Reacties voor: BestBoy: slim iPad-toetsenbord heeft slechts zes toetsen

Het BestBoy-toetsenbord laat je snel berichten tikken met slechts zes knoppen op de achterkant van de iPad of iPhone.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Waarom weer iets anders leren, als je ook gewoon je snelheid op je normale toetsenbord kan verhogen. Iedereen zegt dat ik extreem snel typ, dus ik zal nooit mijn geld aan zon ding uitgeven. Ik vind een gewoon qwerty toetsenbord trouwens sowieso fijner.

  2. Dit vind ik leuk! Voor een redelijke prijs kan je een alternatief toetsenbord proberen. Ik ben heel erg benieuwd hoe snel je all toetscombinaties uit het hoofd kan leren…

  3. Filmpje noemt 8 toetsen ipv 6.

  4. Plaatje heeft ook 8 toetsen, titel is denk ik dus een foutje 🙂

  5. In het filmpje zie je een prototype uit 2011.

    Het nieuwe model gebruikt 6 toeten.

  6. Het filmpje en de bovenste plaat zijn inderdaad van een vroeg prototype, inmiddels zijn er nog maar zes knoppen. Ik heb even een extra afbeelding en alinea toegevoegd, excuses voor de verwarring!

  7. Dan tik ik toch een factor 10 sneller met behulp van het touchscreen. Is sneller en makkelijker aan te leren dan een nieuwe morse code

  8. Slim om een braille “typemachine” en braille tekens in te zetten om snel te kunnen typen op een ipad 🙂

  9. Het lijkt me echt een crime om te moeten leren, maar als dit eenmaal in je systeem zit dan is het wel veel praktischer en ik denk ook sneller. Wat dat betreft ben ik best wel enthousiast.
    MAAR.
    Enige nadeel is wel dat je altijd de tablet met 2 handen moet vasthouden.

  10. Wel origineel, maar zeker niet nieuw… Het is gewoon het braille-alfabet. Is waarschijnlijk voor die doelgroep een prima hulpmiddel; ze hebben in ieder geval het voordeel geen ‘cursus’ nodig te hebben.

  11. Doet me ergens denken aan de velotype en veyboard: daarmee kon je met toetsencombinaties direct lettergrepen tikken. Er is ook ooit een 5-toetsen keyboard geweest waar je, ook met combinaties, extreem snel mee kon tikken.
    Met een gewoon qwerty keyboard tik ik blind extreem snel – zonder ooit les gehad te hebben. Ik zie wel iets in zo’n 6-toetsen oplossing en vind het ook wel leuk om me dat aan te leren.
    Met een toets moet trouwens ook kunnen: morse. Lijkt me ook leuk – nog niet gevonden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.