Reacties voor: Dit zijn de 9 beste gezondheidsfuncties in iOS 11 en watchOS 4

In iOS 11 en watchOS 4 zitten talloze verbeteringen voor je gezondheid. In dit artikel zetten we de 9 beste vernieuwingen voor je op een rijtje.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Heel mooi afgewerkt, die ene G op de derde regel op de Apple Watch 😭

    Ik ben benieuwd of Apple ooit nog leuke analyses gaat presenteren op al die Health data.

  2. “Handfietsen, echt? Deze activiteit is misschien wat bekender onder de naam ligfietsen.”

    Denken jullie niet dat het hier om een zogeheten ‘handbike’ gaat ? Aangezien Apple druk is met de rolstoelgebruikers bij de Apple watch, lijkt het vrij logisch dat ze voor de aankoppelbare fiets aan een rolstoel een aparte workout toegevoegd hebben toch ?

  3. Origineel geplaatst door Cloverfield
    Heel mooi afgewerkt, die ene G op de derde regel op de Apple Watch 😭

    Ik ben benieuwd of Apple ooit nog leuke analyses gaat presenteren op al die Health data.

    Je bedoelt of Apple gaat aangeven of je gezond bent of toch even naar de dokter moet? Dat denk ik niet. De kans op een proces is te groot. Zeker in de usa waar het soms een sport lijkt te zijn om zoveel mogelijk rechtszaken te starten

  4. @Patrick: ik begrijp je reactie, maar sta eens stil bij het waarom van dit soort rechtspraak, pure bescherming van de consument, om te voorkomen dat een producent een pure financiële afweging maakt om een “flauw” in zijn product te late zitten.
    Mooi voorbeeld: in Europa komt VAG mooi weg weg met hun sjoemel diesels … dankzij de vette lobby van van balen … (en nog goedkoop ook ..

  5. Het mag wel sterk verbeteren ten opzichte van de huidige HealthKit om interessant te worden. Ik ben een groot fan van het Health aspect dat tegenwoordig beschikbaar is, gebruik Garmin devices en track dus iig beweging, GPS en hartslag bij mijn hardloop en fiets activiteiten. Tot nu toe geen toegevoegde waarde van de kit ontdekt ivm de connect of Fitnesspal apps. Vooral onhandige schermen en vage onderdelen…….ben benieuwd.

  6. Leuke opties, maar ik hoop toch dat Apple op de volgende Apple Watch nieuwe sensoren heeft en belangrijke gegevens kan meten voor sport en gezondheid. Daar liggen toch de uitdagingen voor de Apple Watch, niét in het aansluiten op externe apparatuur.

  7. Wanneer komt er een Bootcamp app uit !
    Zou ook gemakkelijk zijn in de work-out .

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.