Reacties voor: Gerucht: ‘10% snellere A12-chip en 4GB werkgeheugen in opvolgers iPhone X’

Er is een Geekbench-score opgedoken van de nieuwe iPhones, waaruit af te leiden is hoe snel de A12-chip in de nieuwe toestellen wordt. Bovendien wijst de test op een werkgeheugen van 4GB, een sprong ten opzichte van het huidige werkgeheugen van 3GB.

Reacties: 6 reacties

  1. Gerucht? Dit kan je met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid elk jaar wel stellen.

    Niet echt verrassend.

  2. 10% sneller vind ik toch wat aan de magere kant. Hoop dat dit komt door niet geoptimaliseerde software. Ben van plan op de opvolger van de X te halen maar hij mag best wat meer turbo hebben als opvolger.

  3. De huidige ontwikkelversies van IOS 12 bevatten ongetwijfeld nog veel debugcode, die er in de uiteindelijke versie uit wordt gehaald. De performance zal dan alleen nog maar beter zijn…

  4. Origineel geplaatst door Cihan
    10% sneller vind ik toch wat aan de magere kant. Hoop dat dit komt door niet geoptimaliseerde software. Ben van plan op de opvolger van de X te halen maar hij mag best wat meer turbo hebben als opvolger.

    Waarin schiet de huidige X tekort voor je? Ben benieuwd welke toepassing je op het oog hebt die toch zeker 25% sneller voor je moet zijn.

  5. @Toine: Het schiet nergens te kort in. Wil alleen een wat meer toekomst bestendigere snelheid hebben. Want ben van plan om het toestel mininaal 3 jaar te gebruiken.

  6. @Laurens: Let wel: 10% sneller dan een reeds zeer krachtige chip is best een prestatie. In absolute zin is deze verbetering van 10% enorm groot. Omdat de chips ieder jaar krachtiger worden, is het niet vol te houden om jaarlijks een prestatieverbetering van 50% of meer te bewerkstelligen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.