Reacties voor: Apple TV 7.0 beta 1 voegt Family Sharing toe

Apple heeft een eerste bèta van versie 7.0 van de Apple TV-software aan ontwikkelaars beschikbaar gesteld.
Lees het complete artikel → Apple TV 7.0 beta 1 voegt Family Sharing toe
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Waarom wordt dit vrijgegeven voor ontwikkelaars? Ontwikkelaars kunnen toch geen apps maken voor de apple tv? Of is dit het teken dat apple tv nu ook apps van derden kan gaan draaien…

  2. Soms bevatten de iOS beta’s nieuwe functionaliteiten mbt AirPlay; vaak is hiervoor dan ook nieuwe ATV software nodig, die dan ook in Beta is zodat ontwikkelaars deze nieuwe functionaliteiten kunnen testen, zoals toendertijd AirPlay Mirroring.

  3. Bij Mediamarkt Bergen op Zoom hebben ze de ATV3 wel besteld, maar krijgen deze blijkbaar niet meer geleverd…..

    Wilde er 1 aanschaffen, maar na de melding dat men een nieuwe lading ATV3 niet meer geleverd krijgt toch maar besloten om even te wachten.

    Nu maar hopen dat de langverwachte opvolger zich snel aandient

  4. Onlangs nog een tweede atv3 uit de USA gehaald, om mijn atv2 te vervangen, lijkt goede keus, voor xbmc adepten: data geruild ik een atv1 voor met SSD en HD kaart..

  5. Voor airplay met Apple TV via bluetooth (ipv alleen via wifi) is waarschijnlijk Bluetooth 4.0 nodig en niet zozeer IOS 8. Op onderstaande support pagina schrijft Apple namelijk zelf dat het ook al gaat werken op iphone 4 s met IOS 7.1 wat de eerste iPhone was met Bluetooth 4.0. En appletv 3 heeft ook Bluetooth 4.0 en Appletv 2 heeft helemaal geen Bluetooth aan boord.

    In software versie 6.1 voor Appletv maakt apple hier eigenlijk al melding van.

    “Adds support to allow an AirPlay device to discover Apple TV over Bluetooth in environments where multicast or Bonjour traffic is blocked on the network or the AirPlay device is on a different subnet. Requires iOS 7.1 or later on iPhone 4s or later, iPad (3rd generation or later), iPad mini (1st or 2nd generation), or iPod touch (5th generation) and Apple TV (3rd generation).”

    Dus zodra die 6.1 versie al op de apple tv. 3 staat en je ios device met bluetooth 4.0 beschikt over IOS 7.1 zou het verbinding leggen voor Airplay via bluetooth 4.0 al beter mogelijk moeten zijn op (bedrijfs)netwerken die multicast en bonjour niet toestaan. Wellicht is dit “verbinding leggen” een voorbereidende stap geweest voor de volledige airplay functie via Bluetooth die op WWDC genoemd is bij IOS 8.

  6. Ik heb vorige week met een van mijn atv’s de overstap gemaakt van atv 1G naar atv 2G. Volgens mij zit er wel Bluetooth in de 2G omdat je ook kan connecten met een Bluetooth toetsenbord.

    Ik hoop alleen dat, mocht alleen de atv 3G ondersteund worden, er wel een seasonpass komt voor in ieder geval de atv 4G! (Die binnenkort zal komen)

  7. De Apple Tv is ook te koop bij Dixons voor €99 en 3 jaar garantie. En gratis de volgende werkdag gratis geleverd.

  8. Family sharing klinkt steeds interessanter: nu doen we alles op een itunes account. Maar kinderen worden groter: zal Apple mogelijkheid bieden dit itunes account te klonen naar de verschillende gezinsleden? Of worden de family sharing accounts geschakeld onder een hoofd account, het huidige account?

  9. Ben toch wel benieuwd of er iets nieuws inzit, of dat ze bijvoorbeeld nieuwe functionaliteiten in de broncode kunnen ontdekken.

  10. @evad1st: Ik snap je verhaal niet helemaal? Waarom heb je de ATV2 vervangen voor een ATV3? En wat heeft de ATV1 ermee te maken? Ik heb nu nl. een ATV2 en vind het jammer dat deze geen 1080p output geeft. Echter is deze nog wel te jailbreaken en de ATV3 niet. En de ATV1 heeft geen Netflix toch?

  11. Origineel geplaatst door Jan: @evad1st: Ik snap je verhaal niet helemaal? Waarom heb je de ATV2 vervangen voor een ATV3? En wat heeft de ATV1 ermee te maken? Ik heb nu nl. een ATV2 en vind het jammer dat deze geen 1080p output geeft. Echter is deze nog wel te jailbreaken en de ATV3 niet. En de ATV1 heeft geen Netflix toch?

    Netflix heb ik ATV3 voor, en daarom de 2 weggedaan (HD) en nu xbmc met full HD op de ATV1, dus 2 ATV 3 voor full HD en veel gebruiksvriendelijker ..

  12. @Victor de Vrij: Netflix vevo YouTube enz. Moeten toch ook bijgewerkt worden

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.