Reacties voor: ‘Apple wil ‘Zoek mijn’-netwerk openstellen, maar stelt strikte beperkingen’

Geheim Apple-document verklapt details
Ontwikkelaars kunnen vanaf iOS 14 gebruikmaken van de 'Zoek mijn'-functies van de iPhone en andere apparaten. Maar er gelden veel beperkingen, blijkt nu uit een gelekt document.

Reacties: 3 reacties

  1. Ik vind het zo jammer, dat Apple dit soort dingen doet. Apple maakt fantastische producten en levert kwalitatief goede services. Je zou bijna denken, dat Apple echter geen vertrouwen heeft in haar eigen kunnen, dat dit soort ‘tacktieken’ worden gebruikt. Persoonlijk denk ik, dat Apple alleen maar geliefder zal worden, als het zich meer open stelt voor derde partijen. Dat Apple daarbij strikte voorwaarden hanteert ivm privacy etc, prima! Maar op deze manier is het niet verwonderlijk, dat Apple onderzocht wordt door de EU en de VS.

  2. Lastig dit. Aan de ene kant vind ik dat Apple partijen moet toelaten, aan de andere kant snap ik ook wel dat Apple wil dat de partijen niet profiteren van het Apple-systeem en het eigen gemaakte systeem, zoals Tile.

    Omgekeerd kan Apple ook niet zomaar gebruikmaken van hun eigen trackers via Tile. Beiden zijn nogal strict.

    Tijd zal het leren.

  3. Nou ik neem aan dat men gelijktijdig wel dingen voor Android mag maken , lijkt mij dat elke accessoires maker beide platforms wil bedienen anders is je markt klein zeker als je alleen Apple bedient.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.