Reacties voor: Belgische krant De Standaard vanaf juni op de iPad

De Belgische krant De Standaard is vanaf juni op de iPad te lezen. De Standaard heeft al een iPhone-applicatie in de App Store, maar kiest straks voor tablet, e-reader en smartphone.

Reacties: 16 reacties

  1. dit heeft mij echt over de streep getrokken om de ipad te kopen wanneer hij uitkomt

    tot vorig jaar had ik een papierenabbo maar toen de uren van de verdeelronde van de post veranderde kwam de krant aan toen ik vertrok naar men werk… nu kan ik hopelijk wanneer ik opsta gewoon de krant via wifi of 3g binnen halen en zo lezen 🙂

    hopelijk krijgt de ktany dan ook regelmatig in de loop van de dag updates dat zou gewoon helemaal top zijn 🙂

  2. Fantastisch nieuws !

  3. Waarom zou ik een betalend iPadabonnement nemen als ik de meeste artikels gratis op hun website kan lezen?

  4. En de officiële verkoop vd ipad start in juli, dus de Belgische iPad AppStore gaat dan al online zijn in juni?
    Dat klinkt goed 🙂

  5. Wanneer komt de nrc ipad app want die vindt ik de kranten app voor de iphone

  6. Pressdoc? Heb in de appstore gezocht, maar kan hem daar niet vinden

  7. @Yaris:
    Een krant heeft nog steeds het voordeel dat je heel overzichtelijk kan gaan ‘scannen’ over de volledige pagina. Redacteurs in combinatie met layouters zorgen voor een soort ‘clearinghouse’ functionaliteit. Zij hebben voor jou reeds de nadruk gelegd op wat al dan niet interessant is. Dit door middel van titels, lettergrootte, dat soort zaken. Dit is heel anders dan een reeks artikels onder elkaar met allemaal min of meer dezelfde layout zonder onderling onderscheid.

  8. @Yaris:

    zoals je zelf zegt de meeste artikkels zijn gratis niet alle. De meer diepgaandere zijn meestal maar zichtbaar in een korte inhoud. En wanneer je op hun site het artikkel over de dit leest staat erin dat ze extra martiaal gaan verzorgen, door linken naar oudere artikkels en meer…

  9. Hopelijk kun je een krant kopen ‘s morgens en dan zonder Wifi verbinding heel de dag die krant raadplegen. Handig voor op de trein…

  10. Ik wordt toch langzamerhand een beetje kribbig 😉 Al jaren(!) zijn veel Nederlandse kranten en ook de Standaard volledig digitaal te lezen via uiterst goedkoop abonnement (7 euro/maand) via de schitterende applicatie van pressdisplay. Op de (recent uitgebrachte ) iPad-versie is dit nu zelfs werkelijk een genot! Waarom wordt daar zo weinig aandacht aan besteed? Het lijkt wel alsof die site doodgezwegen moet worden. mi geheel onterecht.

  11. @Jipke56:

    Wow. Ik neem aan dat je press reader bedoelt ? Wat een geweldige kranten lezer zeg. Onvoorstelbaar. Kreeg net het NRC binnen van vandaag. 104 pagina’s op glorieus iPad formaat. Onvoorstelbaar… Kan dat NRC appje echt niet aan tippen.
    Herald Tribune… Ook zo goed. Ben je echt heel dankbaar

  12. Een andere Belgische krant, De Tijd, heeft vandaag ook aangekondigd dat er binnenkort een app voor de iPad komt.

  13. Pressdisplay is inderdaad prachtig. Helaas kan ik sinds enkele weken geen vlaamse kranten meer bestellen. Krijg melding dat aangezien ik uit belgie kom de uitgever niet toelaat om krant te zien. Ben ik de enige ?

  14. @Dieter: Klopt. Geen vlaamse kranten meer… vanuit België via Pressdisplay of Pressreader. Typisch Belgisch ! Via het buitenland moet het wel werken, of via een ip-hack/proxy-hack lukt het misschien wel. Iemand ?

  15. @bobo: lukt inderdaad wel achter proxy uit buitenland.(werk)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.