Reacties voor: ‘Apple brengt Bereikbaarheid terug op iPhone X’

Het lijkt erop dat Apple Bereikbaarheid (ook wel Reachability genoemd) terug komt op de iPhone X. Uit de eerste hands-ons bleek dat de functie om het scherm bereikbaarder te maken verdwenen was.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Het lijkt lij zeer logisch dat dit te activeren valt als er twee keer op de balk onderin getapt wordt. Ik zie niet waarom dit er niet zou zijn. Die balk neemt eigenlijk de knop over… met haar functies derbij. Behalve siri natuurlijk.

  2. Een van de meest handige functies op de iPhone! Zeker niet weghalen hoewel ik nu een iPhone 8 Plus heb.

  3. Origineel geplaatst door Bassie
    Een van de meest handige functies op de iPhone! Zeker niet weghalen hoewel ik nu een iPhone 8 Plus heb.

    Ik vond het juist irritant en heb het uitgezet. Ik heb dan ook grote handen 😁

  4. Misschien touch and pull down vanaf de onderkant? Net boven de onderste icoontjes aantikken en naar beneden trekken? Lijkt mij de handigste oplossing.

  5. Was niet echt nodig voor mij. Mocht wel wegblijven😂 ik activeer het altijd perongeluk. Is het ook mogelijk dit als een 3 tick in te stellen?

  6. (Red.) 👋 Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  7. Ik vind het ook alleen maar irritant. Gebruik altijd mijn iPhones al met twee handen. Hou’m vast met een hand en bedien hem met de andere.

  8. Laat ze terugkomen op de beslissing om de achtergrondkleur naast de inkeping aan de bovenkant (sensor housing) lekker wit te laten. Ik eis nog steeds dat die statusiconen in een zwarte UI background worden gegoten om zo de “notch” onzichtbaar te maken. Zolang ik geconfronteerd wordt met het feit dat er een stuk uit m’n scherm mist door die verdraaide inkeping, zal ik de iPhone X en ELKE andere serie erna met hetzelfde ontwerp niet meer kopen.

    Het is een designmisser van de bovenste plank als je het mij vraagt, een schande voor elk normaal werkende designer die z’n best doet.

  9. @Dennis Prins: volgens mij heb jij echt niks te eisen, kom op zeg

  10. @Dennis Prins: trouwens mooi of niet,t is herkenbaarheid. Iedereen ziet nu dat je een iPhone X hebt in een oogopslag. En ja daar is t veel mensen om te doen. Is gewoon super slim bedacht!

  11. @Dennis Prins:
    Neem aan dat daar een instelling voor komt die de keuze aan de gebruiker laat. Als daar geen instelling voor komt dan hoef ik de iPhone X in elk geval niet.

  12. Origineel geplaatst door Eric
    @Dennis Prins: trouwens mooi of niet,t is herkenbaarheid. Iedereen ziet nu dat je een iPhone X hebt in een oogopslag. En ja daar is t veel mensen om te doen. Is gewoon super slim bedacht!

    Als dat zo is dan ga ik wel met een software notch (of zwart stuk tape) op mijn toestel rondlopen 😜

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.