Reacties voor: Beste Product-jaaroverzicht: terugblik op het gadgetjaar 2011

Beste Product blikte terug op het gadgetjaar 2011 in een live-uitzending vanuit Arnhem. In een uur komen alle belangrijke ontwikkelingen uit 2011 langs.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Fijn inhoudelijk! Heb enkel de (voor mij) highlight met het interview bekeken. Bij de MobileCowboy ging mijn oor bloeden bij het woord Samsung.

  2. Leuk interview, ik hoop dat apple bij zijn strategie blijft om de iPhone eens in de 2 jaar een ander uiterlijk te geven.

    De 3th party markt die hier op meelift is zo ontzettend groot. Ik persoonlijk vindt het ook leuk dat er zoveel dingen om de iPhone heen ontwikkelt worden, dat zie je bij Samsung weinig omdat het uiterlijk van die telefoons te snel veranderen.

    Loop de mediamarkt bijvoorbeeld eens binnen, hoeveel producten bedoeld voor de iPhone zie je en hoeveel voor bijvoorbeeld de Galaxy S II.

  3. Qua kleding win je het in ieder geval met gemak van de rest…..

  4. Ja bij HTC, etc. Krijg ik altijd het gevoel dat ze het uiterlijk vaak veranderen en dan de ‘oude modellen’ van 2 maanden terug links laten liggen.

  5. TIP : Blader meteen door naar 58:00 want tijdens dit filmpje gebeurt niet zo veel of je moest toevallig op een Samsung site zijn ?

  6. Leuk om te kijken.. Ik hoop alleen dat de Apple TV die ‘naar aller waarschijnlijkheid’ volgende jaar uitkomt, toch niet zo duur is zoals Gonny zei…

  7. @eenjordi: Samsung heeft nou eenmaal nogal wat prijzen gewonnen. En die zijn ook wat makkelijker te interviewen. Bij Apple is het “geen commentaar”, of ze nou wat gewonnen hebben of niet, dus dan ben je snel klaar met filmen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.