Reacties voor: Best Buy over teruggebrachte Galaxy-tablets: ‘Klanten dachten dat het een iPad was’

Winkelketen Best Buy rapporteerde ooit aan Samsung dat klanten de Galaxy-tablet terugbrachten naar de winkel. Ze hadden gedacht dat ze een iPad hadden gekocht.

Reacties: 22 reacties

  1. Sorry maar aan zijn deze mensen ook wel erg dom…..hebben zich dan totaal niet verdiept en ook totaal niet gelezen……

  2. Als ze dachten dat dat een iPad was, dan waren ze zeker scheel/slechtziend/dom/blind e.d.?

  3. Hoe dom ben je dan , er staat toch Samsung op.. Zelfde als je een Gazelle fiets koopt , terug brengt en zegt “Ik dacht dat het een Sparta was” ….

  4. Klanten die een Galaxy kopen omdat ze denken dat het een iPad is moet je eigenlijk ter compensatie een blocknote en potlood toesturen met het advies zich verder ver van alles te houden waar een stekker aan vast zit.

  5. Origineel geplaatst door Ruben.cc
    waar een stekker aan vast zit.

    Is die nieuw? Een Galaxy met een stekker :p

  6. Uhm, okee. Je hebt een punt daar. Alles waar een stekker in KAN. 🙂

  7. Origineel geplaatst door Ruben.cc
    Uhm, okee. Je hebt een punt daar. Alles waar een stekker in KAN.

    Die mensen mogen dus geen stopcontacten/wandcontactdozen bezitten?

    Kom op, nog 1 poging, ik weet dat je het gaat lukken 😉

  8. @ Ruben hahahah funny inderdaad het zijn ezels en geloof ernix van dit is gewoon voorspel van apple zelf.

  9. Nou, zonder dollen, je moet voor de gein maar eens kijken naar de stellage van deze Galaxy Tab 10.1 van de Saturn of Mediamarkt. Bij Saturn trof ik allemaal herverpakte apparaten in het schap. Verbroken zegels.

  10. Vergis je niet, er lopen ongelofelijk domme mensen op de aardbol dus dit klopt helaas wel.
    Waarbij Apple natuurlijk wel meteen gelijk krijgt dat iedere tablet na de release van de iPad door leken als een iPad gezien wordt. “Ik heb de nieuwe Samsung iPad” eindigt dus met het terugbrengen ervan bij de winkel zodra blijkt dat je er toch echt niet de Appstore mee op komt.

  11. McDonalds over de teruggebrachte Big Macs: klanten dachten dat het Burger King whoppers waren.

  12. Als het tablet uit staat, en je bent 50 jaar, kan ik het me wel voorstellen, maar elk tablet ziet er toch een beetje hetzelfste uit? Dun, groot scherm, en een knop of 3-4, hoe moet je anders een tablet laten uitzien?

  13. Het blijft een raar verhaal. Als je iets als een tablet online koopt dan klik je toch niet zomaar iets aan op basis van een plaatje? Bij de omschrijving staat echt wel Samsung of Apple. Het is niet iets van een paar tientjes waarbij je denkt: “plaatje ziet er leuk uit, laat ik maar op ‘buy’ klikken”. Ik heb ooit online een verkeerde accu voor mijn PSP gekocht omdat ik niet wist dat mijn model een “Slim & Lite” model was waar een ander model in moest. Maar het verschil tussen “Samsung Galaxy” of “Apple iPad” is toch overduidelijk?

  14. @Ruben.cc:

    Je ziet het verkeerd, ten eerste is de best buy een fysieke winkel, ten tweede weet niet iedereen dat een ipad een ipad heet. Als je neefje een vet dingetje laat zien, zwart met veel leuke handige apps erop en een keer de naam ipad laat vallen betekend het niet dat deze naam direct opgenomen wordt in de geheugen van die persoon. Hij/zij komt de dag erna langs de Best Buy en koopt een mooi zwart dingetje met veel handige apps, om dan naar het neefje weer te gaan die wat leuke spelletjes alvast voor je erop zet. Die verteld oompje/opa/neef dat ie geen ipad heeft zoals hij maar een galaxy tab.

