Reacties voor: Beoordelingssysteem in App Store nu afhankelijk van versies

Apple heeft de waardering van applicaties in de App Store afhankelijk gemaakt van het versienummer. Dat is goed nieuws voor ontwikkelaars die verbeteringen in hun applicatie hebben doorgevoerd en maar niet van slechte waarderingen afkwamen.

Reacties: 9 reacties

  1. Mocht tijd worden… 🙂

  2. Nederlands heeft soms wat nadelen.

    Goed artikel

  3. Dat is wel goed zeg! Soms zie je app. die kinderziektes hadden en die ondertussen al veel beter zijn met slechte waarderingen.

    Trouwens een mooi woord voor groot nederlands dictee: geüpdatete…

  4. Op de iPhone zie je nu ook die beoordelingen. Oude beoordelingen staan kennelijk in een veel lichtere kleur weergegeven met daarachter “geen recensies” (als je de info van de app bekijkt staat er ook op de knop “geen recensies” maar je kunt er wel op drukken, dan laadt hij de oude recensies). Bij de actuele recensies zie je gewoon het oude vertrouwde plaatje. Misschien dat ik het niet eerder heb gezien maar ik zie nu ook dat er onderaan het versienummer en grootte van de applicatie staan vermeldt. Bij de reviews zelf staat achter de titel tussen haakjes het versienummer vermeldt.

  5. Wat ze nu nog moeten doen, is de beoordeling weergeven voor alle verschillende versies. Je kan dan zien of de App beter wordt, naarmate er nieuwe versies uitkomen.
    Dit zal vast niet lukken op het moment, omdat ze de versienummers nog niet hadden gekoppeld aan beoordelingen.

  6. Offtopic @ Mees

    geüpdatete zat volgens mij in 2005 al in het dictee 🙂

  7. Wat echt zou werken is heel simpel. WELKE APPS HEB JIJ OP JE IPHONE. Als de beoordeling op basis was van welke apps mensen geïnstalleerd hebben komen de beste apps altijd boven. Het moet dus een lijst van geinstalleerde apps uploaden.
    Dit is een weggevertje voor een ontwikkelaar.
    Ik heb ook een naam bedacht. “What’s hot 100%” Want dat progje heb je nodig om de statistieken te bekijken dus staat dat progje altijd op 100%
    lol
    Laat me weten als JIJ het idee in de praktijk brengt, vind ik leuk om te horen ik hoef er verder geen eer of geld voor te hebben.

    rufuskohn@gmail.com

  8. Ik plaats altijd bij het onderwerp altijd de datum wanneer ik mijn recensie schrijf alvorens het geven van mijn mening van de app.

    bv:”12032009, Super!”

    Maar de apple oplossing is ook een goede manier.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.