Reacties voor: Best Buy verwacht iPhone (voor)verkoop begin oktober

Best Buy legt in een intern document uit dat er in de week van 4 september een aankondiging van de iPhone 5 wordt verwacht. De (voor)verkoop start dan al in de eerste week van oktober.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Khoop dat het deze week uitkomt.
    Ik begin zoals de meeste hier die geruchten wa zat te worden en we wille allemaal zien wat Apple dit jaar (en 3 maand) met de nieuwe iPhone heeft gedaan.
    Ik hoop dat hij nog voor december in Nederland en België te koop is.

    Ik ga hem zeker kopen =) !

  2. Mijn agenda wordt overvol met al deze aankondigingen 😉

    Ik zeg: Bring It On……..

  3. Hoop dat er dan ook echt iets wordt aangekondigd na de talloze geruchten, en dat het niet weer gelul is. Per 15sept mag ik weer een nieuwe telefoon uitkiezen. Heb nog geen flauw idee wat het wordt.

  4. De geruchtenmolen maakt overuren. Het lijkt nu echt zijn hoogtepunt te bereiken. Ik verwacht (hoop) komende week wel een aankondiging van een event te krijgen.
    Is er al nieuws dat er een zaal of pand is verhuurt aan Apple?

  5. In alle voorgaande afleveringen van deze soap was het volgens mij zo dat er eerst een datum bekend werd gemaakt voor koffie met gebak bij Steve en dat daarna pas een iPhone gelanceerd werd! (ná die koffie dus)

  6. Origineel geplaatst door Max
    Hoop dat er dan ook echt iets wordt aangekondigd na de talloze geruchten, en dat het niet weer gelul is. Per 15sept mag ik weer een nieuwe telefoon uitkiezen. Heb nog geen flauw idee wat het wordt.

    Je bedoelt dat je per 15 september voor veel geld een nieuw abonnement mag afsluiten waarbij ook nog een flink bedrag voor een nieuwe telefoon neergelegd mag worden. Uitkiezen is een optimistisch woord.

  7. Koffie en gebak met steve, en dan later nog de voorstelling van de nieuwe iphone. Wat wil je nog meer?

  8. Mooi! Tegen die tijd loopt m’n abbo van me 3GS af. EINDELIJK een nieuwe telefoon! 😀

  9. Ik begin die geruchten ook zat te worden..ik geloof er geeneen tot ik een uitnodiging zie..want op deze manier kan je blijven gissen..een ding moet ik toegeven, Apple weet wat geheim bewaren en mensen in spanning houden is! Maar dat is juist de leuke van alles toch..maar die geruchten slaan nu wel een beetje door 🙂

  10. @Michiel Piens: wel raar dat ze appl schijven i.p.v Apple in tekst onderaan. Wel ook weer een nieuwtje meegepikt voor mw3 :p.

    Ach ja we zien wel geruchten blijven leuk, houden je bezig toch.

  11. @Eddy: appl. is bedoeld als afkorting voor appliances denk ik en helemaal niet Apple …

  12. Hoezo is dat event nog niet aangekondigd? Ik hoor van mensen as woensdag maar op het internet kan ik geen bevestiging terug vinden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.