Reacties voor: Belgische bierbrouwers maken 60 nieuwe emoji voor bier

Belgische bierbrouwers hebben een set bieremoji uitgebracht, zodat je nu in 60 varianten kunt proosten. De extra emoji waren hard nodig, want er is officieel maar één bieremoji.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Leuk met mooie emoji’s, maar je moet wel het bierappje volledige toegang verlenen voor dat het volgens mij enkel in de mailapp werkt.
    Privacy??

  2. Origineel geplaatst door Pierrot
    Leuk met mooie emoji’s, maar je moet wel het bierappje volledige toegang verlenen voor dat het volgens mij enkel in de mailapp werkt.

    Privacy??

    Inderdaad, wat moet zon app met al mijn berichten en mijn locatie? En buiten dat werkt het niet in de meeste chat apps

  3. Ik vind wel dat de collecties zandschepjes, strandtenten en iglo-ijsjes wat achter beginnen te lopen.

  4. Ze verschaffen een gratis app en kunnen mogelijk op basis van de informatie waar jij hen inzicht in geeft gericht advertenties laten zien en op die manier iets terug verdienen? Slim.

  5. Werkt prima in whatsapp, nadat je op de afbeelding hebt geklikt, moet je hem plakken (dat is weer iets minder) maar het werkt wel.

  6. Enkel spijtig dat het geen echte emoji’s zijn. In sms’en worden ze als mms’en doorgestuurd en bij apps als FB Messenger als gewone (vergrote) afbeeldingen.

  7. Origineel geplaatst door vuurvreter
    Werkt prima in whatsapp, nadat je op de afbeelding hebt geklikt, moet je hem plakken (dat is weer iets minder) maar het werkt wel.

    Ja inderdaad, dat knippen en plakken vind ik ook niet zo chill… En met 1 plaatje vult je scherm ook meteen iets te veel… Maar het werkt.

  8. Het idee is leuk, de uitvoering kan alsnog beter. De emoji’s zijn klein als voorbeeld en eenmaal verzonden zijn ze gigantisch

  9. Gelukkig geen officiële emoticons we hebben er al te veel, en er komen nog eens 70 bij ofzo straks.

  10. Origineel geplaatst door Joost
    Enkel spijtig dat het geen echte emoji’s zijn. In sms’en worden ze als mms’en doorgestuurd en bij apps als FB Messenger als gewone (vergrote) afbeeldingen.

    MMS kan je uitschakelen. Genoeg berichten apps terug te vinden (iMessage,whatsapp enz..).

  11. Ik heb in het artikel nog een opmerking toegevoegd over privacy. Het toetsenbord krijgt inderdaad te zien wat je eerder met dit toetsenbord hebt getikt. Dat zal geen creditcardnummer zijn (want hoe tik je dat in met bierplaatjes?).
    Verder werkt het eigenlijk alleen goed in iMessage, maar pas op dat het niet als MMS wordt verstuurd als je met een niet-Apple-gebruiker chat. In de andere apps krijg je een zwarte achtergrond (WhatsApp) of een heel groot plaatje (Facebook Messenger).

  12. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    Ik heb in het artikel nog een opmerking toegevoegd over privacy. Het toetsenbord krijgt inderdaad te zien wat je eerder met dit toetsenbord hebt getikt. Dat zal geen creditcardnummer zijn (want hoe tik je dat in met bierplaatjes?).

    Verder werkt het eigenlijk alleen goed in iMessage, maar pas op dat het niet als MMS wordt verstuurd als je met een niet-Apple-gebruiker chat. In de andere apps krijg je een zwarte achtergrond (WhatsApp) of een heel groot plaatje (Facebook Messenger).

    De bier app bevat ook een eigen toetsenbordje inbegrepen. Die zit rechtsboven in het hoekje. Dus als je die gebruikt, dan kunnen ze daarmee wel degelijk bijhouden wat je intypt.

  13. Briljante app

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.