Bespioneer je overspelige partner met SMS Trap

SMS Trap is een applicatie waarmee je ongemerkt alle ingaande en uitgaande sms-berichten van je overspelige partner kunt onderscheppen.

SMS TrapIn de App Store is weer eens een applicatie verschenen waarmee je anderen in de gaten kunt houden. Overspel of criminele plannen… als je denkt dat je partner, vriend(in) of zakenpartner snode plannen heeft kun je SMS Trap in schakelen. Deze privacy-onvriendelijke applicatie zorgt ervoor dat een kopie van alle binnenkomende en uitgaande sms-berichten wordt doorgestuurd zonder dat de eigenaar er iets van merkt. Je kunt op elk moment online controleren wat er gaande is.

Je kunt niet alleen de inhoud van alle berichten zien, maar ook het nummer of de naam van de persoon die de sms-berichten stuurt en ontvangt. Op de iPhone is niets ervan te merken dat er software is geïnstalleerd. Mocht je partner er toch achter komen, dan is niet te zien wie de ‘afluisteraar’ is. De dienst werkt op abonnementsbasis. De aanbieder van SMS Trap verkoopt ook software waarop de software al is geïnstalleerd.

Meer info: SMS Trap

Via: iPhoneworld

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 januari 2009, 18:00
Categorie Achtergrond

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.