Reacties voor: Apple biedt in België carrier billing aan: apps afrekenen via je telefoonfactuur

Apple biedt nu ook iTunes carrier billing aan in België: aankopen via iTunes en de App Store reken je af via je mobiele telefoonrekening.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Heb het net hier getest op Orange (Mobistar) maar hier werkt het helaas nog niet!

  2. Het geld op mijn maandelijkse Belgische prepaid-kaart (Mobile Vikings) doe ik echt nooit op, ik betaal €15 voor 4GB internet en de €15 belwaarde gebruik ik echt nooit.

    Elke maand komt die €15 dus bij de rest van mijn belkrediet. Wel leuk deze nieuwe betaalmethode, nu kan ik elke euro dus dubbel uitgeven, als prepaid en daarna als app-aankoop 🙂

  3. Bij Click and Buy ging eerst het tegoed op van eventuele Itunes Cards.
    Dat zal hier toch ook wel zijn?
    @opmerking in het artikel

  4. Mobistar is verkocht aan Orange in Belgie.

  5. Werk precies niet met Orange prepaid. Ik krijg de foutmelding dat het enkel met de optie “Pay by Phone” werkt. Echter geen idee hoe ik dit kan activeren.

  6. Zit bij Proximus (België) generation connect. In de Google Play store geen probleem om met openstaand krediet te betalen, echter in de Apple store niet mogelijk om mijn nummer te activeren voor mobile betalingen. Iemand wel hiertoe in staat ?

  7. Je moet je aanmelden bij pay my mobile voor dit te kunnen. Dit account word gelinkt aan een creditcard en dan krijg je een verificatie code elke keer je je een aankoop doet. Zo lees ik het toch

  8. @Joren: ik denk niet dat de app aankopen er af gaan maar dat die er bijkomen…dus 15 beltgoed en een app van 3.99 is een rekening van 18.99.

  9. @Joren: Werkt dit bij Mobile vikings?

  10. Origineel geplaatst door Dendezen
    @Joren: ik denk niet dat de app aankopen er af gaan maar dat die er bijkomen…dus 15 beltgoed en een app van 3.99 is een rekening van 18.99.

    een rekening van meer dan 15 euro is niet echt mogelijk als je maar 15 euro tegoed hebt. dus het zal er sowieso af moeten gaan dan.

  11. Orange biedt deze dienst niet aan, en zal het ook niet aanbieden. Wat we wel aanbieden zijn aankoop bons voor iTunes.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.