Reacties voor: Bepaal zelf wat je wilt zien in Twitterrific 5 for Twitter

Twitterrific 5 is nu een aardige Twitter-app voor erbij. Je kan de vermeldingen en DM-berichten vervangen door elke pagina die je wilt.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Zo langzamerhand komen er steeds meer features bij. Twitterrific was al een mooie app om te zien, en zo wordt ie ook nog eens handig in gebruik. Nu alleen nog kunnen posten en retweeten vanuit een ander account, dan kan Tweetbot het verder schudden. Zeker omdat Twitterrific werkt op zowel de iPhone als de iPad (met timeline-sync).

  2. Ik denk dat de achterstand van Twitterrific komt omdat de eerste versies (veel) minder functonaliteit hadden dan concurrentie als Tweetbot en Tweetlogix. Inmiddels zijn ze dit aan het inhalen. Maar als je al een andere app hebt, moet je wel een specifieke reden hebben om over te stappen (en dus opnieuw te betalen).

  3. Twitterrific heeft wat mij betreft hetzelfde niveau als TweetBot. Echter het grote voordeel bij TweetBot is hun Mac app die zeker bij mij voor een bepaalde gewenning zorgt. Daardoor ga je minder snel switchen naar Twitterrific.

    Het wachten is dus op een nieuwe versie van Twitterrific Mac 🙂

  4. Origineel geplaatst door Wilbie
    Zeker omdat Twitterrific werkt op zowel de iPhone als de iPad (met timeline-sync).

    Dat doet Tweetbot toch ook?
    Althans… bij mij wel!

  5. @Duncan: Ja, maar voor de iPad-versie van Tweetbot moet je apart betalen.

  6. @Wilbie: OK, helder. Dacht dat je de sync bedoelde, maar jij bedoelt dat Twitteriffic universal is.

  7. Ik weet niet of iemand dit al weet, maar als je in je timeline naar beneden sleept om te verversen, en je gaat iets te lang naar beneden slepen, dan verschijnt er een “Flappy Bird” spelletje.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.