Reacties voor: Belkin haalt InvisiGlass Ultra-screenprotector uit de winkel na klachten

De Belkin InvisiGlass Ultra screenprotector voor iPhone X is tijdelijk uit de handel gehaald na klachten. Gebruikers klaagden dat de glazen screenprotector gemakkelijk breekt bij aanraking.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 28 reacties

  1. Ik ben al aan mijn derde bezig dankzij de fijne plakgarantie van 2 weken bij Amac. Beetje jammer. Als het weer gebeurt dat krijg ik mijn geld terug. Wel jammer, want op de 7 heeft ie er een jaar opgezeten en zelfs zo doorverkocht!

  2. Gewoon een slecht product van Belkin !
    Ik heb al sinds het begin van het tijdperk iphone, nog nooit een screenprotector gebruikt, gewoon flauwekul, bij normaal gebruik, nooit geen krasjes of slijtage gehad.
    Zorgen dat je bumper(hoesje) aan de voorzijde boven het scherm uitsteekt
    Een goed hoesje is voldoende, natuurlijk voor valbreuk, voor sleutels in je zak met iphone, dan een “flip-over” hoesje.
    Wat al die fabrikanten met hun wondermiddelen proberen aan te smeren…

  3. Oef, was mijn eerste keus, heb uiteindelijk gekozen voor screenprotector (2-pack) van iCall van 0.26mm dik. En daar zeer tevreden mee. Is alleen iets kleiner dan het scherm zelf, maar dat lees je bij allemaal.

  4. @Hart: Inderdaad de nood aan screenprotectors is eigenlijk miniem, je kan bij normaal gebruik echt geen krassen maken in je scherm,en dan nog het feit dat je telefoon superlelijk wordt met een protector (vlekken of randen die vuil worden of loskomen) niks beter dan ‘the real thing’

  5. Nu heb ik een verklaring :-(!!! Heb het scherm 4 weken (gekocht in CentrO) en er zitten 3 barsten in. Ik dacht in eerste instantie dat het krassen, diep dat wel, waren en was ik blij dat het niet op de iPhone zelf zat. Bij mijn vorige iPhones nooit echt krassen op de screenprotector gehad dus was verbaasd dat het zo snel op deze iPhone wel het geval was, terwijl ik niets anders doe. Na het lezen van het artikel ben ik niet meer zo blij. Heb maar gelijk een klacht ingediend bij Belkin. Ik ben benieuwd naar de reactie.

  6. Vandaag mijn iphone X laten vallen van mijn nachtkastje(40cm hoog). Nu zit er een barst in mijn screenprotector(Belkin invisiglas). Zeer slecht product 😡
    De 30 euro die ik ervoor heb betaald zeker niet waard

  7. Ik heb inmiddels mijn geld terug gekregen na 3x vervanging van het belkin scherm. Telkens binnen 2weken een luchtblaas rechts op het scherm. Andere hier ook last van gehad? Goede service overigens bij A-mac Amersfoort

  8. Dit is ook zo met die van de iPhone 7 Plus, mijn sleutels kwamen er tegenaan en vervolgens kwamen er al scheuren in de protector.

  9. Ook voor de iPhone 8 Plus is het een slechte keuze.
    Hij pas domweg niet. Het beeldscherm is groter dan de beschermfolie. Flinke faal voor een product van 35€. Zie minireview.

  10. Op de dag dat ik Mn iPhone X gekocht had in Amsterdam had ik het meteen laten voorzien van dit Belkin Screenprotector. Tot nu toe geen probleem!!

