Reacties voor: Benchmark iPod touch (2012) toont 800MHz A5-processor

De eerste benchmark van de iPod touch toont een A5-processor met een kloksnelheid van 800Mhz. Het is aannemelijk dat de benchmarks kloppen, maar nog niet bevestigd.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 6 reacties

  1. Humm mijn status staat nog steeds op “Artikelen worden verwerkt”.
    Dus ben benieuwd wanneer de mijne dan komt.

  2. Leuk dat er ook weer over de iPod touch wordt gediscussieerd! Vind ik ook vaak een leuk onderwerp, en zou graag wat meer iPod willen in iPhoneclub! Mijne ook besteld bij Apple, alles “wordt nog verwerkt”. Vraag me af wanneer hij nog eens binnen komt.. Maar goed, ik ben dus niet de enige!

  3. Ik vind het ook leuk dat er aan andere iDevices aandacht besteed wordt. Ik heb iPod touch nog niet besteld. Ik wacht eigenlijk op black friday. Gezien dat nieuwe iPod touch nog niet verstuurd wordt, is het niet erg.

    Eerlijk gezegd, ben ik meer onder de indruk van nieuwe iPod touch en nano dat iPhone5. Ik ga zeker iPods kopen.

    Met iPhone wacht ik tot volgend jaar: ben nog helemaal happy met mijn 4S en abo’s vind ik belachelijk duur geworden. Voor mijn eerste iPhone (3G) moest ik toen nog 160 Euro bijbetalen bij een abo van 29,50 per maand. Nu alles is verdubbeld: en bijbetaling en abo kosten! Niet normaal meer!

  4. @Olga2000: Abo’s zijn zeker veel duurder geworden. Ik kreeg de iPhone 3G gratis bij een 29,50p/mnd i-abo. En dan had ik het “topmodel”, dwz de 16GB versie, dus niet de 8GB versie.
    Dit zou je dus moeten vergelijken met een iPhone 5 met 32GB of zelfs 64GB.

    OT: Het was toch bekend dat de iPod de A5 processor kreeg? Het staat zelfs aangegeven op Apple’s site. Had ook wel verwacht dat ie dan ook op 800MHz zou draaien, ipv 1GHz zoals de iPad 2.

  5. Ik vind persoonlijk al is waarschijnlijk redelijk snel €320 dacht ik betalen voor een 800mhz device wel erg veel daar heb je ook al een behoorlijke mid-range smartphone van met een snellere processor.

  6. @iStefan: ja, maar hoor je dit te bespreken op een artikel waarbij ze discussieren over vooral de voordelen van een ipod touch? Niet aanvallend bedoeld, maar als je hem niet wilt, hoef je ook niet te praten over alternatieven tegen mensen die wel geinteresserd zijn.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.