Reacties voor: Zo werkt betalen met Apple Pay op de Apple Watch

Betalen met Apple Pay op de Apple Watch werkt erg makkelijk: je drukt twee keer op een knop en de betaling is geregeld. De iPhone blijft op zak.
Lees het complete artikel → Zo werkt betalen met Apple Pay op de Apple Watch

Reacties: 7 reacties

  1. Laat beide maar snel komen dan !!

  2. Met een iPhone 5, een iPhone 5s of iPhone 5c werkt het ook … Bij die oudere toestellen moet je een toegangscode invoeren op de iPhone of de Apple Watch.

    Mag toch hopen dat bij de 5S ook de touch-id gebruikt kan worden?! Al vervalt dan toch nog het voordeel dat je de iPhone in tas of zak kan laten zitten 🙁

  3. Wat mij opvalt. Jullie zeggen dat je de knop in moet houden terwijl er dit op nu.nl staat “Cue legde daarnaast uit hoe Apple Pay op de Apple Watch werkt. Gebruikers moeten een pincode invoeren wanneer zij het horloge om hun pols doen. Daarna kan er betaald worden door het horloge tegen een NFC-ontvanger te drukken, zonder verdere handeling. Pas wanneer het horloge van de pols is geweest, is de code weer nodig.”

  4. De combi Apple pay – banken heeft zo ook z’n zwakke punten.

  5. @Celf: Dat is aan de kant van de banken. Als de bank er voor kiest om een gestolen creditcard niet te blokkeren zijn zij toch fout in deze.

  6. Hopelijk kondigen ze morgen Apple pay aan in Europa waaronder Nederland en alle grote banken van nl.

  7. @Mellie Mel: Als ik het zo lees is het inderdaad voor het belangrijkste deel te wijten aan de banken en voor een klein deel aan het ontbreken van verificatie aan de kant van Apple. Feit is dat het systeem (ongeacht waar de fout ligt) foolproof moet zijn. Je geloofwaardigheid hangt er van af. Apple (of wie dan ook) komt er niet mee weg door enkel naar de banken te wijzen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.