Reacties voor: Benchmarktests iPad Pro tonen kracht A9X-chip

De iPad Pro kun je vanaf vandaag bestellen, maar hoe krachtig is Apple's grootste tablet tot nu toe eigenlijk? Benchmarktests geven antwoord op die vraag.
Lees het complete artikel → Benchmarktests iPad Pro tonen kracht A9X-chip
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Mooie maar verwachte resultaten. Voor de lol binnenkort eens in applestore bekijken. Mn ipad air 2 nog lang niet de deur uit echter, nog steeds super!

  2. Mooie scores voor een iPad

  3. Lang leve de surface 4

  4. Lang leve de Windows bagger software

  5. Grappig die vergelijking met X86 cpu’s maar uiteraard totaal zinloos.

  6. Origineel geplaatst door Ewout: Lang leve de surface 4

    Jij niet

  7. @Danny Princen: Om nog maar te zwijgen van de vergelijking van iOS vs OS X die gemakshalve onder het kleed wordt geveegd. Een OS dat voor het eerst dual-taskt vs een dat al van oudsher multitaskt tot in het extreme. Kijk voor de grap maar ‘s in de OS X activiteitenweergave (of windows task manager) wat er daar allemaal op de achtergrond draait zonder dat er ook maar één app is opgestart…

    Eigenlijk juist wel apart dus dat een x64 CISC op 1,1GHz en een ARM based RISC op 2,2 GHz dan qua prestaties toch nog zo dicht bij elkaar liggen…

    Ach, 🍎🍎 en 🍐🍐 vergelijken levert leuke grafiekjes op😁

  8. Op zich is het natuurlijk ook appels met peren vergelijken maar dat is wat Apple zelf graag wil. Ze zeggen dat de iPad Pro een volwaardige vervanger is van een laptop. Tot op zekere hoogte dus ook waar hoewel de Core M processor in de MacBook erg tegen viel natuurlijk. Ik twijfel heel lang wat nu de beste koop gaat worden maar ik ben er eindelijk uit: even niets. Gevoel dat de echte revolutie nog moet komen. Niet zozeer van nieuwe modellen maar door bijgeschaafde modellen die dit jaar gepresenteerd werden. Geldt voor zowel de MacBook als de iPad Pro maar ook voor de Apple Watch. Mooie nieuwe producten maar het zijn duidelijk eerste generatie producten. De Apple Watch heb ik wel gehaald en behoorlijk tevreden mee al schort er genoeg aan. Meestal bij de derde of vierde generatie is een product nagenoeg perfect bij Apple. Vanaf dan is het echt bijschaven en af en toe een nieuw jasje. Soms slaat Apple zelfs door zoals de obsessie met het alsmaar dunner maken (iPad Air 2 en iPad Mini 4, dunner ten koste van batterij duur).

  9. Is de iPad al on Apple store Amsterdam te zien. Zou m graag willen zien en ben vanmiddag in aamsterdam.

  10. Origineel geplaatst door Eric
    Lang leve de Windows bagger software

    Wat voor iOS zou deze intelligente persoon gebruiken?

  11. Is ook wel logisch dat de Surface4 beter scoort. Is toch appels met peren vergelijken.

  12. @WvB22: ik vind het alsmaar dunner maken van ipads niet per se slecht hoor, naast dat dunner tot nu toe steeds mooier is geworden bij de ipads vind ik het bij de ipad air 2 toch erg fijn dat hij dun en vooral licht is. heb ook een ipad retina en daar krijg je toch echt sneller een lamme arm van als je hem in je hand houd. de vraag is inderdaad wel hoelang ze door moeten gaan met het dunner maken. 0,5cm lijkt me dun genoeg bij de ipad air 3/4 (?). heb namelijk zelf geen problemen met de batterijduur omdat hij vooral thuis ligt en ik hem dus vaak kan opladen.

  13. @Ferryman: Je moet eens voor de grap kijken wat er allemaal wel niet op de achtergrond draait op iOS , is zekers wel vergelijkbaar.

  14. @dusseljee: Zou ik graag doen, maar hoe dan? iOS heeft geen task-manager/activity monitor met dezelfde details over geheugen/processor-belasting etc. …

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.