Reacties voor: Bespioneer andermans iPhone met Mobile Spy (jailbreak)

Met de nieuwe applicatie Mobile Spy kun je ongemerkt je partner, je kinderen of werknemers begluren zonder dat ze er iets van merken. Je kunt binnenkomende en uitgaande sms-berichten lezen en informatie over gevoerde telefoongesprekken raadplegen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 18 reacties

  1. alleen de dienst doet het erg goed

  2. Mag dit wel? niet zo zeer de insteek van spionage (moet je zelf weten) maar processen in achtergrond draaien op je iPhone.

    Volgens mij is dat niet toegestaan…..

  3. er staat dan ook op de site:

    Additional Requirements
    Note that your phone should be jailbroken to enable the software’s functionality. We provide the easy and reversable instructions to do this at no cost upon ordering. The phone must have the Internet enabled so the Mobile Spy software can upload logs to your account.

    Misschien handig dat dit in het artikel vermeld wordt?!

  4. @ even god has a iphone:

    Het is ‘an iPhone’.
    En God bestaat niet…en iedereen die het daar niet mee eens is: bewijs maar 😉

    En nu weer ontopic;
    Hoe werkt dit dan? Installeer je het met Cydia of Installer? Dan moet dat in de titel staan, toch?
    Dit artikel roept zo meer vragen op dan het beantwoord.
    En of het nou mag of niet, als dit stiekem bij je op je telefoon gezet wordt door je partner dan weet je meteen wat je te doen staat: dumpen, of je nou iets ‘fout’ doet of niet.

  5. Aangepast: er staat nu jailbreak in de titel.

  6. Lijkt me behoorlijk triest dit… Kom je er achter dat iemand vreemdgaat, ben je je partner en geld voor de dienst kwijt 😀
    Overigens is het voor werkgevers niet toegestaan toch ivm privacy?

  7. Heel zielig als je hier gebruik van maakt….

  8. @ sredlums

    Jij bent echt een enorme betweter. jij kan jezef gewoon weggooien:P

    Naja komt wel goed met je;)

    Maar met cydia download je toch alleen maar gratis? Hoezo moet je dan betalen?

  9. Ziek, niet chill, zelfs niet als je je kinderen in de gaten wil houden. Ik ga het in elk geval niet gebruiken.

  10. Origineel geplaatst door OBPH
    @ sredlums

    Jij bent echt een enorme betweter. jij kan jezef gewoon weggooien:P

    Naja komt wel goed met je;)

    Maar met cydia download je toch alleen maar gratis? Hoezo moet je dan betalen?

    Ja het downloaden is altijd gratis, maar er zijn/waren altijd wel programma’s waar je dan alsnog een licentie voor moest kopen.
    Bij de Appstore betaal je die licentie gewoon als je em wil downloaden…
    Komt uiteindelijk op hetzelfde neer.

  11. Ik zou t niet gebruiken, wie weet waar je achterkomt! 😉

  12. je naasten bespioneren zonder dat ze het weten? Heel fout.

    Bespioneren (bespieden, het stiekem bekijken) is altijd het geval wanneer ze het NIET weten. En waarom wordt het stuk gevolgd door een waardeoordeel “heel fout”? Slecht stuk mevrouw Van der Zwaag.

  13. Dit willen we 😀 jk.

  14. @Margreet – Het is een wat fundamentele discussie en volkomen offtopic, maar bespieden met medeweten van de bespioneerde is wel degelijk mogelijk, mevrouw Verbeek (voorbeeld). Voor wat betreft het waardeoordeel: dit is een blog, geen krant.

  15. Lijkt me veelzeggend over de relatie waar je in zit als je dit moet/wil/gaat gebruiken om je partner te ‘bespieden’. M.i. nogal Achterbaks (met een hoofdletter A ja). Open vizier werkt uiteindelijk nog altijd het beste en anders gewoon je kop in het zand steken… sometimes ignorance is bliss 🙂

  16. Nou Gonny van der Zwaag, volgens mij slaat u ook hier de plank mis. Zowel het ‘bespieden’ als het waarde oordeel ‘heel fout’ worden ter sprake gebracht in het stuk, dus wat u precies bedoelt met “offtopic”… ik zie het er in ieder geval beiden in terugkomen. U begrijpt natuurlijk ook wel dat “bespieden zonder medeweten” rechstreeks in de lijst “kleine kindjes, witte sneeuw, zachte veren” terecht komt.

    Voor wat betreft de software (om dan maar “ontopic” verder te gaan): voor toezichthoudende doeleinden (bijvoorbeeld corporate IT) lijkt me dit functioneel gezien interessant, wellicht dat een applicatienaam “mobile monitoring suite” het positiever brengt.

  17. Margreet, ik reageer niet vaak, maar jouw interpretatie van (be)spieden is wel heel erg ruim en zeker niet binnen het spectrum van de ‘nuchtere’ Hollander. Ik hoop dat jij in jouw omgeving dit OF professioneel doet (wat nog niets goedmaakt) OF nodig hebt om je leven in het gareel te houden (wat alles alleen nog maar erger maakt).

    On-topic sluit ik mij geheel aan bij de rest van de forumleden en is het fijn om te weten dat zoiets bestaat en er mensen zijn die het normaal vinden om dat soort (verderfelijke, jaja, waardeoordeel) aps te gebruiken 😀

  18. Hebben dit geprobeerd en is knoeien! Beste en meest betrouwbare is de software van mobile-manager.nl. Wij gebruiken hem als GPS-tracker zonder de andere functies te activeren en werkt perfect! Komen ook uit met I-phone versie.
    Afluisteren is gewoon low!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.