Reacties voor: Bentley-reclamespot gefilmd met iPhone, bewerkt op iPad

Bentley heeft een nieuwe documentaire over design volledig gefilmd met de iPhone 5s en gemonteerd met de iPad Air.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Welke app zou hier gebruikt voor kunnen worden op de iPad?

  2. Op de een of andere manier werkt het voor een klassieke auto dat je een minder gelikte beeldkwaliteit hebt. Wat ik niet zo bij de kwaliteit en afwerking van de auto vind passen is het afgezaagde intro en het gebrek aan beeldstabilisatie in de auto.

  3. Hahaha, zwart/wit en nog baggerbeelden. Daarom had ik dit met een BlackMagicDesign pocket camera gedraaid. Was het tig keer beter geweest, zelfs in zwart/wit, hoewel ik dat zelf verafschuw! Zoooooooo 1901…

  4. Ik krijg nu al hoofdpijn als ik er aan denk om die beelden van iPhone naar iPad te krijgen. Apple zou daar eens iets aan moeten doen.
    Tot dan is dit een gimmick

  5. Jezus wat een gezeik hierboven zeg…pfff (dan bedoel ik het commentaar)

  6. zitten ze bij Bentley ook in de crisis ?

  7. Even een positieve noot. Vond het erg mooi. Zeker een idee om snel een film van je product in elkaar te zetten. Camera van de Iphone is gewoon erg goed en in HD. Met de Iphone 5s en de Ipad air heb je genoeg tools en kracht om een mooie video te maken. Ik vind het wel lastig om de camera beelden op de Ipad te krijgen.
    Ikzelf heb een bewakingscamera webshop en ben van mening dat goede product-video’s je omzet kunnen verhogen. Toch maar eens aan de slag gaan…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.