Reacties voor: Betaaldienst iZettle van start in Nederland

De betaaldienst iZettle is van start gegaan in Nederland. Je betaalt maximaal 2,75 procent per transactie voor afrekenen via iPhone of iPad.
Lees het complete artikel → Betaaldienst iZettle van start in Nederland
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Waarom schrijven jullie niks over de Nederlandse Adyen Shuttle? Ik heb al 3 pinautomaten werkt super goed zonder enkele problemen en veel lagere transactiekosten.

  2. Aiaiai, het zoveelste betaalsysteem. Ik ben bang dat consumenten door de bomen het bos niet meer zien!!! Hoe zit het met fraude gevoeligheid en transparantie??? Zucht…. Het is wachten op de eerste fail!!! Fraudeurs en ander gespuis smullen hiervan! We binden de kat weer letterlijk op t spek

  3. LOL
    Een straatkrantverkoper met een iPhone

  4. Leuk apparaatje lijkt mij, heb er ook maar een besteld.
    Wel jammer dat hij ‘binnen twee weken wordt verzonden’

  5. Ik wil gewoon Apple Pay..

  6. Betalen via Apple Pay lijkt me toch veiliger, maar ik ben bang dat een brede invoering in Nederland nog lang op zich laat wachten…!

  7. Origineel geplaatst door macaanzee
    Betalen via Apple Pay lijkt me toch veiliger, maar ik ben bang dat een brede invoering in Nederland nog lang op zich laat wachten…!

    Want? Omdat er Apple op staat is het veiliger?

    Ik gebruik dit systeem al een jaar, maar dan van Payleven.
    Werkt prima, zolang je het maar met iOS gebruikt want het werkt afschuwelijk onder Android (verbindingsissues, continue opnieuw pairen etc.).

    Enige nadeel is dat de bluetooth verbinding (getest met meerdere terminals) na een tijdje verbreekt, aangezien hij dan in standby gaat. Zolang hij verbonden is gaat het snel en goed.

  8. Ik heb hem intussen binnen. Was 1 van de 5000 die hem gratis kreeg. Bezorging binnen 4 dagen. Eerste betaling geprobeerd en werkt vlekkeloos. Ook het bonnen printen met airprint werkt perfect. Je kunt ook terugstorten, dus heb 1 euro zelf gepind en terug gestort om eens te bekijken hoe lang het duurt.

    Al met al enorm tevreden

  9. Hier ook binnen 2 dagen in huis (vanuit malmö), testbetaling gedaan en werkt perfect.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.