Reacties voor: Belkin brengt Micro Auto Charger en Dual Auto Charger uit

Belkin heeft twee nieuwe producten voor de auto geïntroceerd: de Micro Auto Charger en de Dual Auto Charger. Ze zijn geschikt voor de iPhone, iPod en andere mobiele apparaten. De Micro Auto Charger is zo klein, dat het strak wegloopt langs je dashboard.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 25 reacties

  1. die bovenste is erg strak in elkaar gezet.
    netjes, ik gaat die zekers kopen:)

  2. Die (bovenste) autolader is een net ding zeg!

    Is zo’n Quick Charge nog nadelig voor je batterij trouwens of maakt dat niet uit?

  3. klinkt goed, maar ik zie geen fotootjes. 🙂

  4. het is zekkersteweten een mooi, klein compatc dingetje, de Micro Auto Charger. alleen heb zo een hekel aan die kleine licht ledjes die altijd op die opladers zitten, en dan ook nog dat logo, wel jammer, maaaaaar zekker tof!

    8,5

  5. Belkin heeft twee nieuwe producten voor de auto geïntroceerd:

    geïntroceerd hoort geïntroduceerd te zijn neem ik aan xD

    lijken me wel handige apparaten btw 🙂

  6. idd nigel,

    erg mooi apparaatje!

  7. Hebbehebbehebbehebbe!

    Laten jullie ook nog even weten waar ik ‘m kan kopen?

  8. @julian

    Aangezien het van Belkin is, vast binnenkort bij de Dixons/V&D/Dinabyte

  9. Hm… even een vraagje aan de specialisten hier: zijn zulke USB laders voor de auto geformaliseerd? Want ik heb nog zo eentje van mijn HP iPaq (of hoe dat beest geheten heeft), kan ik die nu voor mijn iPhone (of iPod) gebruiken?

  10. Origineel geplaatst door Wyando
    Hm… even een vraagje aan de specialisten hier: zijn zulke USB laders voor de auto geformaliseerd? Want ik heb nog zo eentje van mijn HP iPaq (of hoe dat beest geheten heeft), kan ik die nu voor mijn iPhone (of iPod) gebruiken?

    Het lijjkt mij gewoon dat al deze dingen standaard zijn. Aanstekeraansluiting=aanstekeraansluiting en USB=USB toch?

  11. De kleine is mooi maar je kunt er maar een ding tegelijk mee voeden/laden en dat lukt niet zo lang de iPhone nog niet al zijn beperkingen kwijt is. Mijn Nokia met TomTom zal ook gevoed moeten worden.
    Dus dan is de 2e apparaat een optie. Maar zoiets heb ik dus al. Die extra Synchronisatiekabel is geen dure luxe voor die 5 dollar. De mijne is nu een jaar oud en het verbaast me dat hij het nog doet. Aan de iPhonesteker zie ik namelijk al een centimeter lang stukje met een bruine-, groene- en aardekabel. Gewoon opgestroopt.

  12. Oei, da’s een erg gelikte aansluiting en voor een nette prijs.

  13. Vet ding!

  14. Die Belkin Dual Auto Charger heb ik al meer dan een maand in m’n auto zitten, zo nieuw is die niet 🙂 Werkt wel goed, zat een iPod/iPhone kabel en een mini-usb kabel bij, en heeft me rond de 20eur gekost…

  15. @Julian: Inderdaad, Belkin ligt toch overal in de schappen? Grappig trouwens dat iedereen zo positief op Belkin reageert, bedrijf heeft zo te zien geen last meer van hun betaalde reviewschandaal.

  16. @Joost:dat is niet helemaal waar, ik had ook een usb oplader van een oude mp4, maar die werkte niet voor me ipod touch, ik moest dus een speciale ipod/iphone usb oplader kopen!

  17. Zo’n kleine autolader heb ik een jaar gelede gekocht bij de mediamarkt.. Super fijn zo klein! Beter als zo’n ding wat 10cm uitsteekt..

  18. ‘k zou die kleine wel willen hebben. Twijfel alleen over het in de auto laten zitten. Afgelopen jaar al 2x m’n raam ingetikt gehad omdat 1 of andere junkert dacht dat ik een TT in de auto zou hebben. (niet dus) Dit lijkt me ook een jat-gevoelige gadget. 🙁 Naja. Toch maar even browsen op Belkin 🙂

  19. Ben idd benieuwd waar ie te koop gaat zijn. Belkin info hier. De USB voeding lijkt standaard; maar is het zeker niet. Heb al 2 USB auto-stekkers geprobeerd; maar no-go met opladen. Zit schijnbaar toch nog wat extra’s in.

    Ik wil hem wel hebben; heb nu een universele lader voor in de auto die het qua laden prima doet. Alleen in combinatie van iPod-functie en een FM-transmitter stuurt die een hoge fluittoon mee zodat luisteren naar m’n iPhone heel irritant wordt. En nee; heb helaas geen aux ingang op m’n autoradio :-s

  20. Dit is nu eens iets waar velen op zitten te wachten!!! Je kan niet alleen de iphone opladen, maar ook eender welke GSM die USB ondersteund om op te laden.

  21. Origineel geplaatst door Wyando
    Hm… even een vraagje aan de specialisten hier: zijn zulke USB laders voor de auto geformaliseerd?

    Nee, de iPhone 3G verwacht naast de gewone spanning op twee van de vier USB-polen ook nog op de andere twee polen bepaalde voltages. Verder moet de lader minimaal 1 Ampère (1000 mA) leveren, tenminste als je wilt kunnen laden terwijl de telefoon/iPod en de GPS-chip actief zijn.
    Ht verhaal over de voltages staat hier: http://tzywen.com/modules.php?name=News&file=article&sid=645

  22. Origineel geplaatst door Chris
    Origineel geplaatst door WyandoHm… even een vraagje aan de specialisten hier: zijn zulke USB laders voor de auto geformaliseerd?Nee, de iPhone 3G verwacht naast de gewone spanning op twee van de vier USB-polen ook nog op de andere twee polen bepaalde voltages.

    Bedankt!

  23. De Micro Auto Charger steekt bij mij nog een centimetertje uit, dus hij is gemakkelijk eruit te halen. Niet dat ik dat van plan ben – zonder kabel erin is hij zo goed als onzichtbaar van buitenaf. Het ledje brandt alleen als je contact maakt. Ik heb de versie met kabel gekocht – de meegeleverde zwarte kabel (lengte 1 meter) is vrij dik en lijkt bestand tegen het leven on the road. Mijn iPhone 3G laadt moeiteloos, ook met de GPS actief en muziek op zijn hardst op de iPhonespeaker. Dit wijst erop dat de 1 Ampère die in de specs staat inderdaad door de lader worden afgeleverd. Ik ben blij!

  24. Weet iemand in welke (web)winkel je de Micro Auto Charger kan kopen?

    Ik vind enkel de volgende winkel: http://www.macka.nl/shop/product.php?id_product=366
    Inclusief verzendingskosten naar België kost dit product 27,5 euro!

    Weet iemand een goedkopere webwinkel waar ze dit product verkopen?

  25. Centralpoint.nl is volgens mij de goedkoopste atm. Alleen krijgen ze de volgende voorraad pas 16 juni binnen

    http://auto-cd-dvd-radios.centralpoint.nl/belkin/f8z446ea/universal-mini-usb-cla/

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.