Reacties voor: Belkin kondigt keuken-accessoires voor iPad aan

Belkin heeft de Chef Stand, Cabin
Lees het complete artikel → Belkin kondigt keuken-accessoires voor iPad aan
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Een kookboekstandaard aan de muur en een stylus aan een touwtje zoals ik heb, lijkt me wel zo praktisch. Die dingen van Belkin zou ik nergens kunnen plaatsen of zouden in de weg hangen. Nu ik zo’n handige ePrint printer heb, print ik REC ten toch steeds vaker uit, omdat mijn iPad altijd net op zwart gaat als ik de volgende kookstel wil bekijken.
    Een standaard zou pas praktisch zijn als hij een dock had en de instellingen automatisch kon wijzigen zodat de iPad aan blijft staan, zoiets als navigatie software ook doet.

  2. Hey Hillechientrien, dat kun je écht zelf instellen hoor of een iPad op zwart gaat hahahahaha@Hillechien:

  3. Nou nou Marlou, laten wij elkaar op dit forum wel een beetje respecteren zo’n felle reactie op Hillecientriens reactie was nergens voor nodig. Misschien is zij wel een nieuwe user. R e s p e c t girl!!

  4. Ik heb nooit onbeschoft willen zijn Joop, maar ja als iemand zo’n opmerking maakt kan ik er weinig anders van bakken he@Joop:

  5. @Marlou:
    Ik wordt graag trien genoemd! Hillechien is niet mijn echte naam, maar die van een heks in Olivier B. Bommel boeken.
    Ik had al een iPad voordat ze in Nederland te koop waren en voor mijn 2 heb ik op de eerste dag in de rij gestaan. En natuurlijk weet ik dat je de instellingen zo kan veranderen dat je iPad zo lang aan blijft als je wil, maar in de praktijk is dat onhandig. Marlou heeft mijn bijdrage slecht gelezen, er staat nergens dat ik niet weet hoe het moet, maar wel dat ik graag zou willen dat het automatisch gaat, die instelling dus. Het is dat je naam laat vermoeden dat je zelf vrouwelijk bent, anders zou ik je reactie nogal sexistisch vinden. Nu vind ik hem vooral dom.
    @Joop dank voor je steun.

  6. De Jamie Oliver App blijft wel “always on”. Het kan dus ook in een App gebouwd worden. Ik zou deze suggestie aan de bouwers van jouw kook App doorgeven 🙂

  7. En de kookstand van de AH Appie app werkt ook super en blijft always on 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.