesteld van de NAVIGON Car Kit voor de iPhone, die ze in oktober op de markt brengen.
Lees het complete artikel → Betere foto’s van Navigon autocradle
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 27 reacties

  1. Rete strak design moet ik zeggen! Alleen neem ik er liever één mét GPS versterking (daar zou Navigon toch ook mee bezig zijn?)
    Tenslotte vind ik die van TomTom ook niet erg lelijk, en daar zit een hoop handige apparatuur in (bluetooth en speaker etc.) wat superhandig kan zijn als je geen (zoals ik) autoradio met bluetooth of aux hebt (ik heb nl. geen auto, maar maak gebruik van Autotdate)

  2. Op de Facebook pagina staat dat er WEL een laad kabel is voorzien!

  3. Mooi dinkie maar niet functioneel.

  4. Ik zou zoiets graag gebruiken voor:

    “I’m the voice of the Knight Industries Two Thousand’s microprocessor. K-I-T-T for easy reference, K.I.T.T. if you prefer.”

  5. Vind de Belkin Tunebase FM Houder ook een hele goeie,
    Tevens FM transmitter dus leuk muziek luisteren, tevens Carkit en tevens oplaadstation en leuk om te gebruiken als houder tijdens navigatie…..

    Belkin Tunebase FM
    http://www.zdnet.be/reviews/106163/belkin-tunebase-fm/

  6. Ik vraag me af wat je met je cover moet doen, ik denk dat ie niet past in de craddles van TT en Navigon met cover. Iedere keer de cover verwijderen lijkt me ook niet echt handig.

  7. Prachtig design!

  8. Die zuignapjes zijn toch niet echt handig of de steel naar de iPhone houder moet echt veel langer. Nu zijn m’n ogen niet echt slecht maar de afstand waarbij de iPhone in deze houder van je ogen verwijderd is levert in de meeste auto’s een onleesbaar iets op, hetzelfde geld overigens voor de houder van TomTom.

  9. @ Rob:

    ongeacht merk of model zal er NOOIT een cover voorzienIng zijn. Anders zouden voor elk cover-model een nieuwe houder moeten maken en dat geen enkele firma doen!

  10. Ziet er strak uit!

  11. Zijn er niet veel goedkopere alternatieven? Zonder oplader, externe GPS of speakers lijkt me dit niet echt veel meerwaarde hebben ten opzichte van wat er al op de markt is.

  12. Die zijn er inderdaad zat, ik heb er zelf een voor omgerekend 4 euro. Ziet er minder mooi uit natuurlijk, maar het werkt perfect en de zuignap is goed/sterk. Die prijs is een stuk redelijker, want om nou 40 euro te betalen voor een product zonder gps versterker en oplader.

  13. @rob: Volgens mijn inof moet die van tomtom te verstellen zijn, je kan het aansluitingspunt (de”dock” conector) iets naar voren trekken, een het bovenstuk moet je ook kunnen uitschuiven..
    Dit valt ook (met enige oefening) in het FFC pdfje over de TomTom carkit te lezen.

  14. Zonder gps versterkers moet het niet voor mij even wachten dan maar evt tomtom carkit met navigon zal we geen probleem geven denk ik

  15. Origineel geplaatst door Harald
    @ Rob:

    ongeacht merk of model zal er NOOIT een cover voorzienIng zijn. Anders zouden voor elk cover-model een nieuwe houder moeten maken en dat geen enkele firma doen!

    Ik denk dat je met de houder van Kensington wel een stukje verder komt. Hier grijpen twee de ‘klemmetjes’ het device vast. Ik heb hem getest bij MediaMarkt. Werkt goed.

  16. Mooi design, maar dat mag ook wel voor 40 euro.
    Voor 4 euro koop je ook een houder, die ook nog eens verder van de ruit zit, en dus handiger is in (bijvoorbeeld) een auto met dashboard van een meter en een voorruit die ver weg zit.

    Dit lijkt me erg mooi, maar als het verder niks kan,een flop.

  17. De hardware van Navigon is altijd slecht geweest dus deze houder zal ook wel niet zo goed zijn.

  18. @Harald:

    Bij Brodit heb je een universele Iphone 3G houder voor als je een cover hebt.

    Ik heb em en het werkt perfect met alle drie mijn covers.

  19. Waar haal ik dan die mooie houder van 4 euro?
    Zou te gek zijn

  20. volgens mij zit er ook een gps versterker in dat zijden ze volgens mij op one more thing

  21. Een hoop geld voor een stukkie plastic met een zuignap….dan maar een “halfords”.

  22. Origineel geplaatst door Pete
    Mooi design, maar dat mag ook wel voor 40 euro.Voor 4 euro koop je ook een houder.

    En je kunt ons vast vertellen waar die van 4 euro te koop is. Ben erg benieuwd (serieus).

  23. Zo kom je wel twee keer in het nieuws ja. Eerst wat onduidelijke foto’s en dan duidelijke uitgeven :’)

  24. Origineel geplaatst door paz
    Origineel geplaatst door PeteMooi design, maar dat mag ook wel voor 40 euro.Voor 4 euro koop je ook een houder.En je kunt ons vast vertellen waar die van 4 euro te koop is. Ben erg benieuwd (serieus).

    Kijk voor de grap eens bij Dealextreme.com. veel keuze voor bar weinig geld.

  25. Mooi 40 euro zonder aansluitingen, maar dan heb je ook niks.

  26. Origineel geplaatst door Pete
    Origineel geplaatst door pazOrigineel geplaatst door PeteMooi design, maar dat mag ook wel voor 40 euro.Voor 4 euro koop je ook een houder.En je kunt ons vast vertellen waar die van 4 euro te koop is. Ben erg benieuwd (serieus).Kijk voor de grap eens bij Dealextreme.com. veel keuze voor bar weinig geld.

    Tnx, ziet er goed uit!!!

  27. Dit kan je overal wel krijgen voor veel minder geld…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.