Reacties voor: Beta 3 van iOS 9.2 nu door Apple beschikbaar gesteld, ook publieke beta

De derde beta van iOS 9.2 is zojuist door Apple vrijgegeven. Mensen die de eerdere beta van iOS 9.2 op hun toestel hebben staan, kunnen de nieuwste beta nu downloaden.
Redactie iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. PB tester, binnen gehaald en geïnstalleerd. Na installatie krijg ik weer de een update van Beta.6.2 beta 3…
    Wederom geïnstalleerd en weer dezelfde melding na installeren.

    Dit op een iPhone 6S 16g

  2. Benieuwd of de handshake tussen ipad air ios 9.1 en atv ios 5.1 nu hersteld is. Gebruikers klagen volop alleen nog maar geluid te kunnen streamen.

    Of zou dit een marketing issue zijn……ush atv4.

  3. @Henk: Ik had dit ook, alleen audio. Na de software update van de Apple TV 2, is alles weer goed. Bij een jailbreak geeft airplay ook alleen audio weer.

  4. @Ger: Hij is idd jb met 5.1. Vreemd dat mijn iphone 4 wel werkt met een ios die lager is dan 9 en dat de ipad met ios8 ook werkte.

  5. Wederom 2 x geïnstalleerd. Melding gekregen begin van de avond, meteen gedownload en geïnstalleerd. Rond 23.30 wederom dezelfde melding alleen was de update al gedownload en nogmaals moeten installeren. Bij de vorige bèta was dat ook al het geval. Daarna geen melding meer gehad

  6. Het is te hopen dat het laden van third party toetsenborden weer vlot verloopt bij het openen zeker in spotlight search. Kan iemand dit testen met bijvoorbeeld Swype.

  7. @Robin: Bij mij staat het toetsenbord er direct zodra ik op het invoerveld druk (met Swype)

  8. Ik heb een iphone 6 waarbij alles nog traag en slecht werkt ook met contacten zoeken met bellen vind die vaak niks echt drama 😑😑😑

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.