Reacties voor: Belkin kondigt alvast TuneCast-accessoire voor iPhone OS 3.0 aan

Belkin gaat dit najaar de TuneCast Auto Live introduceren, een apparaat, die gebruikmaakt van iPhone OS 3.0 en de GPS-functie van de iPhone.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 20 reacties

  1. 80 euro???? Voor een paar euro koop je een fm transmitter via ebay.

  2. Origineel geplaatst door Arno
    80 euro???? Voor een paar euro koop je een fm transmitter via ebay.

    $ 80 USD dollars……

  3. Het zal mij benieuwen. Ik heb laatst ook zo’n FM zender gekocht (Kensington) en ik moet zeggen; wat een ROMMEL!
    Dit lijkt nergens naar.
    Ik ontvang er radio Timboektoe 3 mee en ontvang buitenaardse signalen te over maar de kwaliteit van de iPhone ontvangst tart elke beschrijving. Alle frequenties gechecked en van alles geprobeerd maar het geluid is SUPER SLECHT.
    Totdat hier het tegendeel wordt gereviewed/geschreven zou ik iedereen aanraden om met een WIJDE BOOG om FM zenders heen te gaan. Want een auto heeft de neiging om te bewegen – en wat gebeurd er dan met de frequentie? Juist die veranderd. Maar niet op zo’n ding.
    Iemand een gratis Kensington zender?

  4. Nice!
    Maar: “De TuneCast gebruikt de GPS-coördinaten van de iPhone om op de meest geschikte radiostations af te stemmen.”

    hmz.. zou dat veel uitmaken? atmosferische condities zijn vaak van grotere invloed dan je lokatie. Maar voor het “grove” tunen kan het helpen uiteraard.

    mooi voorbeeld van het gebruik van de nieuwe mogelijkheid om via de iphone aansluiting dingen te sturen.

  5. Origineel geplaatst door Willie Hautvast
    Ik ontvang er radio Timboektoe 3 mee.

    Wat zijn de laatste hits daar? :p :p

    (sorry, heel flauw, maar kon het niet laten)

  6. Ik lees op enkele sites zeer goede recensies van (eerdere) Belkin´s.

    Het ding laadt meteen de iPhone op (leuk, als er strax ook navigatie is), maar :

    Vraagje voor de kenners…
    Is de accuspanning ook noodzakelijk voor de Belkin zelf ??
    Of kun je met het apparaatje je iPod muziek ook in de tuin op de ghettoblaster afspelen !? (waarbij ik begrijp dat de batterij snel leeg is)

    Peter

  7. @Peter B.:

    Ik heb hem zelf en ik ben het met eerdere recensies eens. Het is een Kl#te apparaat. Niet naar te luisteren.

  8. Origineel geplaatst door Jaap2009
    @Peter B.: Ik heb hem zelf en ik ben het met eerdere recensies eens. Het is een Kl#te apparaat. Niet naar te luisteren.

    En is dat dan zo´n Belkin of die eerder genoemde Kensington !?!?

  9. Ik heb een Kensington (een wat duurdere) en die werkt prima met de iPod Touch. Helaas niet met de iPhone (wel de muziek maar niet het opladen).

    Ding werkt prima. Je selecteert een radio freq en dan zet je de iPod aan. Vervolgens komt je muziek uit autoradio. Ik heb het het afgelopen winterseizoen 4 gebruikt voor naar de wintersport. 8000 km dus. En geen centje pijn. De goedkope dingen zijn idd slecht. Degene die ik heb (Kensington digital FM transmitter) kostte destijds 70 euro en heb ik nu 1,5 jaar naar volle tevredenheid.

    Ik ga op zoek naar een ander die compatible is met de iPhone.

  10. Dit apparaat van Belkin is volgens mij alleen maar een FM ontvanger en geen FM zender. Het maakt van je Iphone een radio.

  11. Ik heb net een belkin transmitter (tunebase FM model #f8z176eaBLK) gekocht. Werkt echt super. Zoekt zelf vrije frequentie op, ff instellen op je autoradio en voila, storingsvrije ontvangst via je autoradio van al je iphone-songs. Zelfs met een radio-antenne die in je autoruit is ingebouwd heb je prima ontvangst. Hij laadt hem trouwens ook meteen op, ook handig.

  12. Origineel geplaatst door mg
    Ik heb net een belkin transmitter (tunebase FM model #f8z176eaBLK) gekocht. Werkt echt super. Hij laadt hem trouwens ook meteen op, ook handig.

    Is de accuspanning ook noodzakelijk voor de Belkin zelf ??
    Of kun je met het apparaatje je iPod muziek ook in de tuin op de ghettoblaster afspelen !? (waarbij ik begrijp dat de batterij snel leeg is)

  13. Hmm, ik ben benieuwd. Ik heb namelijk gisteren een (goedkope) fm-transmitter gekocht op marktplaats voor 15 euro. Het apparaatje wordt gevoed door de iphone, maar kans ook gevoed worden (+iphone) door de bijgeleverde auto charger. Hopelijk komt er toch nog iets van kwaliteit uit… 🙂

  14. @peter; ja, deze belkin stop je in de sigarettenaansteker van de auto

    @flip;
    ik had eerst ook zo’n goedkoop F… ding . Ergernis alom; slechte ontvangst enz enz. Ik had hem trouwens voor de Ipod touch van mn huidige echtgenote. Toen ik hem probeerde voor mn eigen iphone bleek dat hij daarop niet werkte. Even relatief diep i de buidel getast en de belkin aangeschaft, maar geen seconde spijt.

  15. Origineel geplaatst door mg
    @peter; ja, deze belkin stop je in de sigarettenaansteker van de auto

    Ja, maar ik bedoel juist andersom…
    Werkt het ding ook zonder externe spanning (op spanning iPhone dus) ??

  16. @Peter B.:
    nee, maar dat zou er ook niet uitzien; het is een soort cradle met een zwanenhals er aan met een sigarettenaansteker-plug…..@Peter B.:

  17. Origineel geplaatst door mg
    @Peter B.:
    nee, maar dat zou er ook niet uitzien; het is een soort cradle met een zwanenhals er aan met een sigarettenaansteker-plug…..@Peter B.:

    Maar die nieuwe lijkt met een snoertje te zijn.

  18. @Peter B.: Misschien een beetje laat, maar ik heb inmiddels de Belkin TuneCast Auto (zoals afgebeeld hierboven) en deze werkt alleen indien ingeplugged in de sigarettenaansteker, dus hij diet het niet op de iPhone voeding. Buiten de auto wil ik ‘m ook in de tuin e.d. gebruiken en daarvoor heb ik bij de plaatselijke handyman een adapter gekocht (10 euro ofzo) waardoor je ‘m in het gewone stopcontact kan steken.

    Prima geluid moet ik zeggen, en de navigatiestem van Navigon wordt ook naar de radio gestuurd, inkomende telefoongesprekken echter niet. Gelukkig maar, anders zou de auto naast me in de file theoretisch mee kunnen luisteren…

  19. @Snader:

    Dankjewel voor de reactie…
    Ik wacht ook nog even op TomTom houder…
    Wel iets anders, maar aan 2 houders heb je niets…

  20. hallo,

    En heeft iemand ervaring met de Belkin FM Tunebase type F8Z441EA? Maaruh, het lijkt erop dat dit type een snoertje heeft (wired), maar ‘t is toch een FM transmitter? Kan iemand mij dit verduidelijken? Alvast bedankt! Geoffrey

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.