Reacties voor: Belgische ING Smart Banking vernieuwd met Touch ID

De Belgische ING Smart Banking app voor iPhone is voorzien van een nieuw uiterlijk, beleggingen inzien en beveiliging met je vingerafdruk.
Bart Breij -

Reacties: 9 reacties

  1. in jullie vragenrondje over Nederlandse apps met iPhone 6 ondersteuning liet ING al weten dat ze bezig zijn met een compleet redesign van de app. Het lijkt me niet meer dan logisch dat Touch ID daar dan ook bij zit, helemaal na deze Belgische app.

  2. Jullie zeggen: We hebben ING Nederland gevraagd wanneer de Nederlandse app voorzien wordt van Touch ID-beveiliging.Maar wat is nu hun antwoord dan??

  3. Ik hoop dat de Rabobank er ook (snel) mee komt. Kan niet wachten!!!! Bij Dropbox is voor mij al bewezen dat het erg makkelijk werkt. Ik hoop ook dat WhatsApp er (ooit) mee komt. zou ook erg mooi zijn. Maar ik verwacht dat we dat niet (zo snel) kunnen verwachten van WhatsApp

  4. Handig om in te loggen met touch id maar betalen moet nog steeds met de 6-cijferige pincode. Erg jammer!

  5. De tip voor dit artikel, graag gedaan 🙂

  6. Ze gebruiken ook een custom keyboard voor het inloggen ipv swype of consoorten

  7. Goeie cliffhanger hoor…

  8. @Dennis: waar om zou whatsapp met touch id ondersteuning moeten komen?

  9. @Arjan Maas: Wellicht om te voorkomen dat wanneer iemand je toestel in handen heeft, snel even je W’app berichten leest? Zo zou ik ook mijn email kunnen willen beveiligen, zodat wanneer mijn kids met mijn telefoon spelen, niet 1-2-3 (bewust of onbewust) in mijn mailbox zitten…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.