Reacties voor: Belkin TuneCast Auto LIVE FM-transmitter werkt met iPhone-app

Belkin heeft een FM-transmitter voor de iPhone 3G en 3GS uitgebracht, waarmee je automatisch op basis van gps-locatie afstemt op de beste frequenties. Ook is er een iPhone-applicatie beschikbaar.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 25 reacties

  1. Nog een transmitter….laat ze nu eens een fatsoenlijke FM tuner ontwikkelen bij Belkin…
    Ze zijn er wel, maar niet van echt goede kwaliteit.

  2. Jammer dat ie zo prijzig is. Echt garantie op geen ruis heb je niet. Dan kies ik toch eerder voor een nieuwe autoradio.

  3. Ik dacht dat er in de 3GS ook een Transmitter zat ?

  4. De applicatie ClearScan Live werkt trouwens alleen in combinatie met de transmitter en is dus niet geschikt voor andere/oudere FM-transmitters.

    Dat is jammer, ik heb namelijk de Belkin TuneCast Auto IV die er precies hetzelfde uitziet. Ik denk toch dat ik het eens ga proberen met die app…

  5. @DeBar0n: idd dat dacht ik ook, en ik dacht ook dat apple dat later beschikbaar zou maken (als het waar is en geen fabeltje)

  6. Er zit een FM-receiver in voor de Nike-Air-iets-dinges. De ‘geruchten’ zijn dat er een FM-ontvanger-app komt

  7. Ben ik nou achterlijk of wat….
    We hebben een homebrew society.
    We hebben een receiver.

    Waarom heeft nog niemand een jailbreak app gemaakt voor FM radio :P?

    Als ik het zou kunnen, had ik het graag gedaan.

  8. Al ik 1 ding mis op mijn iphone is het wel de radio functie! als die streaming apps hakkelen en stotteren dat het een lieve lust is….

  9. zit er in de 3g dan ook een fm receiver? @Richard Schouten:

  10. @Diederik: gebrek aan drivers 🙂

    @Tref: ja, wat dat betreft dezelfde hardware

  11. die transmitter heb ik wel… vraag me af of het werkt die ik heb

  12. Ik gebruik nu al een geruime tijd een Belkin FM-transmitter en het bevalt me prima!
    Geen ruis en zoals bovenstaande ook beloofd te doen vind hij zelf de op dat moment gewenste zender. Nu kun je een behoorlijk eind van huis zonder van zender te moeten wisselen.
    Met mijn transmitter kun je ook nog bellen en dat gaat gepaard met wat meer ruis maar je kunt nog steeds een behoorlijk en verstaanbaar gesprek voeren.

    Nu lijkt me deze app erbij niet perse nodig omdat je eigenlijk nooit met het apparaat zelf bezig hoeft te zijn en ik persoonlijk graag de cd hoes en/of text erbij zie.

  13. @Richard Schouten in de 3G en 3Gs zit inderdaad een receiver maar in de 3GS zit ook een transmitter!

  14. kan iemand me helpen ik kan me ping niet starte push doet het niet denk ik een appcilation kan iemand me helpen ik worrd ergek van !!!

  15. Maar waarom wordt die ingebouwde receiver en ontvanger dan niet gebruikt?

  16. Dat is wel erg prijzig zeg!! Even googlen op ‘iphone fm transmitter’ levert gelijk een aantal goedkopere alternatieven op. Mijn ervaring is dat deze apparaatjes minstens zo goed werken als een veel duurdere Belkin.

  17. Het klinkt veelbelovend. Ik heb echter in december een Belkin Tunebase FM met ClearScan gekocht en was blij dat ik deze kon retourneren. Wél ruis ongeacht de frequentie en zowel het volume als de kwaliteit van het geluid tijdens zowel handsfree bellen als het luisteren naar MP3’s was bedroevend 🙁

  18. Een transmitter voor die prijs is echt niet zinvol. Je kunt beter een nieuwe autoradio kopen met bluetooth. Heb je geen lelijke tranmitter meer nodig. Phone kan je gewoon weer in je broekzak doen en geen ruis.

  19. Ik heb een Volvo V70 met een ingebouwde Volvo radio. Andere autoradio met AUX is dus geen optie. Ik ben wat huiverig voor de transmitters vanwege de ruis. Heb ik andere opties?

  20. Ben zeker wel geïnteresserd voor op vakantie.

    In een huurauto is even je eigen autoradio inbouwen geen optie, maar een FM ontvanger zit er altijd wel in…

  21. Ik zat gisteren toevallig te denken. Een tijd terug was er sprake van een FM applicatie die Apple aan het maken was en die op de 3GS geactiveerd zou worden. Hier hoorde je niets meer over.

    Het zou mij niets verbazen als we vanavond een nieuw OS gepresenteerd krijgen met daarin de FM applicatie ( en info op het lockscreen)

  22. Voor een V70 en een Ipod/Iphone heb je de iMiV oplossing welke in Nederland via volvotech wordt geleverd. Denk er zelf ook over na. Iets duurder maar kwalitief zoveel beter en met meer mogelijkheden.

  23. @Rollo

    Gebruik icarradio, lost je probleem op. Gebruik het via Bluetooth audio in de auto.

  24. @TommyDiamond: Welke Belkin Transmitter heb je? Ik wel er namelijk graag een die perfect muziek overbrengt via FM-frequentie, die oplaadt, maar waarmee je ook over de speakers kan bellen. Ik heb er nog geen een kunnen vinden.

  25. @Arie: En die veel duurdere belkin klinkt ook nog voor geen meter. Wat een belabberde modulatie!! Er zit totaal geen dynamiek in het geluidssignaal. Jammer van mijn aankoop; had ik eerst maar een goedkopere geprobeerd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.