  11. Origineel geplaatst door Guido
    @Hart:

    Inderdaad de nood aan screenprotectors is eigenlijk miniem, je kan bij normaal gebruik echt geen krassen maken in je scherm,en dan nog het feit dat je telefoon superlelijk wordt met een protector (vlekken of randen die vuil worden of loskomen) niks beter dan ‘the real thing’

    Dan plak je ze er niet netjes op. Ik gebruik al jaren protector’s van eBay en die werken prima je ziet ze nauwelijks

  12. Bij Amac (link) Belkin screenprotector met een mal erop laten zetten (i8). Perfect. Geen scherpe rand; mooi vloeiend tegen stofophopingen. Niet ontsierend. Aan te raden.

  13. @Guido: lekker egocentrisch duizenden mensen die er wel een nodig hebben door werk of andere redenen

  14. @Hart: ja, dan ga jij maar eens lekker met je telefoon in de bouw of agrarische sector werken, veel succes zonder screenprotector

  15. Bij mij binnen 2 weken helaas ook gebeurd. Een scheur over heel het protectiescherm. Je zag nergens hoe het kapot was gegaan. Terug gegaan naar Apple Store Den Haag in eerste instantie deden ze moeilijk omdat het product zn werk geeft gedaan en daarom is gescheurd maar je zag nergens een punt van impact. Omdat ze dat indd niet zagen heb ik om die reden een nieuwe gekregen.

    Nu ik dit zo lees is het inderdaad een slecht product omdat ik sinds gister weer lucht bubbels heb in mn linker boven hoek. Hopelijk komt belkin met een officieel bericht dat je je geld terug kan krijgen of een nieuwe kan krijgen

  16. Bij Amac voor 34EUR in een mal voor de X. gaat het om deze of is dat een andere?

  17. Deze screen protector is ook niet geschikt voor de iPhone 8 plus (hoewel hij daar wel voor wordt verkocht). De folie is te klein voor het beeldscherm. Aan beide zijde minstens een mm. Heel slecht voor een screenprotector van €35 (incl. aanbrengen).
    Vooralnog is hij nog niet gebroken 😬

  18. Ik heb er een laten plaatsen op mijn iPhone 8 plus bij Switch in België. Wel de normale variant, niet de iets dunnere, duurdere variant. Ik moet zeggen dat het gevoel van het glas beter is dan eender welke screen protector die ik in het verleden al aangeschaft had. Niet alleen voelt het aan als echt glas, het geeft ook geen problemen met een polariserende zonnebril (bij sommige screen protectors krijg je dan een verkleuring en vanuit bepaalde hoeken een volledig onleesbaar scherm) en vooralsnog geen krassen.

    Normaal gezien prefereer ik het scherm zonder protector, maar ik gebruik al jaren een BookBook hoesje, en de bankkaarten hebben op mijn iPhone 6-scherm kleine krasjes achtergelaten. Dus Guido: afhankelijk van het gebruik heb je echt een protector nodig.

    Ok, de Belkin is duurder, en op de 8 plus is hij blijkbaar nét wat smaller dan het echte scherm, maar dat valt niet op bij gebruik. Maar het ‘gevoel’ is perfect en zoals het hoort te zijn.

    Ik hoop dat ze een aantal punten aanpassen, maar verder zou ik het iedereen aanraden!

  19. Hierbij een tip, op amazon barst het van de protectors, 20 a 30 € is wel prijzig. Had op amazon 2 protectors en een mal voor mijn iPhone om makkelijk die protector aan te brengen van anker en was nog geen 9€ kwijt,

  20. @Sander: Dat bedoel ik nu juist: er zijn er zoveel (je ziet door de bomen het bos niet meer) maar de overgrote meerderheid is eigenlijk hard plastic, en dat voel je.

  21. @Steven: zou kunnen kloppen, heb er verder geen verstand van, ik had van tevoren wel op youtube gekeken waar een gozer die dingen vergeleek en deze kwam gewoon goed uit de bus. Geen krasje niks. Het voelt ook gewoon als glas. Ik denk dat prijs niet altijd iets zegt.

  22. Klopt volledig. Maar soms kan je pech hebben. Ik heb er al goede en al slechte gehad. Je moet er wat geluk mee hebben.

