Reacties voor: Nieuwe iPhone? 5 hoesjes voor de iPhone 6 (Plus)

Je hebt een nieuwe iPhone gekocht. Nu alleen nog een nieuw hoesje. iCulture helpt je op weg met 5 leuke hoesjes voor de iPhone 6 (Plus), met voor elk wat wils.
Lees het complete artikel → Nieuwe iPhone? 5 hoesjes voor de iPhone 6 (Plus)
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 35 reacties

  1. Of je neemt gewoon geen hoesje, zoals ik.

  2. Hoe zit met de garantie als je nanocoating gebruikt hebt?

  3. Ik bestel mijn hoesjes altijd bij Fabrix in Singapore. Heel simpele hoesjes, maar wel goede bescherming.

  4. Prijzen vergelijken loont de moeite zie ik! Zo ongeveer 10 euro duurder (ook bij een artikel van 19,95) in vergelijking met elders online elders online! Waarom?

  5. Ik heb gisteren, los van de iphone 6 4.7 inch, een zwart lederen hoesje besteld. Ik heb nooit hoesjes gebruikt om de iphones, alleen screenprotectors, maar met de uitstekende camera (geen geklaag hoor) kan ik denk ik niet om een hoesje heen. Vandaag ook nog via apple.nl screenprotector besteld want dat was vanacht nog niet mogelijk.

  6. Ik zoek eigenlijk nog een goed passend hoesje om de telefoon aan mijn riem te doen. Iemand een idee ?

  7. Ik heb voor mijn iPhone 5 de afgelopen 2 jaar met plezier gebruik gemaakt van de Bugatti watch sleeve. Deze heb ik dus ook weet voor de iPhone 6 besteld welke ik volgende week hoop te krijgen

  8. Griffin Survivor zie ik niet staan.
    Goed tegen “bendgate”!

  9. Of je besteld er 1 van max 5 euro via t internet.

    Zelfde hoesje, zelfde functie en evenveel bescherming.

  10. Toch redelijk wat keuze.
    Snap niet dat ze soms zo overdreven duur moeten zijn in NL of Applestore

  11. Dixons: casemate voor 25 euro

  12. Voor het scherm gebruik ik een ultradunne flexibele screenprotector van bodyguardz. Vanwege het gebogen scherm (aan de randen) hebben de meeste protectors (lelijke) opstaande randjes. De bodyguardz is eenvoudig aan te brengen, vervolgens nog steeds goed te (ver)plaatsen of verschuiven, zodat ie er perfect op zit en eenmaal “opgedroogd” zie je hem eigenlijk niet eens zitten. Ideaal.

    • @RVJ: Ik heb de Power Support-screenprotector die ik noemde in het artikel, net gekocht in de Apple Store. Vooral wegens bescherming, omdat ik mijn testtoestel misschien toch nog wil verkopen. Maar echt mooi is het niet. De screenprotector is veel kleiner dan het frontje en het mooie gepolijste van het scherm is ook een beetje weg. Maar goed, ik heb geen krassen.

  13. @memati: Daar ben ik het niet helemaal mee eens, mijn iphone 5 heb ik een jaar niet in een hoesje gedaan…. In perfecte staat was hij, totdat ik hoesje ging kopen, een goedkope plastic ding van 7,99.
    Na een tijdje haalde ik hem eruit , en keek naar me achterkant…. Alleen witte putjes in me achterkant…. Dacht dat het vuil was, bleek het gewoon door het vuil achter het hoesje te komen!!
    Voor mij geen budget hoesjes meer!

  14. Op AliExpress heb je veel meer keuze. Voor 3 euro heb je al een mooie hoesje.
    Voor iets meer heb je al een mooie lederen hoesje

    Oh ja, niet tevreden geld terug.

  15. Ik gebruik altijd de Sena ultraslim classic hoesje. Deze weer besteld voor de iphone 6 plus.
    Screenprotector gebruik ik altijd de Spigen crystal.

  16. kan iemand adviseren welk hoesje het beste de camera beschermt en dat hij toch vlak kan liggen? Thanks

  17. @CV: Wellicht, omdat er ook nog wat verdient moet worden hier? Marge maken heet zoiets. En aangezien ze gebruik maken van de inventaris van CoolBlue hebben ze hun prijzen te hanteren.

