Reacties voor: Belkin en Amac helpen met opplakken van je screenprotector

Belkin en Amac gaan samenwerken aan een opplakservice voor screenprotectors met de naam TrueClear Pro. Voor een vaste prijs plakt de winkelmedewerker een bubbelvrije screenprotector op jouw iPhone.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 28 reacties

  1. Niks nieuws onder de zon. Ik ken verschillende winkels waar dit al maanden wordt gedaan voor je. Wellicht op een andere manier, maar met net zo’n slider en zonder bubbels.

  2. Nice! Blijft wat mij betreft de beste reseller. Goede service 🙂

  3. En dan doe ik het altijd al gratis bij iCentre :’)

  4. saffierglas *kuch* laatste stuipstrekking *kuch*

  5. Glazen screenprotectors gaan er bij mij altijd op zonder vuiltjes/bubbels nooit geen problemen mee gehad.
    Die plastic velletjes is eigenlijk allemaal rommel.

  6. Met een apparaat nice, ik heb een hekel aan luchtbelletjes en vuiltjes eronder. Zelf krijg ik het nooit mooi.

  7. Goede service van Amac (en Belkin). Het is inderdaad tranentrekkend hoe sommige mensen hun iPhone toetakelen met lelijk geplakte screenprotectors. Het is aan mij niet besteed want ik gebruik het niet. Ik begrijp ook absoluut niet waarom anderen dat wel doen. Sinds mijn iPhone 3GS heb ik nooit meer een krasje op mijn scherm gehad. Een protector lijkt me dus echt onnodig en het werkt ook veel minder lekker, want de meeste protectors zijn veel minder glad.

  8. Je kan zo’n apparaat voor vijf euro uit China bestellen. Maar plastic screenprotectors zijn sowieso prut en sinds de glazen heb ik nooit meer last van bubbeltjes gehad.

  9. Glazen screenprotector, veel krasbestendiger en help ook nog een (klein beetje) tegen vallen… In Lelystad voor €10,- te koop incl montage.

  10. Ik heb anders tot nu toe nooit last gehad met kunststof folies van Bodyguardz, kwestie van even de tijd nemen en dan komt hij er superstrak op. Maar goed, die folie is ook niet te vergelijken met Action-kwaliteit folies.

  11. Origineel geplaatst door david
    Je kan zo’n apparaat voor vijf euro uit China bestellen. Maar plastic screenprotectors zijn sowieso prut en sinds de glazen heb ik nooit meer last van bubbeltjes gehad.

    Hoe noemt dit apparaat dan als je het in China wil kopen?

  12. Ik woon dus in het Noorden…. 🙁
    Als hier zo’n service in de buurt zou komen zou ik er zeker gebruik van maken!
    Ik heb me in het verleden al arm gekocht aan screenprotectors, het lukt me gewoon niet om het er fatsoenlijk op te krijgen |-(
    Dus ik heb er nu maar niks op wegens gebrek aan kundigheid….

  13. Nu nog een machine voor iPads….

  14. Welke glazen protectors gebruiken jullie dan?

    En ik ben ook wel benieuwd waar je voor 5 euro, zo’n machine kan halen? Welke site dan uiteraard;)

  15. Screenprotector?? Op een iphone?? Vorig jaar in Maleisië een iPad gekocht, en die zaten ook te pushen dat ik een protector moest kopen, dus ik haal mijn iphone 4 (toen nog) uit mijn zak (alleen een bumpertje) en gevraagd waar er krassen zaten na 4 jaar …. Euh … Nergens dus …

  16. Origineel geplaatst door Maurice
    Nice! Blijft wat mij betreft de beste reseller. Goede service 🙂

    oh welke dan? Waar?

  17. Bij Amac in Spijkenisse werd tot nu toe altijd m’n aangeschafte screenprotector door het behulpzame personeel geplakt. Altijd goede service.

  18. gewoon hardglazen screenprotector kopen op EBAY. kost je nog geen 10,-. Deze zijn sterker, krasbestendiger dan de plastic variant. Tevens zitten er nooit luchbellen onder.

    Ik wil niet anders meer!

  19. Is die prijs inclusief de protector of alleen voor de handeling?

  20. Ik gebruik de BodyGuardz Pure Premium Glass op m’n iPhone 5. Perfecte bescherming zonder bubbels en het voelt net als het glazen scherm van de iPhone 🙂

  21. Inderdaad Evad1st: de iPhone hééft direct vanaf de fabriek al een prima glazen screenprotector. Van Gorilla Glas. Ik begrijp écht niet waarom je op zo’n sterk product dan nog een velletje plastic wilt plakken. En (slechter) glas op sterk glas vind ik nog gekker!

  22. Had vorig jaar ook op mijn iPhone 4s een screenprotector laten opzetten door Saturn, €15,00 Inc. screenprotector, alleen gaat het echt niet zomaar even met zo een apparaat.
    Na 3 pogingen en dus 3 screenprotectors was het gelukt met een minuscuul bubbeltje (links onder in de hoek).

  23. Wow super gaaf! Ik krijg screen protectors er nooit goed op, of ze zitten scheef, gebubbeld of binnen te kortste keren los of gekrast. Nu al ruim een maand geen last van. Ook ben ik één van de gelukkige die deze protector mocht testen 🙂 En ik ben er nog steeds super blij mee.

  24. @Sarafina: Kom naar iCentre Leeuwarden, koop je screenprotector en ik plak em er zo voor je op haha 😉

  25. Dat heb ik in Thailand laten doen voor 2 euro voor en achterkant

  26. Ik had op mn vorige tel een screen protector die met water moest worden aangebracht. Prima aan te brengen en bubbel vrij. Op mn huidige tel zit hij er al vanaf de fabriek op. Sony en Samsung doen dat. Midschien leuk idee voor Apple.

  27. Bij de apple store doen ze het ook gewoon.
    En ja klopt zijn er niet zoveel in Nederland, maar hier in de vs wel 🙂

    Sommige vinden het misschien raar om een screen protector erop te doen maar als ie er goed op zit merk je er niets van en met doorverkopen haal je hem eraf en ziet je telefoon er gewoon beter uit dan wanneer je het niet doet

  28. Kan ie inmiddels ook de iPhone 6 (plus)?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.