Reacties voor: Bestelde Apple Watches op weg naar eerste klanten

De eerste Apple Watch-modellen zijn naar centrale distributiepunten, zodat ze op vrijdag 24 april kunnen worden uitgeleverd aan klanten.

Reacties: 10 reacties

  1. Ik heb er zo enorm veel zin in. Ik ben benieuwd wanneer we eindelijk in Nederland kunnen bestellen.

  2. Er was een artikel waarin stond dat hij vanaf 25 april te reserveren en dezelfde dag op te halen was(mits op voorraad). Ik hoop in die week daarna er op die manier er 1 te bemachtigen maar we zullen zien of dat gaat lukken. Hoop het wel!

  3. Een analist opperde daarom vandaag, dat het wel eens zou kunnen zijn dat Apple de eerste lading Apple Watches op bestelling maakt, om te peilen welke modellen het best verkopen.

    Ik denk persoonlijk dat de (percentuele) vraag naar Sport en Edition zullen stijgen en de vraag naar de reguliere Apple Watch zal dalen, omdat fanboys naar mijn mening in verhouding vaak voor de reguliere Watch kiezen. Fanboys = early adopters. De early adopters zijn niet representatief.

  4. @justin w: Gaat dit nog door dan? Ik dacht dat er geen meer gereserveerd konden worden?

  5. Of t is gewoon een kwestie van niet kunnen leveren, productie is niet op orde, kwaliteit niet goed, etc.

  6. @Ashley: dat weet ik dus ook niet. Je kan er via de site wel 1 reserveren maar zou niet weten wanneer je hem dan echt krijgt en je moet een duits adres hebben.

  7. Ik heb gisteren de Apple watch mogen aanschouwen in een Apple winkel hier in de VS enmoet zeggen dat ze erg tegenvallen… Normaal zijn de producten van Apple nog mooier in het echt maar de watch ziet er lomp groot uit. Ook de combinatie met de verschillende bandjes maakt ze lelijk.
    Ik wilde er een bestellen maar heb er toch vanaf gezien.

  8. @justin w: momenteel kan je toch enkel online één aankopen en geen reserveren om ze in een winkel te gaan ophalen??

  9. @Ashley: reserveren en op laten sturen naar een duits adres.

  10. Beyonce heeft al een gouden Apple watch !

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.