Betalen met iDeal in online Apple Store nu mogelijk

Het is voortaan mogelijk om te bestellen via iDeal in de online Apple Store. De optie werd toegevoegd tijdens onderhoud in de Apple Store.

iDeal online Apple Store bankenHet is voortaan mogelijk om met iDeal te betalen als je iets bestelt in de online Apple Store. De nieuwe functie werd eerder vandaag toegevoegd tijdens het onderhoud dat vannacht en vanmorgen plaatsvond. De nieuwe betaaloptie maakt bestellen voor sommigen een stuk makkelijker: tot voorheen was je namelijk genoodzaakt een creditcard of een bankoverschrijving te gebruiken bij je online aankopen in Apple’s webshop.

iDeal lijkt nog niet voor iedereen in de online Apple Store beschikbaar: ING, ASN Bank, Friesland Bank, SNS Bank, Regio Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers staan op het moment van schrijven allemaal tussen de iDeal-opties, maar Rabobank en ABN Amro ontbreken nog. Het is onduidelijk waarom de twee niet zijn meegenomen: het zou wel eens om een foutje kunnen gaan dat later door Apple wordt rechtgezet.

iDeal online Apple Store

Apple heeft de nieuwe iDeal-optie stilletjes toegevoegd, maar iCulture-lezer Patrick kwam de nieuwe mogelijkheid tegen toen hij een bestelling plaatste. Toen een betaling via iDeal misging, belde hij met Apple en werd hem verteld dat de optie vandaag pas is toegevoegd. Lezers die voor vandaag een bestelling maakten, zeggen bovendien dat zij nog niet voor iDeal konden kiezen.

Bedankt Patrick, @nicksmits en @TimWachter!

Meer informatie: online Apple Store

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 oktober 2013, 16:36
Categorie Apple
Onderwerpen apple store, ideal

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.