Reacties voor: Betaaloplossing Square werkt nu wereldwijd – ook in Nederland

De betaaloplossing Square is vanaf nu wereldwijd te gebruiken en werkt met 130 valutasoorten. Square maakt van de iPhone of iPad een kassa.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. benieuwd wanneer Snapcash dan ook in Nederland te gebruiken is.

  2. Handig apparaat. Het werkt helemaal draadloos neem ik aan? Kan een uitkomst zijn voor kleine winkels die nu geen duur Pin contract willen of marktkooplui. Die kunnen zo hun omzet vergroten. Kaarten met een magneetstrip zijn er in Nederland nauwelijks meer.

  3. Wordt steeds mooier. Moet je nog commissie betalen?

  4. Voor wat betreft de Nederlandse markt zie ik toch eerder een specifiek voor onze markt ontworpen iPad kassa oplossing. Extendas is de eerste leverancier met een iPadPOS oplossing welke native gekoppeld is aan de (draadloze) betaalterminals van CCV. Hierdoor is de kassa EMV compliant en kunnen de in Nederland gebruikte pinpassen worden gebruikt.

    De door Square geleverde pin apparatuur werkt middels de in Nederland niet meer gebruikte magneetstrip en is dus niet bruikbaar.

  5. Origineel geplaatst door marcel
    De door Square geleverde pin apparatuur werkt middels de in Nederland niet meer gebruikte magneetstrip en is dus niet bruikbaar.

    Volgens het artikel moet het toch kunnen met juist chipkaarten

  6. En weet iemand hoe die kassa app heet die op de afbeelding staat ?

  7. @Yah: In de VS gaat men momenteel over van Magstripe naar EMV, dit betekend dat de kaart veiliger wordt maar het systeem (kaart lezen en handtekening zetten) vooralsnog voornamelijk gelijk blijft. Zie het artikel op creditcards.com punt 4

    “Chip-and-PIN cards operate just like the checking-account debit card you have been using for years.”

    “There aren’t going to be many issuers requiring a PIN,” she says. “A vast majority will be issuing chip-and-signature cards, which aren’t all that different from how credit cards work now.”

    Je ziet bij de Square oplossing dan ook enkel een creditcard ‘dipper’ om de kaart te lezen, de handtekening zet de klant op de Square kassa.

    Echt pinnen (met een pincode) is in de VS echter dus nog niet aan de orde. De Square kassa met kaart ‘dipper’ is dus niet nagenoeg niet te gebruiken in Europa. Ze zullen toch echt met een EMV proof pin terminal moeten komen.

  8. Bij mijn weten bestaat dit al langer zelfs op lightningconector of hebben die gasten van de serie Sillicon Vally dit gwn uit hun duim gezogen dat ze zo de manne van FedEx konden betalen?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.