  18. Deze is pas een goede beschermer.

    http://www.rokform.com/iphone-6-cases/

  19. @Rake: daar heb ik ook een paar verschillende hoesjes besteld. En vertrouwd kopen en vaak geen verzendkosten

  20. Origineel geplaatst door Rake
    Op AliExpress heb je veel meer keuze. Voor 3 euro heb je al een mooie hoesje.
    Voor iets meer heb je al een mooie lederen hoesje
    http://m.aliexpress.com/item-desc/2042133128.html
    Oh ja, niet tevreden geld terug.

    Ik ben nu al niet tevreden 😉 Man die €3 spat er aan alle kanten vanaf! Je kan ook gratis je €700 kosten iPhone komen sealen bij mij met keukenfolie.

  21. Ik heb de spigen neo hybrid pro dante red 😉

    Super hoesje via spigen te bestellen of knabdeals of bol.com

    29,95

    Nu de telefoon nog 🙂 morgen mag ie erin

  22. Het blijft eigenlijk heel erg idioot dat je voor een apparaat dat gemaakt is om de hele dag te ‘handelen’ een hoesje nodig hebt om te voorkomen dat het beschadigt. Raar

  23. Spigen heeft ook hele mooie minimalischtische hoesjes heb ik gezien, via de video van “flossy carter”.

  24. Origineel geplaatst door rik: Ik heb de spigen neo hybrid pro dante red 😉

    Super hoesje via spigen te bestellen of knabdeals of bol.com

    29,95

    Nu de telefoon nog 🙂 morgen mag ie erin

    Heb ik ook in gunmetal. Echt een van de mooiere strakke cases! Heel blij mee!

  25. Een hoesje moet van de binnenkant van zacht materiaal zijn anders krijg je, net zoals mij, krassen op je telefoon (merk is niet belangrijk). Het hoesje dat ik nu heb is van hard plastic aan de binnenkant en leer aan de buitenkant en dat harde plastic zorgt voor enorm veel krassen.

  26. Weet iemand of ze de Apple Silicone Cases op voorraad hebben in de Apple Store Amsterdam?

  27. Ik wacht tot Twelve south met een BookBook voor de 6 plus komt. En tot die tijd gebruik ik de Spigen Case Neo Hybrid.

  28. @Rooog: vanmiddag wel was er rond 15 uur.

  29. Er zit nog niet veel leuks bij. Wat screenprotectors betreft begrijp ik niet dat mensen die lelijke dingen nog gebruiken. Het glas is ijzersterk dus het is niet nodig en het is ook minder glad dan het glas.

  30. Origineel geplaatst door macaanzee
    Er zit nog niet veel leuks bij. Wat screenprotectors betreft begrijp ik niet dat mensen die lelijke dingen nog gebruiken. Het glas is ijzersterk dus het is niet nodig en het is ook minder glad dan het glas.

    …Daarnaast snap ik niet dat mensen het fraaie iPhone design verzieken met de meest afzichtelijke “vaste” cases en wat zo meer zij….één van de beweegreden voor de aanschaf van een iPhone is toch ook het uiterlijk wat vervolgens door overmatige beschermdrift volledig teniet gedaan wordt. Mijn all time favoriet: lederen sleeve; beschermt, easy to use, behoudt van het fraaie, dunne design van de foon…en bij gebuik wordt leer alleen maar mooier 🙂

  31. Nergens een hoesje voor aan je riem te vinden.
    Heeft iemand een tip?

  32. Ik vind zelf van spigen de iPhone 6 Case Neo Hybrid Metal (4.7) erg mooi er uit zien. Over het algemeen zijn de hoesjes van spigen altijd zeer stevig en zeker van goede kwaliteit. Dus denk dat ik nu voor mijn 6 deze ook weer bestel. Enige nadeel, pas vanaf 30 oktober verkrijgbaar.

  33. Voor mezelf en kennissen heb ik de hoesjes altijd online besteld. Sinds kort is er bij ons een (Defix Phone) winkel, welk prima kwaliteit levert voor een zachte prijsje. Hier heb ik mijn Zenus hoesje voor de iPhone 5 gehaald. Tot nu tevreden.

  34. Ja die zoek ik ook. Al iets ontdekt?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.