Reacties voor: Belgisch designhotel maakt innovatief gebruik van iPod touch

Niet alleen in Malibu vind je vernieuwende designhotels. Bij het pas geopende D-hotel in Marke (bij Kortrijk) kun je de kamerdeur openen met een iPod touch en hebben ze een geautomatiseerde verticale tuin.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Wow. Dat is best wel vet 🙂 Design en iPod gaan natuurlijk goed samen. Was afwachten tot de eerste hotels enzo zoiets gingen doen. Ik meen dat Disneyland ofzo een DS gebruikt als navigatie voor door het park of op speciale punten extra info te verkrijgen. Anyway, goede ontwikkelingen!

  2. 200 euro is alleen wat veel voor een verblijf in wereldstad Marke. Designhotel Maastricht kost de helft. Dan verzin ik de iPod er wel bij.

  3. Zouden ze dan zelf hun eigen app hebben die ze alleen op die touch’s hebben gezet? Of gewoon een internetadres?

  4. De router zal eruit knallen, kan niemand meer zijn kamer in of uit (je kan namelijk niet meer sluiten). Het zijn allemaal leuke ideeën maar teveel techniek afhankelijk en dat is hier niet wenselijk lijkt me.

  5. Ja, wel leuk, maar wordt weer wachten totdat er een hack komt, en je alle deuren met je iPod kan openmaken 😉

  6. Ik heb dan wel een iPhone G3, maar aan onze gasten geef ik die voorlopig nog niet! Gasten in onze vakantie woning in de Ardennen kunnen wel van alle mogelijkheden van een iMac 24 genieten die tegen de muur van hun slaapkamer hangt, of van een G4 Tower die in de gang staat…

  7. @Hubert

    Zo, ook lekker luxe hoor.

    Vind het verder grappig bedacht dat hotels de ipod touch of iphone betrekken voor de gasten.
    Er komen ook steeds meer functies die je in het hotel kan besturen.

  8. Als leverancier van de iPod Touch oplossing laat ik weten dat deze oplossing naar alle waarschijnlijkheid ook in een hoteketen in Dubai wordt geïmplementeerd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.