Reacties voor: BelCompany introduceert BelCompany MiX-abonnementen

BelCompany heeft vandaag de nieuwe BelCompany MiX-abonnementen geïntroduceerd. Hiermee is BelCompany een virtuele provider geworden.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 6 reacties

  1. Veel te duur

  2. Wat een hoge prijzen! Ik heb zelf nu bij Vodafone een vergelijkbaar abonnement met BelCompany’s 1 jaar, 500 MB en 225 minuten en ik betaal geen 36 maar 16 euro… en als BelCompany nu 4G aanbood, maar ja daar moet je dus ook nog een extra Blox voor afsluiten. Echte concurrentie voor providers met mix-abonnementen zoals Tele2 en Telfort is dit niet echt.

  3. Inderdaad: VEEL te duur. Er zijn heel veel sim-only aanbieders die voor minder dan de helft hetzelfde bieden. Deze hebben dan vaak geen onbeperkte sms, maar dat is de prijs niet waard.

  4. @Kevin, @Mike: De pagina waar iCulture naar verwijst is incl. toestel. Als je naar de sim-only pagina gaat, kom je bijv. op €17,95 voor een 1-jarig abbo met 225 belminuten en 500MB data. Geen groot verschil dus.

  5. @Kevin: de prijs die hier genoemd wordt is met een toestel, de prijs die jij noemt zonder. Dan lijkt het al snel veel duurder

  6. Ik zie het almost-out, maar welk toestel je er dan bij kunt nemen is mij dan weer geheel onduidelijk.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.