Reacties voor: Belkin iPhone MagSafe-houder voor de auto nu in de winkel

De MagSafe iPhone-houder voor de auto ligt nu in de Apple Store. Je krijgt eind november geleverd, maar deze houder voor het ventilatierooster heeft wel één groot nadeel.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 25 reacties

  1. Zo’n gemiste kans dat er geen oplaadfunctie is ingebouwd. Daardoor valt ie voor mij af. Next!

  2. Dit voelt echt aan als “Wij moeten de eerste zijn die een houder voor in de auto uitbrengt!!”,
    Sorry maar dit is echt een gemiste kans…

  3. Lekker duur houdertje zonder oplader…

  4. Je kan net zo goed een 3M sticker op je MagSafe lader plakken en die bevestigen in je auto

  5. Kunt u ook automerken aanbevelen met zulke sterke ventilatieroosters dat die niet kapot gaan van dit soort #roosterkillers? Ik heb inmiddels bij een Golf 3 en een Mondeo MK 3 de roosters mogen stuk maken.

  6. Ik wacht even op AliExpress, binnenkort leverbaar voor 3,50.

  7. @Alex: Precies hetgeen wat ik waarschijnlijk ga doen. Laad tenminste de iPhone wel op. CarPlay pas geleden al draadloos gemaakt met behulp van een carlinkit dongle.

  8. Origineel geplaatst door Flupke
    @Alex: Precies hetgeen wat ik waarschijnlijk ga doen. Laad tenminste de iPhone wel op. CarPlay pas geleden al draadloos gemaakt met behulp van een carlinkit dongle.

    Misschien niet de goedkoopste oplossing, maar als je houder+kabel koopt ben je volgens mij evenduur uit, maar nu kan je als je met klittenband werkt de lader ook eruit halen indien nodig

  9. Ik heb al een magnetische draadloze oplader voor mijn auto voor mijn IPhone XS Max ruim 1.5 jaar. Simpelweg een alu minimum ring onder je iPhone hoes en werkt perfect. Oplader gekocht via AliExpress voor 15/20.- en werkt perfect.

  10. Goed werk! Een magneetje voor € 40,-

  11. Origineel geplaatst door Igor Antypov
    Ik heb al een magnetische draadloze oplader voor mijn auto voor mijn IPhone XS Max ruim 1.5 jaar. Simpelweg een alu minimum ring onder je iPhone hoes en werkt perfect. Oplader gekocht via AliExpress voor 15/20.- en werkt perfect.

    Aluminium is toch niet magnetisch…??

  12. Een kabel naar de houder of een kabel naar de iPhone. Ik Zoë weinig verschil.
    Lijkt me wel wat.

  13. Origineel geplaatst door HOUWIE
    Een kabel naar de houder of een kabel naar de iPhone. Ik Zoë weinig verschil.

    Lijkt me wel wat.

    Ben ik helemaal mee eens. Als Kabeltje trekken mogelijk is naar Tel of Houder en gekoppeld kan worden dan zie ik het ook zitten.
    Draadloos Magnetisch opladen in auto is Leuk maar geen noodzaak voor mij.

    Vraag is, kan de Houder wel een iPhone 12 Pro MAX aan ??

  14. Ik heb slechte ervaringen met magnetische houders in de auto. Bij navigatie wordt het electronisch kompas verstoord waardoor de app denkt dat je de andere kant uitrijdt. Dan ga je als het ware achteruit over de snelweg en herberekent die telkens een route via een afslag achter je aan de andere kant. Met gewone houders nergens last van.

  15. Lijkt wel Aliexpress, fake product!

  16. Origineel geplaatst door HOUWIE
    Een kabel naar de houder of een kabel naar de iPhone. Ik Zoë weinig verschil.
    Lijkt me wel wat.

    Origineel geplaatst door Rosh
    Ben ik helemaal mee eens. Als Kabeltje trekken mogelijk is naar Tel of Houder en gekoppeld kan worden dan zie ik het ook zitten.
    Draadloos Magnetisch opladen in auto is Leuk maar geen noodzaak voor mij.