  23. Origineel geplaatst door Meneer De Jong
    Vandaag mijn iphone X laten vallen van mijn nachtkastje(40cm hoog). Nu zit er een barst in mijn screenprotector(Belkin invisiglas). Zeer slecht product 😡
    De 30 euro die ik ervoor heb betaald zeker niet waard

    Dat zie je verkeerd. Als die screenprotector van 30 euro er NIET op had gezeten had je nu misschien een barst in je X-scherm gehad. En die kost meer dan 30 euro 😏.

    Origineel geplaatst door Steven
    Ok, de Belkin is duurder, en op de 8 plus is hij blijkbaar nét wat smaller dan het echte scherm, maar dat valt niet op bij gebruik. Maar het ‘gevoel’ is perfect en zoals het hoort te zijn.

    Ik heb ‘m al ruim een jaar op m’n 7 en ook daar is hij 1 à 2 mm kleiner dan het scherm. Dat levert soms problemen op als je aan de rand vh scherm moet tikken. Het scherm reageert dan niet altijd. Verder heel erg tevreden ermee. Geen barstjes of vuil oid. Ziet ‘r nog net zo goed uit als in ‘t begin.

  24. Origineel geplaatst door Meneer De Jong
    Vandaag mijn iphone X laten vallen van mijn nachtkastje(40cm hoog). Nu zit er een barst in mijn screenprotector(Belkin invisiglas). Zeer slecht product 😡

    De 30 euro die ik ervoor heb betaald zeker niet waard

    Is toch logisch dat je screenprotector stuk is?

    Wees blij dat je scherm van je X niet stuk is🤪🤪

  25. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  26. €30 voor een screen protector durven vragen en dan gaan die dingen nog snel stuk ook. Wat een scam.

    Ik koop m’n glass screen protectors bij de kruidvat voor 3 euro. En geen krasje te bekennen. En nee screen protectors van de kruidvat stelen je data niet…

  27. @Pascal: Daar ben ik niet mee eens. Weet je hoe hoog 40 cm is. Van zo’n kleine val zou een screenprotector of iphone scherm echt niet kapot kunnen gaan. Bovendien heb ik een hoesje om mijn iphone en viel die op een houten vloer. Ik heb een keer mijn iphone 6 van de trap laten vallen en zelf een keer toen ik aan het fietsen heb ik hem een keer laten vallen. Het scherm was toen onbeschadigd dus de kans dat mijn x-scherm van een zachte val van 40cm kapot gaat is klein. Het is gewoon een slecht product en zo te zien ben ik niet de enige die dat vind. Want anders zouden we dit gesprek niet eens hebben.

  28. Origineel geplaatst door Meneer De Jong
    @Pascal: Daar ben ik niet mee eens. Weet je hoe hoog 40 cm is. Van zo’n kleine val zou een screenprotector of iphone scherm echt niet kapot kunnen gaan. Bovendien heb ik een hoesje om mijn iphone en viel die op een houten vloer. Ik heb een keer mijn iphone 6 van de trap laten vallen en zelf een keer toen ik aan het fietsen heb ik hem een keer laten vallen. Het scherm was toen onbeschadigd dus de kans dat mijn x-scherm van een zachte val van 40cm kapot gaat is klein. Het is gewoon een slecht product en zo te zien ben ik niet de enige die dat vind. Want anders zouden we dit gesprek niet eens hebben.

    Bijna al mijn screen protectors (de goedkope én de dure) hebben het na een hoge pf lage val begeven, maar het scherm is daarbij intact gebleven. Ik heb mensen geweten waarbij de iPhone van de trap viel en er was amper een kras te bekennen, en ik heb het zelf al een keer gehad dat de gsm uit mijn broek viel van de zetel (30 centimeter) en het scherm was gebarsten (mét protector!).

    Het is niet van hoe hoog hij valt, maar HOE hij valt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.