Reacties voor: Tweede publieke beta van OS X El Capitan 10.11.4 nu beschikbaar

Apple heeft vanavond de tweede publieke beta van OS X El Capitan 10.11.4 beschikbaar gesteld aan testers. De update voegt nieuwe functies toe aan het besturingssysteem, zoals beveiligde notities en Live Photos bekijken in de Berichten-app.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Hmmm, klinkt als een idee om de code van die beta even te onderzoeken naar mogelijke hints richting Touch ID voor de Mac. Zou dan toch ook in die notities app voor moeten komen als het eraan zit te komen…

  2. In tegenstelling tot wat in het artikel staat, nog niet beschikbaar voor publieke betatesters. Ik denk dat dit morgenavond 19.00 uur pas zal zijn.

  3. Het lijkt alsof het t.co probleem in Safari nu is opgelost in deze update… Klopt dat ?

  4. Ik heb hem zojuist geüpdatet, alleen zit er bij mij een bug in safari. In de URL balk kan ik wel wat typen maar zie dit niet verschijnen. Vervolgens laad de pagina zig ook niet, alleen als ik met Google zoek. Heeft iemand hier nog meer problemen mee?

  5. Ik snap het niet zo goed. Ik kon al live photo’s zien op mijn mac. En op mijn iPhone 5 kan ik ze ook gewoon ‘afspelen’

  6. Origineel geplaatst door Daniel
    Ik heb hem zojuist geüpdatet, alleen zit er bij mij een bug in safari. In de URL balk kan ik wel wat typen maar zie dit niet verschijnen. Vervolgens laad de pagina zig ook niet, alleen als ik met Google zoek. Heeft iemand hier nog meer problemen mee?

    ja dat had ik ook, maar nu doet ie het wel weer goed.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.