    Dat kan prima gebeuren zou je zeggen. Ik vergelijk het met vrouwen zonder kennis van auto’s, die een rode Hyundai Lantra verwarren met een Ford (sedan model) omdat het toevallig beide dezelfde vormen heeft (oh heb je dezelfde gekocht als mijn vriend? wat leuk!)

    Niet iedereen heeft de kennis van alle hippe benamingen en gaan puur op een vorm uit die in hun hoofd zit, als de Galaxy tab eerder op hun pad komt pakken ze die gewoon op lopen naar de kassa en voila.

  15. @ultimasnake:

    Kom nu toch , ze pakken in de winkel niet zomaar een leuk zwart dingetje.. ze zullen op zijn minst vragen om een Ipad aan de verkoper..

    Dat mensen een Galaxy Tab gekocht hebben en later zeggen dat ze dachten dat het Ipad was is het grootste onzin verhaal wat ik ooit gehoord heb

  16. Als dit waar is weet ik het ook niet meer, ga ik een microwave kopen en de dag erna ga ik zeggen dat ik eigenlijk een computerscherm moest hebben.

  17. @JensenJohnsonOnline:

    Dat is nou juist waar het in de hele patentoorlog met Samsung om gaat. Apple heeft nieuwe apparaten (iPhone en iPad) uitgebracht. Ze hebben er geen problemen mee dat anderen dit ook gaan maken. Het gaat alleen om het design dat er aan meegegeven wordt. De Galaxy lijn (in ieder geval voor de S3) was gewoon een iDevice met een paar kleine aanpassingen in design. Daarom noemt Apple dit een slaafse kopie. Sony wordt bijvoorbeeld op design niet of nauwelijks aangepakt door Apple.

    En niet alleen het design is overgenomen, maar ook de multitouch gestures en een deel van de iconen zijn overgenomen in het Android besturingssysteem.

    Wij als volgers van Apple, of in ieder geval mensen met interesse in gadgets zien dit wel, maar mijn moeder van net over de 60 heeft werkelijk geen enkel idee en denkt inderdaad dat alles een iPad heet. Sterker nog: mijn neef kwam aan met een Galaxy tab en mijn moeder zei dat ik precies zo’n zelfde had. “Dit is toch ook een iPad? Volgens mij precies dezelfde als Rogier heeft”.

  18. @Bart: Nou doe dan maar!
    Want er zijn echt ZAT mensen die mijn BlackBerry Playbook hebben uitgemaakt voor ‘iPad’. Die mensen weten helemaal niet dat er verschillende merken/modellen zijn en dat dit ook nog wat uitmaakt. In ons technische kringetje zal iedereen het wel weten, maar als je bijvoorbeeld bij je schoonmoeder aankomt, snapt die echt niet wat het verschil is.

  19. Origineel geplaatst door Ruben.cc
    Klanten die een Galaxy kopen omdat ze denken dat het een iPad is moet je eigenlijk ter compensatie een blocknote en potlood toesturen met het advies zich verder ver van alles te houden waar een stekker aan vast zit.

    …meer wil ik er ook niet over kwijt!

  20. Er zijn ook heel veel mensen die iedere tablet een ipad noemen en heel veel mensen die iedere gsm een iphone noemen. Niet iedereen heeft overal verstand van, en als je duizenden tablets verkoopt zitten er altijd wel een paar knurften tussen die zich er niet in verdiepen. Eigenlijk zouden die ook niets moeten missen als ze zich er toch niet in verdiepen. Pas als ze van een ander horen dat het geen ipad is worden ze wakker…

  21. Nou maar carlo, het is toch wel waar wat ultimasnake zegt, veel mensen gebruiken het wordt ipad voor tablet, de meer oudere mensen dan, dus wat hij zegt klopt wel en ik ben zelf een paar jaar geleden naar best buy in nuw york geweest, daar komt me eerste ipod touch vandaan, veel dingen worden ook wel in verkeerde dozen gezet, dat is ook een reden dat ze het terug sturen, weet niet of dat bij alle best buy winkels zijn maar in die waar ik in was wel

  22. @Donnerd
    ik ben Slechtziend en zelfs ik zie het verschil. Er zit zelfs verschil in de grootte en de scherm verhouding. De ipad is 9,7 inch en de Samsung Galaxy Tab 10.1 heeft een 10.1 inch scherm.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.