    Vraag is, kan de Houder wel een iPhone 12 Pro MAX aan ??

    Hij staat wel in het lijstje bij compatibiliteit op de Belkin site. Ook bij Apple staat de Max in het lijstje.

  17. Ik heb het niet zo op houders die op het rooster moeten. De lamellen zijn meestal te smal waardoor je de houder moet forceren om erin te krijgen. Daarna ga je er een zware telefoon aan hangen en klapt het naar beneden.
    De ouderwetse zuignap aan het raam is nog steeds het beste, maar dan niet zoals veel mensen doen recht in het zicht.

  18. ‘s Winters wordt de iPhone gefrituurd als de kachel aan staat.
    Koop een Brodit Pro Clip en je spaart de lamellen van de roosters ook nog eens.

  19. Gewoon de Qi autolader kopen bij de Action. Weet je zeker dat ie er niet zo uit kan vallen. Met een magnetische mount toch altijd een beetje huiverig voor een valpartij als je een keer stevig over een hobbel heenrijdt.

    Daarbij is zo’n houder universeler dan een MagSafe lader. Iedereen kan erin laden ipv alleen een iPhone 12.

    Voor de mensen die vervolgens denken dat al dat Action spul prut is; mijn Apple spullen laad ik niet op met prut materiaal en de Action Qi autolader is, geloof het of niet, gecertificeerd door het WPC (Wireless Power Consortium) en zou qua veiligheidseisen dus net zo ok moeten zijn als een Belkin Qi lader. Hij is van het merk Re-Load.

    Overigens ligt er ook een dunne wireless Qi pad van hetzelfde merk die ook gecertificeerd is en ligt er nog een of andere Bamboe desk organizer welke dat ook is. 🙂

  20. Gaat lang duren voordat je houders met laden gaat zien. Die magsafe lader heeft minimaal een 18 watt lader nodig om überhaupt iets te doen. Via je 12V aansluiting gaat dat lang niet altijd werken, dus daar wil geen producent zich aan branden.

  21. @Rosh: Ja, bij compatibiliteit staat de 12 Pro Max er wel tussen.

  22. Origineel geplaatst door Maarten
    Kunt u ook automerken aanbevelen met zulke sterke ventilatieroosters dat die niet kapot gaan van dit soort #roosterkillers? Ik heb inmiddels bij een Golf 3 en een Mondeo MK 3 de roosters mogen stuk maken.

    Tot nu toe: Ford Focus II, Ford Focus III, Volkswagen Golf 5, Volkswagen Passat. Geen enkel probleem. Wél met Belkin houder, welke een stuk degelijker aanvoelen dan sommige andere Chinese troep. En voor een tientje extra je roosters sparen lijkt me best de moeite 😉

  23. Origineel geplaatst door NvD
    Gaat lang duren voordat je houders met laden gaat zien. Die magsafe lader heeft minimaal een 18 watt lader nodig om überhaupt iets te doen. Via je 12V aansluiting gaat dat lang niet altijd werken, dus daar wil geen producent zich aan branden.

    Een 12 aansluiting. In de auto kan makkelijk 20 watt leveren.
    Daar kun je met gemak ook koelboxen en dergelijke op aansluiten.

  24. Ik heb net een “draadloze” magnet lader gekocht voor mijn iPhone 11 (ook nog 5 pond korting toen ik bestelde) van Mpow. Die maken prima producten. Reden voor dit is dat ik via de AUX mijn iPhone muziek will afspelen en dat gaat anders niet (oudere auto) tegelijk met opladen. Nog niet rond gereden met navigatie maar het werkte prima. Wordt geleverd met houder voor raam en voor rooster en kabel. Je kan ook nog kiezen voor een met de aansteker oplader erbij.

    Deze werkt (nog) niet op iPhone 12 maar die zal wel snel genoeg uitkomen.

  25. Origineel geplaatst door Ruud
    Ik wacht even op AliExpress, binnenkort leverbaar voor 3,50.

    Hij staat er al op, zoek maar op MagSafe car

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.